Hapishane fotoğrafı çekmeden onay ve paranın bankaya beş dakikada geçmesi doğru, onca olaydan sonra borsaya hala 2FA getirilmemiş olması yanlış.
Btctürk onaysız hesapların limitlerini artırdı, foto çekmeden de işlem yapabilirsiniz, sizin dalga geçtiğiniz özellik aslında güvenlik amaçlı ve sizin lehinize olan bir detay, bankadan kredi alırken 100 sayfa imzalıyorsunuz kırk dereden su getirtiyorlar neden? işin içinde para var, paranın olduğu yerde en üst düzey güvenlik olmalı, bunu ergen mantığı ile anlayamazsınız. Ayrıca Btctürk'de papara özelliği var, hafta sonu veya gece yarısı anında istediğiniz hesaba aktarma şansınız var, paribuyu eskiden kullandım Btctürk'ün boşluğunu doldurmuştu o dönem şimdi sorayım kullanmadığım için.
-Hafta sonu veya gece yarısı para çekebiliyor muyuz? Anında beklemeden 10 saniyede.
-ETH, RIPPLE, LTC, TETHER al-sat/transfer yapabiliyor muyuz?
Soruların cevabının Hayır olacağını bildiğim için Btctürk'e bok atmamanızı, hatta piyasaya bakarken kullandığınız AT gözlüğünü çıkarıp yenilikleri takip etmenizi öneririm.
Paribu'yu kötülemek de değil maksadım, o borsada da hesabım var ama BTCtürk işimi fazlası ile gördüğü için artık kullanmıyorum yoksa ihtiyaca göre o borsa da yeterli olabilir, beklentiniz önemli sonuçta.
Artısı: 10 TL üstü çekim yaparsınız Paribu'da.
Bu oran BTCTürk'de 1000 TL'dir ama papara üzerinden yapacağınız transferlerde böyle bir limit yoktur.
Paribu'nun eksilerini yukarıda yazdım zaten tekrar yazmaya gerek yok.