Pages:
Author

Topic: Otoyol Hız Limitlerinde Değişikliğe Gidiliyor! - page 2. (Read 179 times)

hero member
Activity: 1204
Merit: 623
Muhtemelen sadece otobanlardaki hız sınırı artırılacak. Diğer devlet yollarındaki artmayacak. Geçiş ücretlerinin fazlalığını hız artımı ile telafi etmeye çalışıyorlar. Çoğu yol şimdi cezalı olan bu sınırı yarın kabul edilirse hız olarak kaldırabilecek mi. Yoksa araçların kalitesi mi arttı.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Konuşulan şey 140 km/saat +-%10 olarak dilleniyor bilmiyorum gerçekleşen ne olur da zaten 120 ile gitmiyordu kimse genelde yolu uzun olanlar 150 ye yakın yolculuk yapıyordu
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
Avrupa'da yollar genelde 130 üst limit ile kullanılıyor. Hatta bazı ülkelerde sınırsız hız uygulanan yollar var.
Belki İzmir-İstanbul yolu sınırsız kategori de olabilir.

Almanyadaydı galiba bir tabela var o tabelayı gördükten sonra o yolda hız sınırı yok ve istediğin hızda gidebiliyorsun.
Bizde böyle bir şey olmasını  çok istemem de en azından biraz daha arttırabilirler limitleri.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Avrupa'da yollar genelde 130 üst limit ile kullanılıyor. Hatta bazı ülkelerde sınırsız hız uygulanan yollar var.
Belki İzmir-İstanbul yolu sınırsız kategori de olabilir.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
Bakan S. Soylu hız limitleri konusunda karayolları ile yeni çalışmalar yaptığını açıkladı bugün.

Bana kalırsa da hız limitleri şehirlerarası yollarda değişmeli, 120 km hız 4 şeritli bir yolda çok az geliyor, yeni hız limitleri iyi yapılırsa millet bu konuda sevinecektir.

150 otomobiller için ideal olarak düşünüyorum fazlası kötü olur gibi geliyor.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/son-dakika-bakan-soylu-acikladi-otoyollarda-hiz-limitlerinin-artirilmasi-calismasi-yapiliyor-41838818
Pages:
Jump to: