-snip-
cakir senin açından önemli olup olmaması benimde umurumda değil, sen kimsinki?
Bu forumun bir üyesiyim, düşüncelerimi yazmakta özgürüm.
Gençler derken yaşına bakda konuş derim.
Peki.
Bitcoinin alt yapısını çok iyi biliyorsun diye kendini birşey flnmı zannediyorsun?
Şu forumda 3600+ mesajım var ve hiçbir zaman böyle bir iddiam olmadı.
Bak o skype konuşmlarında şirketimin web sayfası var gir oraya bak o fabrikayı yönetiyorum ve ticaret yapıyorum.
siteye girmemle kapatmam bir oldu, yıl 2016 olmak üzere flash intro nedir?
senin gibi 0.1 btc al, 0.1 btc gönder yok borcunu ödemedi hesabını satışa çıkartıyorum gibi evde masturbasyon yapmıyoruz.
param yok ama gönlüm zengin be gülüm...
Tavsiye istemedik zaten, istediğim yerde ticaret yaparım ister amatör ister profosyenel. Bu arada hesabımın kahyasımısında konuşuyorsun elinde btc yok fln diye?
bu konuya detaylıca bakarız birazdan.
benim de btc-e hesabımda 1 milyon $ var, caps atayım istersen.
BU FORUMA BUNU PAYLAŞMAMIZ SİZİN GÖZÜNÜZDE HAKLI DURUMA GEÇMEYE ÇALIŞMAK FALANDA DEĞİL BİZ ZATEN DOLANDIRILMAYA ÇALIŞILAN TARAFIZ, BURADAKİ İNSANLARIN BUNU GÖRÜP TEDBİR ALMASI İÇİNDİ, GENEL OLARAK DESTEK YERİNE NERDEYSE KÖSTEK OLUNUYOR ÜZÜCÜ BİR DURUM FORUM DAYANIŞMASI SIFIR NERDEYSE. Bunu yapanların forumda göz önünde olan insanlar olması kendileri için daha üzücü.
Olayı sadece 1 tarafın ağzından dinleyerek hüküm verecek değilim. "yhaa ben mağdur oldum beni niye sevmiyonuz" gibi bir tavıra sadece gülünür.
Olayı doğru düzgün değerlendirelim.
Para 1. kişinin (varan) hesabına gelmiş, banka hesabına giriş yapmış. parayı aktarmayı denemiş. olmamış.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.128013902. kişinin iddiası hesapta bloke var hesaba giriş yapamıyorum.
Her iki hesap da blokeli ama biri hesabına erişebiliyor diğeri erişemiyor burada bir tutarsızlık var.
1. kişinin parayı başka yere aktarmayı denemesi ile orhan'ın iddiasını birleştirirsek btctürk'ten btc alma kısmı %99 doğru.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.12805868Olayın en güzel yanı da şu: kişiler farklı kişilerle anlaşıp farklı kişilerin hesaplarından para aktarıyor
olayda tespit edebildiğim kadarıyla en az 4 farklı karakter var