Pages:
Author

Topic: Ontology Airdropunun 45 bin TL verdigi dogru mu? - page 4. (Read 714 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
Evet 1000 tane ontology vermişti . Fakat airdrop için KY vermeye değermi bunu sormak lazım . Ontology için değermiş fakat bir daha bu kadar veren bulmak zor .

yalnız airdrop için kyc istenmedi ico iptal oldu icoya girecekler gönderdikleri kyc için 1000 er coin aldılar Smiley
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Evet 1000 tane ontology vermişti . Fakat airdrop için KY vermeye değermi bunu sormak lazım . Ontology için değermiş fakat bir daha bu kadar veren bulmak zor .
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Tamam da kim o fiyatlardan satabiliyor? Kâr realizasyonu denen bir şey var.

Bir ara Dent diye bir projenin bountysine katıldım, aşırı dandik bir proje hatta adamlar websitesi yapmayı bile bilmiyordu.

2017'de 360.000 Dent'i 288 dolara sattım.
2018'de 360.000 Dent'i 36000 dolara satabilirdim ama elimdekileri çoktan satmıştım.

Bu piyasada kaçan o kadar çok fırsat varki hangisine üzüleceğiz?

Pundi X'i 650 Ether satoshi'den sattım fakat 1800'lere kadar çıktı,
E Cappacity'i 0.45 $'dan satmadım 0.03$'e yani 15'de 1'ine düştü.

Bu durumda aslında cebindeki para senin kazandığın para oluyor. Bu tokenler bugün para edebilir ama sen tam tepe fiyattan satıp parayı cebine koymadıysan o para senin paran değildir.
member
Activity: 336
Merit: 13
herkes airdroplar bitti diyor. kimisi 10 binler kazaniyor. feci sekilde sans nasip kismet. meraktan arastirdim kazananlar newsletter icin mail girerek kazanmislar 100 ont yi..
full member
Activity: 420
Merit: 101
tam olarak ne kadar kazandırdığını bilmiyorum ama güzel dağıtım yapmıştı ontology. fırsatı değerlendirenler için çok güzel olmuş. maalasef airdroptan haberim olduğunda daha yeni kapandığını öğrenmiştim.kısmet işte.
member
Activity: 630
Merit: 37
Beyler dun eksi sozlukte okudum,  1000 tane vermis tanesi 10 dolara gelmis. Yani 45 bin lira. Aranizda bu sanslilardan var mi? 5 10 dkda sifir araba parasi kazanmak nasil bir duygu?

cs ve cube tokenlerinin bountylerinden de yaklaşık 5 bin dolar kazanmıştım ben de iki ay evvel tamamen şans işi kazananlar afiyetle yesinler
member
Activity: 336
Merit: 13
Beyler dun eksi sozlukte okudum,  1000 tane vermis tanesi 10 dolara gelmis. Yani 45 bin lira. Aranizda bu sanslilardan var mi? 5 10 dkda sifir araba parasi kazanmak nasil bir duygu?
Pages:
Jump to: