Sana yukarıda soru sordum, konuyu single point of failure'a getirmişsin. NO,NC seçeneği olan bir röleyi kontrol eden PC'nin kilitlenmesinde, riglerin bundan etkileneceğini düşünecek kadar da beyin yoksunusun sanki elektriği röleler üzerinden veriyorum
Arduino kullanmak israftır diyorsun linux çakmasını öneriyorsun.
Seninle polemik yaşamaktan sıkıldım nasıl bir narsist isen en büyük seninki dedim yine tatmin olmadın sal beni artık.
Bir bok bilmediğin için aklın sıra ufak ufak hakaret ederek üste çıkmaya çalışıyorsun.
Arduino kullanmak israftır mı demişim iyi oku. Pc kullanmak israftır dedim yukarıda. Arduinoda RTOS var dedim mavi ekran vermez kitlenmez, azcık kafanı kullan.
Sende arduino programlayacak beceri olmadığı için script dilleri destekleyen linux bazlı SBC önerdim raspberry veya çakmasını.
Sana daha basit, daha kullanışlı yöntem gösterdim hala küfür etmekten geri kalmıyorsun.
Sana daha güzel bir iş önereyim, al bir kamera tak audine, sonra trafikte herkese ettiğin küfürleri youtube a yükle, millet izlesin gülsün sende izleme başı para kazan.
Yurtdışında böyle ana pc kullanarak rig resetter yaptım şu paraya satıyorum dersen götüyle güler millet.
2000 motor arabam var gaza basarak bundan elektrik üretiyorum onlada evimi aydınlatıyorum demek gibi birşey seninkisi. Benzinli arabayı jenaratör gibi kullanmak yani (hala anlamadıysan eğer).
Bunu ben mi yazdım ne bu?
Birşey yapacaksan iyisini yap, zaten az boz para istemiyorsun, hakkını ver aldığın paranın. Arduinoyu sadece röle kontrolü için kullanmak israftır.
Bak 2 defa soru sordum sana 3. defa soruyorum.
Sen şimdi 20-30 rig sahibisin diyelim, bu kafayla biraz zor da diyelim ki var, güldüğün ANAMAKİNA olmadan tamamını nasıl kontrol edersin.
Kör gibi mining mi yaparsın, simplemining ile internetten mi takip edersin, havuzdan yarım saat gecikmeli mi bakarsın, ethman mı kullanırsın?Arduino programlayamayacağımı söylüyorsun C++ ile servo motor kontrollü, kicker titreşimli yarış simülatörü geliştirmiş adam var karşında!
Sen şimdi ona da inanmıyorum dersin resmini hatta videosunu çeker atarım sana!
Normalde elektronik donanım kontrol eden yazılım yazmak hep itici ve sıkıcı gelmiştir bana, karşımda monitör olacak geliştirdiğim uygulamalarda.
youtube'a gelince, sen youtube nedir bilmez iken ayda binlerce dolar kazanıyordum, hatta program da yazdım bir tık öteye taşıdım, 20k üyeli bir sistemim var, sürekli youtube'un güncellemeleri yüzünden diğer işlerim aksadığı ve takibi zor olduğu için satışını durdurdum bir kaç ay evvel.
http://ytpro.net/kullanim.aspxHatırı sayılır para getiren kanallarım da var rahat ol murooooooo....
Trafikte kimseye küfür etmem, korna dahi kolay kolay çalmam, ben medeni insanım, sadece senin gibi cıvık insanlara tahammülüm yok, youtube'da izleme başı para düşük olur canım tıklama başı iyi para kazanılır, biz youtuberlar TBMO deriz. (Tıklama Başı Maliyet Oranı)
Ve artık lütfen sus.
Yap, sat ama sus.
Evlat olsan sevilmez 31 olsan çekilmezsin.