Pages:
Author

Topic: Otomatik / Manuel Rig Resetleme Sistemi (Satış konusu) - page 3. (Read 3141 times)

hero member
Activity: 1533
Merit: 560
yuh reis tmm sokarsında sen taş. bile sokmaya çalışıon

Grin Grin

ya dostum kablo bağlantı, kurulum işleri fln emek sonuçta bundan aşağı elimi sürmem yani Smiley
Ayrıca otomatik aç kapa yapan bir sistem görmedim ben bir yerde, var ise linkini at karşılaştıralım fiyatı.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
yuh reis tmm sokarsında sen taş. bile sokmaya çalışıon
hero member
hocam okadar para verilecek 750tl gibi ayrıca birtanede pc açık bırakılacak mantıksız size tavsiyem oraya 20 liralık 1tanede ethernet sheld ekleyin ama eklediniz diye fiyatıda 1000 tl yapmayın belki satış olur

Hocam Arduino shield ile arduinoyu çalıştırdık orası tamam, program nerede çalışacak Smiley

Satış olup olmaması çok önemli değil ihtiyacı olan bana ulaşır, öneriniz için teşekkürler.
sr. member
Activity: 630
Merit: 250
hocam okadar para verilecek 750tl gibi ayrıca birtanede pc açık bırakılacak mantıksız size tavsiyem oraya 20 liralık 1tanede ethernet sheld ekleyin ama eklediniz diye fiyatıda 1000 tl yapmayın belki satış olur
hero member
Merhabalar,
Clymore Remote Manager üzerinden riglerini takip edebileceğiniz ayrı bir PC'niz var ise adresinize göndereceğim donanım/yazılım ile ister otomatik, isterseniz manuel olarak riglerinizi resetlemeniz mümkün.

Nasıl çalışır:

Resimde görmüş olduğunuz On/Off bazı anakartlarda Pwr_sw (Power Switch) olarak geçer,

Kabloları hazır bağlı olarak göndereceğim 1 adet arduino (Programlanmış ve hazır)

İhtiyaca bağlı 4'lü 8'li 16'lı röle takımı (arduinoya bağlanmış ve hazır)

220v elektrik  ile göndereceğim sistemin hiç bir alakası yoktur, tek yapmanız gereken eski prizlerinizin yerini değişmeden sadece göndereceğim röle aparatından çıkan 4-8-16 adet kabloyu anakartınızın yukarıda resimde göstermiş olduğum On/Off bazı anakartlarda Pwr_sw (Power Switch) olarak geçer kısımlararına takmak ve programı çalıştırmak.

Yazılım Clymore Remote Manager'a entegre olarak çalışır, Riglerinizden duran olduğunda yazılım bunu kısa sürede algılar, riginizin (anakartınızın) power tuşuna 7 sn süre ile basılı tutar, anakarta giden elektrik bu sürede kesilir yani riginiz tamamen kapanır, 2 sn bekledikten sonra açmak için tekrar sinyal gönderir ve riginizi tekrar açmış olur, dilerseniz ekrandaki butonlar aracılığı ile de bu işlemi manuel yapabilirsiniz.

Sistemin avantajı:
Gece siz uyur iken riginiz sustuğunda otomatik kapat aç yaparak sisteminizin durmasını engeller.
Cep telefonunuz ile uzak masaüstünden riglerinizi takip edebilir, manuel reset atabilirsiniz.

Kurulum tarafımdan Teamviewer/Alpemix tarzı uzak kontrol araçları ile yapılacaktır.
Elektrik gidip geldiğinde COM portu otomatik bulur, bağlanır ve sistemi başlatır.

Kargo bana aittir.

Fiyat:
  • 4'lü sistem : 250 TL
  • 8'li sistem : 500 TL
  • 16'lı sistem : 750 TL

Pages:
Jump to: