Pages:
Author

Topic: Oyun Ana Konu - page 7. (Read 1601 times)

hero member
Activity: 1092
Merit: 631
May 18, 2023, 11:40:13 AM
Arkadaşlar Epic Games üzerinden çok güzel indirimler var. Hogwarts Legacy ve Fifa 23’ü satın aldım ben. Normal fiyatı 60 dolar olan Hogwarts legacy 699 liraya satışta artı olarak kupon indirimi de uygulanıyor çok iyi fiyata geliyor. Yatırım için bile alınır. Fifa 23 ise 150 lira civarında bir paraya geldi o da 7.5 dolar yapıyor. Çocuklar için, kardeşler için bile alınır. Bilginiz olsun.
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
May 17, 2023, 07:57:35 AM
Forumda Gamer tabir edilen çok arkadaşımız var.Bir ara SUPERSAIAN hocam olması lazımdı CS turnuvasına katılmıştı diye hatırlıyorum.Bunun dışında oyun bölümü çok sık takip ediliyor.Özellikle turnuvalar ve e-spor fazlasıyla popüler olan spor dalları.LoL, Valoran gibi oyunlara da ilgi olduğunu düşünürsek, hem Online, hem Rpg oyunları takip edenlerin takip edeceği ve sohbet edeceği bir başlık eksikliğini kapatabilir.
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
May 17, 2023, 06:28:57 AM
Daha önce "Banabak" uygulamasından bahsetmiştim bu uygulamada topladığım puanlarla Steam hediye çeki alıyorum. Aldığınız P&G ürün fişlerini hesabınıza yükleyerek kolayca puan yapabiliyorsunuz 45 bin puana 50 Steam hediye çekini hesabınıza yükleyerek bedava oyun alabilirsiniz Smiley Puan topladıkça Steam hediye çekiyle bakiyemi arttırıyorum güzel oyun bulduğum zamanda bedavadan almış olurum Smiley

Biliyorum o uygulamayı, sadece fiş göndererek puan kazanılıyor, bir ara bende indirmiştim ama fişleri gönderecek bile yürek kalmamış bende Smiley sizin yaptığınız yöntem çok iyiymiş aslında, hatta yeni bir steam hesabından biriktirdiğiniz kodlar ile parayı yükleyip harcamadan hesabı satabilirsiniz, bu bile nakite çevirme anlamında mantıklı oluyor Smiley

Bu arada bundle gerçekten müthiş, fiyat performans olarak bedavaya satılıyormuş,
Sadece fişlerden puan toplamıyorsunuz; günlük girişlerden, anketlerden, videolardan… bazen kişiye özel fişler 20k puan değerinde oluyor.

Satmayı düşünmüyorum şimdilik biriktiriyorum beğendiğim oyunlar olduğu zaman kolayca satın almış olurum ☺️
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
May 17, 2023, 01:58:51 AM
Daha önce "Banabak" uygulamasından bahsetmiştim bu uygulamada topladığım puanlarla Steam hediye çeki alıyorum. Aldığınız P&G ürün fişlerini hesabınıza yükleyerek kolayca puan yapabiliyorsunuz 45 bin puana 50 Steam hediye çekini hesabınıza yükleyerek bedava oyun alabilirsiniz Smiley Puan topladıkça Steam hediye çekiyle bakiyemi arttırıyorum güzel oyun bulduğum zamanda bedavadan almış olurum Smiley

Biliyorum o uygulamayı, sadece fiş göndererek puan kazanılıyor, bir ara bende indirmiştim ama fişleri gönderecek bile yürek kalmamış bende Smiley sizin yaptığınız yöntem çok iyiymiş aslında, hatta yeni bir steam hesabından biriktirdiğiniz kodlar ile parayı yükleyip harcamadan hesabı satabilirsiniz, bu bile nakite çevirme anlamında mantıklı oluyor Smiley

Bu arada bundle gerçekten müthiş, fiyat performans olarak bedavaya satılıyormuş,
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
May 16, 2023, 03:05:08 PM
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
May 16, 2023, 10:49:16 AM
Racing severler için kaçırılmayacak bir fırsat. efsane bundle fiyat olarak fazla cezbedici set içerisinde yok yokmuş hakikaten. Yarış oyunları çok sevmiyor olsam bile almayı düşündüm. Yarış oyunları seven insanlar bu paketleri kaçırmayacaklardır. Özellikle ekipmanı olan insanlar için müthiş bir haz verir set içerisindeki yarış oyunları.
hero member
Activity: 630
Merit: 463
May 16, 2023, 01:43:14 AM
15.05.2023 23:30 itibariyle Steam'de EA Racing Mega Collection adı altında toplamda 6 oyun 199.08 TL'ye düşmüş.

Kaynak:
https://store.steampowered.com/bundle/32318/EA_Racing_Mega_Collection/
Şu oyunları 10 dolara almak ciddi manada büyük avantaj. Epicstore nasıl yapıyor bilmiyorum da tamamen kullanıcı dostu oyun politikası ile hareket ediyorlar. Direksiyon seti olan hız tutkunları için büyük bir güzellik bu haber. Ben oynamasam bile almayı da düşünüyorum.

Hocam yanlış gördünüz herhalde oyunlarım kaynağında steam satışı olduğu konuşulmuş, üstte de arkadaş Steam’de diye belirtmiş. Neyse yanlış görünmüş olabilir sizi de anlıyorum genelde Epic games çok iyi kampanyalar düzenleyip, onun üzerine bir ana konu olduğu için öyle zannetmiş olabilirsiniz.

Oyunlara gelince Need For Speed bir efsanedir. Özellikle Mostwanted oyunu internet kafelerde sıklıkla gördüğümüz oyunlardandı ve drift atmak için insanlar birbirleriyle yarışıyorlardı. Dediğiniz gibi bir direksiyon oyun setiyle oyundan alınan keyif maksimum seviyeye çıkabilir, bunu ancak gerçek gamerlar bilir.
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
May 16, 2023, 01:24:56 AM
15.05.2023 23:30 itibariyle Steam'de EA Racing Mega Collection adı altında toplamda 6 oyun 199.08 TL'ye düşmüş.

Kaynak:
Şu oyunları 10 dolara almak ciddi manada büyük avantaj. Epicstore nasıl yapıyor bilmiyorum da tamamen kullanıcı dostu oyun politikası ile hareket ediyorlar. Direksiyon seti olan hız tutkunları için büyük bir güzellik bu haber. Ben oynamasam bile almayı da düşünüyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
May 15, 2023, 03:55:25 PM
Playstation bölümü de burada paylaşılabilir aslında. Bir çok oyun konsolunda da oyunlar satılıyor. Bazen plus üyelerine ücretsiz veriyor. Bunların haberi de sunulabilir buradan güzel düşünce 🤙🏻
hero member
Activity: 966
Merit: 764
May 15, 2023, 03:31:13 PM

Kaynak:
hero member
Activity: 966
Merit: 764
May 15, 2023, 03:29:48 PM
Birçok farklı platformda aynı anda indirimler veya ücretsiz oyunlar olabiliyor. Bunları takip ediyorum ve genel olarak hepsini aynı yerde paylaşabileceğim bir başlık bulamadım, bulduklarım da çok eski ve genel olarak adlandırılmamış. Hepsini ayrı ayrı yerlerde paylaşmaktansa tek bir yerde toplanması ve takip edilmesi daha uygun olabilir diye düşünüyorum.

O yüzden burada Steam, Epic Games, Origin, Battle.net, PlayStation Store gibi oyun platformlarının sunmuş olduğu indirimleri veya ücretsiz oyunları paylaşabiliriz.
Pages:
Jump to: