Pages:
Author

Topic: Oyun Ana Konu - page 3. (Read 1601 times)

hero member
Activity: 966
Merit: 764
December 20, 2023, 12:55:36 PM
İlk gizemli kutu açıldı ve geçen hafta olduğundan farklı olarak bundan sonra 24 saatte bir açılacak. Yılbaşına kadar devam edecekler sanırım. Bugünkü oyunu daha önceden biliyordum. Fiyatı oyuna göre biraz yüksekti. Market fiyatı 499 TL. Bilinen karakterler var oyunda ama genel olarak bu tarzda oynanan ve sevilen başka bir oyunu hepimiz biliyoruzdur, bu biraz o oyuna göre gölgede kaldı.

DNF Duel: 2.5D aksiyon dövüş oyunu. Oyunda hikaye modu mevcut.

Kaynak:
https://store.epicgames.com/tr/
hero member
December 14, 2023, 11:25:18 AM
birkaç hafta önce mafia 2'yi indirmiştim playstation'a. genelde bu tür oyunları sevmem ve doğal olarak da mafia pek hoşuma gitmedi. ha oyunu bitirdim mi? gözünün yaşına bile bakmadım ama pek keyif aldığımı maalesef söyleyemem. sonra skyrim'in ücretsiz bir versiyonunu indirdim ki lan olm ben hayatımda bu kadar boktan bir oyun görmedim. embesil gibi elinde kılıç falan sallıyorsun yeminle sıkıldım. ps'yi kırıp camdan atasım geldi. hazır gta6 reklamları ortamlarda dolaşırken ben de gta5'i tekrardan indirip oynayayım. bu türü sevmiyorum ama zamanı yemek için son derece başarılı.

not: ghost of tsushima gibi bir oyun yok be aga.

@gospodin hocam bu oyun pc'ye gelir gelmez alıp başlayacağım hastası çok fazlaymış araştırdım siz dedikten sonra.

Oyun arıyorsanız ve Ghost of Tsushima gibi Katana sallamak istiyorsanız souls-like tarzı oyun olan Elden Ring'i öneririm. Elden Ring katana buildleri var, rehber olarak bakabilirsiniz. Bende aşırı bağımlılık yaptı. İlk başta rehbersiz oynamak istedim ama souls-like'lara aşina bir oyuncu olmadığım için küçücük kılıcımla ya da büyümle gelişmeden haritanın her yerine atlamak istedim ama sonra o kullandığım aletlerle yerden yere çaldılar.

Oyunun her yerinde boss savaşları var ve her yerden bir sürpriz çıkıyor. İstediğiniz türden silahla oyunu ilerletip sonradan değiştirebiliyorsunuz ama bunun için de neyi nerden yapmanız gerektiğini söyleyen rehberler var. Biraz uğraştırıyor ama bence bu sene oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Hala yarısındayım bitiremedim rehberle ilerlemek istedim ama sonra sadece rehberi izlemeye başladım. Kendi başıma sona gelmem çok zor olacak ve kaçıracağım bir ton NPC görevi olacaktı hiçbirini kaçırmak istemedim rehberi izlemeye başladım.

Eğer merak duygum kalsın ben keşfedeyim diyorsanız sakın rehberi izlemeyin ilk başta kendiniz takılın. Ben bir süre o şekilde ilerledim ama 1 boss'u geçmek için 10 kez ölünce bu böyle olmaz demiştim Cheesy

Önerdiğim rehber: https://www.youtube.com/watch?v=6h2pi1ylTbk&list=PLuN6p63-Ahvzy9V646GEITOKXi_FP4UXW&index=1
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
December 14, 2023, 11:02:34 AM
birkaç hafta önce mafia 2'yi indirmiştim playstation'a. genelde bu tür oyunları sevmem ve doğal olarak da mafia pek hoşuma gitmedi. ha oyunu bitirdim mi? gözünün yaşına bile bakmadım ama pek keyif aldığımı maalesef söyleyemem. sonra skyrim'in ücretsiz bir versiyonunu indirdim ki lan olm ben hayatımda bu kadar boktan bir oyun görmedim. embesil gibi elinde kılıç falan sallıyorsun yeminle sıkıldım. ps'yi kırıp camdan atasım geldi. hazır gta6 reklamları ortamlarda dolaşırken ben de gta5'i tekrardan indirip oynayayım. bu türü sevmiyorum ama zamanı yemek için son derece başarılı.

not: ghost of tsushima gibi bir oyun yok be aga.
hero member
December 14, 2023, 10:32:30 AM
Uzun zamandır ortalarda olmayan gizemli kutular tekrar Epic Games'de göründü. Muhtemelen yılbaşına kadar yine gizemli kutu dağıtmaya devam edecekler. Bu sefer hayal kırıklığı olmaz umarım. Verebilecekleri çok fazla üst seviye oyun var, zamanında RDR 2 ve GTA 5 veren Epic Games'den en azından bir tane efsane oyun bekliyorum.

Bu sene içinde verdikleri oyunlar arasında çok fazla üst seviye oyunlar göremedik ama buna rağmen oyun dağıtmayı hiç bırakmadılar.

Kaynak:

İlk kutudan iyi bir başlangıç yaptılar. Destiny 2: Legacy Collection (2023) markette 719 TL'ye satılıyordu. Bu sürüm, The Witch Queen, Beyond Light ve Shadowkeep'i içeriyor. Muhafızınızla çeşitli iş birliği görevleriyle ve PvP modlarıyla dolu gelişen bir evrende sinematik bir hikayeyi oynamamızı sağlıyor.

Bundan sonra gelecek olan oyunlar için başlangıç önemliydi ve Epic Games bu oyunu vererek güzel başlangıç yapmış oldu.

Kaynak:

hero member
December 12, 2023, 01:00:35 PM
God of War Ragnarök: Valhalla DLC'si bugün ücretsiz bir şekilde yayınlanacak. DLC'nin dosya boyutu yaklaşık 7.6 GB. Boyutuna baktığımda 6-7 saat oynanış olacak gibi tahmin ediyorum. Bu bile bir DLC için ve bu oyunun DLC'si için bence iyi bir süre.

1

Oyunun linkini ve DLC haberini ekliyorum. Oyun sahipleri için DLC güncelleme ile birlikte gelecek. Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok.

Kaynak:
1https://blog.playstation.com/2023/12/07/god-of-war-ragnarok-valhalla-dlc-revealed-coming-december-12/?smcid=pdc:tr-tr:web-pdc-games-god-of-war-ragnarok
https://www.playstation.com/tr-tr/games/god-of-war-ragnarok/
hero member
Activity: 1204
Merit: 623
December 08, 2023, 07:55:24 AM
Ayın 14 ile birlikte ortalık ister istemez biraz şenlenecek. Gizemli kutular açılınca nebula diyip gök yüzündeki bulutsulara gönderme yaparak iş yarar varsın dursun diyerek tamamlanan cümleler ile tıklamaya devam edeceğiz. Önceki aldığımız oyunların yanına bunları da ekleyeceğiz. İnşallah zaman ayırıp oynaya biliriz. Son dönemlerde pek fırsat bulup gazete falan bile okuyamıyorum. İş yoğunluğu çok fazlalaştı. Oynayamasakta alırız be. O da yeter.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
December 08, 2023, 12:59:48 AM
Uzun zamandır ortalarda olmayan gizemli kutular tekrar Epic Games'de göründü. Muhtemelen yılbaşına kadar yine gizemli kutu dağıtmaya devam edecekler. Bu sefer hayal kırıklığı olmaz umarım. Verebilecekleri çok fazla üst seviye oyun var, zamanında RDR 2 ve GTA 5 veren Epic Games'den en azından bir tane efsane oyun bekliyorum.

Bu sene içinde verdikleri oyunlar arasında çok fazla üst seviye oyunlar göremedik ama buna rağmen oyun dağıtmayı hiç bırakmadılar.

Kaynak:

14 aralıktan itibaren 17 tane oyunu ücretsiz vereceklerini okumuştum 17 oyun az gibi geliyor çünkü geçen sene takip ettiğim kadarıyla öyle müthiş bir oyuna denk gelmemiştik bir de bir ara fm vermişlerdi belki aynısını yaparlar yine geçen senenin fmyi verirlerse hemen kaparım
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
December 07, 2023, 12:47:08 PM
Genelde verilen bir kaç tane iyi oyundan başka bir şey verilmedi. Amaç oynanmayan oyunların oyuncu kapasitelerini arttırmak insanları platformlara çekmek böylelikle bedava oyun oynarken diğer oyunlarada göz atmak isteyenler olacaktık bu sayede diğer oyunlarını satma imkanıda bulacaklar. İyi oyun vermiyorlar verseler bile sınırlı sürüm oluyor. Umarım bu sene dediğiniz gibi güzel bir  oyun verirler 🙂
hero member
December 07, 2023, 12:41:12 PM

Kaynak:
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
November 21, 2023, 03:00:41 PM
Steam daha önce açıklamasını yaptığı üzere Türkiye ve Arjantin yerel para biriminde dolara geçti (Mena - Usd) ayrıca bu durum ekonomik durumu iyi olmayan başka ülkeler içinde kullanılacak. Eskiden beri süre gelen dönemde Steam dolar kuru her zaman gerçek dolar kurundan daha düşük olmuştu. Yeni para birimi ile oyunların fiyatlarında artış olacağını düşünüyorum bakalım yeni fiyatlar oyun satışlarını etkileyecek mi?

https://shiftdelete.net/steam-dolar-mena-usd-oyun-fiyati
hero member
November 18, 2023, 01:18:13 PM
Bu hafta Epic Games'de iki oyun ücretsiz. Birincisi: Earthlock, tek oyunculu bir macera oyunu. Tadımlık diyebileceğimiz oyunlardan, normalde fiyatı 229 TL. İkincisi: Surviving the Aftermath, simülasyon, strateji ve şehir kurma tarzı bir oyun. Benim sevdiğim oyun tiplerinden. Hayatta kalma ve kararların bir sonrakini etkileyeceği bağlı oyunları seviyorum. Bunu deneme fırsatım olmadı ama bu tarz olduğu için deneyebilirim.

Bir diğer haberim ise League of Legends'de Worlds 2023 Büyük Finali yarın 11.00'de başlayacak. Eskiden turnuvanın büyük kısmını izlerdim çünkü ülkemizden bir temsilci takımın da katılma ihtimali vardı ve daha önceden de katılmışlardı. Tam zamanını hatırlayamadım ama bizim oynadığımız bölgede düzenlemeye gidilerek Worlds'de verilen slot kaldırılmıştı. O yüzden de bu sene çok fazla izlemedim sadece yarı final itibariyle izledim. Yarın ki büyük final çok iyi maçlara sahne olabilir.

Final T1 ve WBG takımları arasında olacak. Twitch ve Youtube üzerinden izlenebilir.

Kaynak:
legendary
alex
October 28, 2023, 07:59:51 AM

ghost of tsushima.
yeni bir oyun değil ama oynaması son derece keyifli bir oyun. dövüş sahneleri bir yerden sonra tekrara düştüğü için hafiften bayıyor ama son dönemde bu kadar uzun süre oynadığım bir oyun hatırlamıyorum. oyunda moğol var, ronin var, kafayı sıyırıp samuraylığı bırakan jin sakai var. bildiğin karaktersiz ninja oluyor. Grin

@gospodin hocam sizin yorumu okuduktan sonra karşıma çıkana bakın Cheesy

Oyunun hikayesi çok beğenilmiş ufak bir bakayım dedim sonra iyice kaptırıyordum kendimi kapattım çok fazla spoiler yememek için. Konsolcu değilim o yüzden bu oyun hakkında bilgim yok eğer PC'ye gelirse listeye yazdım kaçırmak olmaz artık.

Kaynak:
https://twitter.com/pressstartexe/status/1718201649968111734
hocam ben de bilerek oyun hakkında hiç bilgi vermedim ama inanılmaz bir oyun. normalde bu kadar uzun sürecek bir oyunu ben de hayatta oynamam ama resmen içine çekiyor. hatta şöyle diyeyim 5 yaşımdaki yeğenime verdim atın üstüne bindi gezdi. (savaş sahnelerine izin vermedim.) eşek sıpası her geldiğinde amca at oyununu açsana dedi:) sanırım ps plus'ta ücretsiz olarak vardı benim de karşıma şansa düşmüştü.
hero member
October 28, 2023, 06:14:33 AM

ghost of tsushima.
yeni bir oyun değil ama oynaması son derece keyifli bir oyun. dövüş sahneleri bir yerden sonra tekrara düştüğü için hafiften bayıyor ama son dönemde bu kadar uzun süre oynadığım bir oyun hatırlamıyorum. oyunda moğol var, ronin var, kafayı sıyırıp samuraylığı bırakan jin sakai var. bildiğin karaktersiz ninja oluyor. Grin

@gospodin hocam sizin yorumu okuduktan sonra karşıma çıkana bakın Cheesy

Oyunun hikayesi çok beğenilmiş ufak bir bakayım dedim sonra iyice kaptırıyordum kendimi kapattım çok fazla spoiler yememek için. Konsolcu değilim o yüzden bu oyun hakkında bilgim yok eğer PC'ye gelirse listeye yazdım kaçırmak olmaz artık.

Kaynak:
https://twitter.com/pressstartexe/status/1718201649968111734
legendary
alex
October 28, 2023, 12:11:33 AM

ghost of tsushima.
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
October 27, 2023, 07:54:52 PM
Playstation 5'in ilk gerçek oyunu(daha önce çıkan oyunlar eski nesil olan playstation 4de de oynanabileceği için böyle denilmiş) denilen Spider-Man 2 yi almak istiyordum ancak şuan fiyatı 1500 lira sadece oyun içi videolara bakabiliyorum şuan ve oyun gerçekten harika.Tanıtımı için de muazzam bir para harcanıyor örnek vermek gerekirse geçtiğimiz hafta oynanan şampıyonlar ligi maçlarının tamamında bu oyunun reklamı dönüyordu.

Benim de dikkatimi çekmişti yalnız sadece PS5’e özel üretildiğini bilmiyordum.Böyle special bir oyunsa ve ilk olma özelliğini taşıyorsa tanıtımları çok normal çünkü bu PS5’te kullanılan teknolojiyi kullanıcılara alıştıracak, sonraki oyunlar için öncü olacak.Bu yüzden biraz da “Kaz gelecek yerden tavuk esirgememek” oluyor bu.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
October 27, 2023, 05:18:50 PM
Playstation 5'in ilk gerçek oyunu(daha önce çıkan oyunlar eski nesil olan playstation 4de de oynanabileceği için böyle denilmiş) denilen Spider-Man 2 yi almak istiyordum ancak şuan fiyatı 1500 lira sadece oyun içi videolara bakabiliyorum şuan ve oyun gerçekten harika.Tanıtımı için de muazzam bir para harcanıyor örnek vermek gerekirse geçtiğimiz hafta oynanan şampıyonlar ligi maçlarının tamamında bu oyunun reklamı dönüyordu.

copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
October 27, 2023, 01:50:33 PM
Birçok oyuncunun hayran olduğu ama TR fiyatlandırmasından dolayı alamadığı Diablo 4 Battle-Net üzerinden indirilerek haftasonu ücretsiz oynanabilir durumda. Oyunu merak ediyorsanız ve deneyimleme fırsatınız olmadıysa haftasonu için güzel bir haber olduğunu düşünüyorum.

Oyun türkçe destekliyor. Yakın zamanda da Steam üzerinden alınabilir hale gelmişti. Beklenen ilgiyi bulduğunu söyleyemem ama yine de Diablo 4'ten bahsediyoruz.

92 gb'lık bir yer kaplıyor bilginiz olsun.

Kaynak:
https://eu.shop.battle.net/tr-tr/product/diablo-iv?p=1067098
Güzel bir şey bu.Eskiden olsa üşenmeden 92 Gigabyte’a rağmen indirir oynardım ancak artık bu kadar çok süre oyun oynamak gerçekten sıkıyor.Online oyunlarda bağımlılık yaptığı için korkuyorum artık online oyun oynamaya.2 sene önce olsaydı çok vakit geçirebilirdim.

Büyüyoruz galiba, önceliklerimiz değişiyor.Herşeyin bir sonu var, oyunların da ne yazık ki.Yine de ara ara kaçamaklar yapılıyor elbette.
hero member
October 27, 2023, 01:10:21 PM
Birçok oyuncunun hayran olduğu ama TR fiyatlandırmasından dolayı alamadığı Diablo 4 Battle-Net üzerinden indirilerek haftasonu ücretsiz oynanabilir durumda. Oyunu merak ediyorsanız ve deneyimleme fırsatınız olmadıysa haftasonu için güzel bir haber olduğunu düşünüyorum.

Oyun türkçe destekliyor. Yakın zamanda da Steam üzerinden alınabilir hale gelmişti. Beklenen ilgiyi bulduğunu söyleyemem ama yine de Diablo 4'ten bahsediyoruz.

92 gb'lık bir yer kaplıyor bilginiz olsun.

Kaynak:
https://eu.shop.battle.net/tr-tr/product/diablo-iv?p=1067098
hero member
Activity: 1204
Merit: 623
October 26, 2023, 01:15:06 AM
Bir efsanenin sonuna mı geldik ne oldu bilmiyorum. Bunca zamandır bizim saçma ekonomimize dayanıp bize güzel kıyaklar yapan Steam artık dolar üzerinden çalışacak. Buradan gelir elde etmek isteyenler için belki bir fırsat olur bilmiyorum ama alacağımız oyun - item fiyatları en az 2’ye katlayacaktır.
Zaten uzun yıllar komik bir döviz kurundan hesap yapmışlardı, sonra fiyatlar yükseldi şimdi de olay tamamen dolara dönüyor. Üzücü bir haber ama ülke bu haldeyken şaşırmamak gerekiyor

Yıllardan beri Tl kazanıp Dolar harcıyorduk. Şimdi direk dolar harcamaya başlayacağız. Tek sorun var biz dolarla mı maaş alıyoruz. Yok. Ne olacak şimdi. Yöneticilerimiz uyuyor mu. Buna bir çözüm bulsunlar. Geçin artık dolara ne kur ne dalgalanma. Direk geçin ne bu çile bitsin artık. Oyuna bile camekandan bakacak duruma geldik.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
October 25, 2023, 11:05:45 PM
Bir efsanenin sonuna mı geldik ne oldu bilmiyorum. Bunca zamandır bizim saçma ekonomimize dayanıp bize güzel kıyaklar yapan Steam artık dolar üzerinden çalışacak. Buradan gelir elde etmek isteyenler için belki bir fırsat olur bilmiyorum ama alacağımız oyun - item fiyatları en az 2’ye katlayacaktır.
Zaten uzun yıllar komik bir döviz kurundan hesap yapmışlardı, sonra fiyatlar yükseldi şimdi de olay tamamen dolara dönüyor. Üzücü bir haber ama ülke bu haldeyken şaşırmamak gerekiyor

Uzun süre gençler uygun fiyata oyun alabiliyordu steam sayesinde doları 10 lira yaptılar bir süre sonra yine ucuz kaldı bu steam önemli bir oyun platformu ve dünya ile paralel dolar işleyişi bence türkiyede zarar etmelerinden kaynaklanıyor elbette bir firma bu ve zarar ederse o ülkedeki Politikalarını değiştirebilir fiyatlar konusunda size tamamen katılıyorum 2.5 katına çıkacaktır hatta
Pages:
Jump to: