Pages:
Author

Topic: Orta ve Uzun Vadede Bitcoin - page 3. (Read 1273 times)

sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
November 16, 2017, 10:16:57 AM
Bitcoin orta vadede gayet iyi yerlere gelecektir bundan eminim. Rahtlıkla btc alınabilir.Uzun vadede de hiçbir coine güvenmediğim gibi bitcoine de güvenmiyorum.Tamam diğer coinlere göre daha güçlü daha güvenilir ama ne olacağı belli olmaz.
full member
Activity: 210
Merit: 100
November 15, 2017, 07:38:43 PM
Uzun vadede bitcoinin daha da katlayacağını düşünüyorum,elimde btc olsa tutarım,ama altlardan btcye gecmek cok mantıklı gelmiyor.
En azından elimdeki miktarı göz önünde tutarak altların çıkışa geçeceği günleri bekliyorum.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
November 15, 2017, 04:20:27 PM
Segwit2x olayının iptal edilmesi catlak sesleri ortaya çıkardı ve bu bitcoin için kötü bir hava yarattı bu geçti mi bence hala sürüyor ve her an herşey olabilir orta vade de inişli çıkışlı bir piyasa olacağını ve bu iniş çıkışların büyük dalgalar yapacağını düşünüyorum.
member
Activity: 365
Merit: 10
November 14, 2017, 02:19:38 PM
Kısa, orta veya uzun olsun tüm dönemlerde bitcoinin rakibinin olduğunu düşünmüyorum. Bu onun çok iyi teknolojisinin olduğundan değil nam salmasının sonucu. Ama zamanla bitcoinin daha bir istikrar kazanarak makul oranda artışını sürdüreceğini değerlendiriyorum.
full member
Activity: 238
Merit: 100
November 14, 2017, 01:01:17 PM
son yaşanan gelişmelerden sonra bitcoine bir güncelleme bir düzenleme bir şey herhangi bir hareket bence de gerekli bu piyasa hicbir şeyin belli olmadıgı bir piyasa ve bir dibe batmaya basladı mı geri dönüşü cok zor olabilir o yüzden batış yaşanmadan bir şeyler yapılmalı
member
Activity: 212
Merit: 13
November 14, 2017, 08:47:34 AM
Eğer bir güncellleme yapmazlar ise Bitcoinin orta ve uzun vadede sonu peki iyi görünmüyor.Bayrağı Bitcoin Cash e devredecek gibi duyoyor 3500 dolarlık fiyatıyla BCH zaten sınavı geçti..
member
Activity: 380
Merit: 20
November 14, 2017, 07:54:15 AM
Bence segwitten vazgeçmeleri çok buyuk bir hata oldu.Btc nin teknolojisi Altyapısı artık ne yazıkki ihtiyaçları karşılamıyor.Transfer süresi ve ücretleri çok yüksek..Acilen segwit yapılmalı ve bch nin teknolojisi yakalanmalı..Bu şekilde daha fazla gidemez Btc çok zarar görür..
full member
Activity: 686
Merit: 104
November 14, 2017, 06:28:02 AM
madenciler terk ettiğinde zorluk seviyesi düşmez mi bitcoinin? bu da daha düşük maliyetle üretilmesi demek? eğer fiyatı da anormal düşmezse bitcoinde kalan madenciler daha çok kazanmaya başlar. ilginç bir döngü söz konusu.

bana sanki ne olursa olsun bitcoine yarıyormuş gibi geliyor artık. örneğin bu fee yükselmesi bile garip şekilde algılarda bitcoini daha değerli ve kaliteli yapan bişeye dönüyor sanki?
atıyorum iphone da marka değeriyle abartılı fiyatlar versede rekor satışlar yapması gibi.

ilginç gerçekten kötü şeyler de bi şekild bitcoine dönüyor fayda sağlayıp. ilk olmanın ve sanki selpak ismi gibi bu işin ilk adını koyan marka değeri olması büyük bir koruma zırhı oluşturuyor. yoksa dağılması için bir sürü zorlu sınav çıktı, hep daha da güçlenip çıktı Smiley
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
November 14, 2017, 05:54:59 AM
Benim şöyle bir tezim var bakalım ne olacak.

Bitcoin den  madencilerin Bitcoin cashe kayması orta veya uzun vadede yine bitcoin e yarayacak. Öyle ki bitcoin cash deki madencilerin artması daha çok cash ortaya çıkmasına sebep olurken. Fiyatını ister istemez düşürecek. Bitcoin de ise sanki zorluk artmış, yarılanma olmuş gibi bir etkiye sebep olacak. Bitcoin in avantajı hem dünya çapında populer olması hem merkezsiz oluşumuna daha çok güvenilmesi açısından daha fazla rağbet görecek. Bilmiyorum, bunlar benim kişisel görüşlerim. Yani bazılarının dediği gibi bitcoin clasic kapanmak zorunda kalmayacak. Hatta daha da güçlenecek. Belki de denildiği gibi 500 k rakamlara ulaşması çok  daha kısa sürede gerçekleşicek. Sizler ne düşünüyorsunuz bu savaşın gidişatı hakkında.
Pages:
Jump to: