Pages:
Author

Topic: 🔥 PERLIN (Binance IEO) - PERL token Yatırım Süreci -- Soru -Cevap Duyurular ✅✅ - page 3. (Read 1173 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
All in den kastın % 95 - %100 mü hocam, yani tarla tapu ne var ne yok  BNB ye mi bastın, benim all in' den kastettiğim buydu,  harbiden böyle kenardaki 3-5 kuruşuna kadar ne var ne yok basanlar biliyorum.

Ben de BNB de duruyorum, ama IEO lardan önce de BNB de duruyordum, ve ilk IEO dan bu yana sıkı olarak katılıyorum, fakat tabiki all in değil.

Yok canım borç parayla, ev-arsa-araba satılarak kripto para piyasasına yatırım yapılır mı hiç? Portföyümün büyük bir kısmı herkeste olduğu gibi benim de BNB’den oluşuyor. Yani elime geçen parayla daha fazla biriktirmeye ve şansımı yükseltmeye çalışıyorum çünkü bu aralar gerçekten aldığın riske değen tek yatırım bu.

evet gerçekten riske değiyor,  gerçi BTC artınca terste kalma durumu oluyor, ama gene de BNB sonradan toparlıyor yetişiyor, 3 btc artışında da bu oldu.

fakat diğer altlar öyle değil, çoğu alt coin kötü etkileniyorlar BTC artışından, bu gün bile %10-20 düşen onlarca altcoin oldu.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
All in den kastın % 95 - %100 mü hocam, yani tarla tapu ne var ne yok  BNB ye mi bastın, benim all in' den kastettiğim buydu,  harbiden böyle kenardaki 3-5 kuruşuna kadar ne var ne yok basanlar biliyorum.

Ben de BNB de duruyorum, ama IEO lardan önce de BNB de duruyordum, ve ilk IEO dan bu yana sıkı olarak katılıyorum, fakat tabiki all in değil.

Yok canım borç parayla, ev-arsa-araba satılarak kripto para piyasasına yatırım yapılır mı hiç? Portföyümün büyük bir kısmı herkeste olduğu gibi benim de BNB’den oluşuyor. Yani elime geçen parayla daha fazla biriktirmeye ve şansımı yükseltmeye çalışıyorum çünkü bu aralar gerçekten aldığın riske değen tek yatırım bu. Bunun dışında diğer kripto para borsalarını da ara ara inceliyorum ama forumda birkaç kişi dışında onlar hakkında detaylı bilgi sunabilen kişiler de bulunmuyor. Huobi ve Okex'in wash trade yaptığını söyleyenler var, şu an imzasını taşıdığım Livecoin'e mesaj attım IEO platformunuz olacak mı diye onlardan da dönüş alamadım. Son olarak Kucoin fena değil gibi görünüyor ama onun da Spotlight platformunun yenilenmesi ve daha aktif bir şekilde proje listelemesi gerekiyor.
hero member
All in den kastın % 95 - %100 mü hocam, yani tarla tapu ne var ne yok  BNB ye mi bastın, benim all in' den kastettiğim buydu,  harbiden böyle kenardaki 3-5 kuruşuna kadar ne var ne yok basanlar biliyorum.

hero member
Kim ne anlatirsa anlatsın bilet çıkarsa para kazanırsınız yoksa zor. Bir sürü ieo geçti. Nerede o basliklar ne oldu kimse post bile atmaz oldu. Hani elrond çok güçlü proje idi. Çok iyi iş yapacaktı. Aynı sıkmalık portakal gibi suyunu sıktılar ve kenara bıraktılar.
Belki bir boğa zamanı yine 3-5 kat yaptırırlarsa belki?

Bir şeyin gerektiğinden daha fazla değerlenip ardından düşüş trendine girmesi kaliteli olmadığı ya da gelecekte tekrar para kazandırmayacağı anlamına gelmemeli. Ben şahsi olarak Elrond’un biraz daha fiyatinin düşmesini bekliyorum. Bunun ardından tekrar yatırım yapacağım projelerin en başında geliyor çünkü market capitalizationu düşük olup da bu kadar çok iyi olan başka bir proje olduğunu sanmıyorum.

Hocam zaten bitcoin de böyleydi, birden bire haddinden fazla değerlendi ardından düşüş trendine girdi, fakat bu bitcoinin ve blokzincir teknolojisinin hayatımıza kattıklarının çok değerli olduğu gerçeğini değiştirmedi.

Bir yandan da binance ieo larını çok manipulatif buluyorum, binance ieolarına girerken çok dikkat etmek gerekiyor, bir çok insan dikkat etmeden çıkarsa koyarım cebime kafasıyla ne var ne yok, all- in şekilde BNB hold ediyor,  bunu  yanlış buluyorum, trendleri doğru takip etmek lazım,  uçacak kaçacak diye girilince sonu hüsran oluyor,  fakat akıllıca yatırım yapıldığında illa ki güldürüyor.

Bir umut neredeyse all-in bnb bulunduruyoruz elimizde çünkü trade yaptığımızda (şahsi olarak) sürekli kaybet-kaybet ve kaybet döngüsüne giriyorum ama elimde tek bnb olduğunda garanti kâr getiriyor. Bu kadar talep varken BnB ile ieoya katilan birinin zarar yazacağını hiç düşünmüyorum muhtemelen 5x vermeye devam edecek. Yine de all in çok tehlikeli.
hero member
Kim ne anlatirsa anlatsın bilet çıkarsa para kazanırsınız yoksa zor. Bir sürü ieo geçti. Nerede o basliklar ne oldu kimse post bile atmaz oldu. Hani elrond çok güçlü proje idi. Çok iyi iş yapacaktı. Aynı sıkmalık portakal gibi suyunu sıktılar ve kenara bıraktılar.

Bir şeyin gerektiğinden daha fazla değerlenip ardından düşüş trendine girmesi kaliteli olmadığı ya da gelecekte tekrar para kazandırmayacağı anlamına gelmemeli. Ben şahsi olarak Elrond’un biraz daha fiyatinin düşmesini bekliyorum. Bunun ardından tekrar yatırım yapacağım projelerin en başında geliyor çünkü market capitalizationu düşük olup da bu kadar çok iyi olan başka bir proje olduğunu sanmıyorum.

Hocam zaten bitcoin de böyleydi, birden bire haddinden fazla değerlendi ardından düşüş trendine girdi, fakat bu bitcoinin ve blokzincir teknolojisinin hayatımıza kattıklarının çok değerli olduğu gerçeğini değiştirmedi.

Bir yandan da binance ieo larını çok manipulatif buluyorum, binance ieolarına girerken çok dikkat etmek gerekiyor, bir çok insan dikkat etmeden çıkarsa koyarım cebime kafasıyla ne var ne yok, all- in şekilde BNB hold ediyor,  bunu  yanlış buluyorum, trendleri doğru takip etmek lazım,  uçacak kaçacak diye girilince sonu hüsran oluyor,  fakat akıllıca yatırım yapıldığında illa ki güldürüyor.
hero member
Binance hack olayını perdelemek için Perlin i 5x ile açarsa şaşırmam CZ piyasanın ruhunu çok iyi okuyor ve ekonomik gücü ile piyasayı yönetiyor.

CZ harbiden sağlam bir manipulator, piyasayı nasıl manupüle edeceğini çok iyi biliyor,  BNB nin fiyatını yüksek tutmak istiyor, ama bir yandan da tutamıyor, çünkü bu kadar uğraşmasa belki biraz aşağı salacak BNB. 

Son 2-3 ayda oldukça iyi arttırdı BNB nin fiyatını. Kendini 30 üstü tutsa bile iyi, fazlası illa ki gelecek.
hero member

Bir şeyin gerektiğinden daha fazla değerlenip ardından düşüş trendine girmesi kaliteli olmadığı ya da gelecekte tekrar para kazandırmayacağı anlamına gelmemeli. Ben şahsi olarak Elrond’un biraz daha fiyatinin düşmesini bekliyorum. Bunun ardından tekrar yatırım yapacağım projelerin en başında geliyor çünkü market capitalizationu düşük olup da bu kadar çok iyi olan başka bir proje olduğunu sanmıyorum. Bunun dışında Eylül-Ekim ayı gibi private salede satılan tokenlerin %10'unun salınacağı söyleniyor. Bu da fiyatın düşmesine sebep olabilir, o ara alttan toplanılabilir.
full member
Activity: 980
Merit: 207
member
Activity: 532
Merit: 22

Wink herkese dağıttıktan sonra 3-4x'te kalmıştı binance eskisiteme geri dönmüş kar marjını arttırabilmek için. Yatırım yapılan miktar da 500 dolara çıkmış, bence iyi rakam Binance IEO'lar hala en kazançlı ve en garantili yatırım.

500 dolara çıkması ve bilet sayısının düşmesi bir açıdan iyi bir açıdan kötü, bir kere 50 bnb hold edip girecekleri küstürdüler,  bu insanların kazanma şansı düştü hevesleri de düştü. Bir yandan da iyi, bilet başı olan toplam yatırım miktarı artacak, bu da karın artmasına yol açacak

Aynen hocam . Özellikle zar zor bulup 50 bnb tutan kişiye çıkmadığını düşünürsek . Üstüne üstlük bir de bnb geri çekilince iyiden iyiye zarar ediyor. Elrond ieo starti verildiğinde yakan olmasin bnb 38 bin sat civarı idi . Bilet çıkmayan hala elinde tutuyorsa kafadan bnb başına 10 bin Satoshi civari zararı var.
Bunda galiba bilet çıkmayanlara az da olsa airdrop var.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Binance hack olayını perdelemek için Perlin i 5x ile açarsa şaşırmam CZ piyasanın ruhunu çok iyi okuyor ve ekonomik gücü ile piyasayı yönetiyor.

Hack olayi da varsa bir önce ki ieo olan winkte de  istenilen başarı yakalanamadı maalesef. O yüzden bu perlin de bence de yukarıya doğru götürürler eğer bu da wink gibi olursa ieo lara kimsenin inancı kalmaz.
full member
Activity: 756
hero member

Wink herkese dağıttıktan sonra 3-4x'te kalmıştı binance eskisiteme geri dönmüş kar marjını arttırabilmek için. Yatırım yapılan miktar da 500 dolara çıkmış, bence iyi rakam Binance IEO'lar hala en kazançlı ve en garantili yatırım.

500 dolara çıkması ve bilet sayısının düşmesi bir açıdan iyi bir açıdan kötü, bir kere 50 bnb hold edip girecekleri küstürdüler,  bu insanların kazanma şansı düştü hevesleri de düştü. Bir yandan da iyi, bilet başı olan toplam yatırım miktarı artacak, bu da karın artmasına yol açacak
hero member
* Bu binance ieo ları hakkında, spam yapmadan düzgün bilgi olması gerekiyor,

Günde 10 tane başlık açmak yerine, Gerekli gördüğüm konularda başlık açıyorum, 3 sene de  10 tane başlık anca açtık. Hepsi de mühim konulardır.

Genelde başlıklar,  daha ieo duyurulmadan 1-2 hafta önceden açılıyor altına bol kepçeden yazı yazılıyor,  sonra ismi değiştiriliyor vs. türlü türlü iş çevriliyor.  

Çevremdeki 6-7 kişi binance ieolarına giriyoruz IEO'ları ciddiye de alıyoruz bir çok insan gibi.  Bu konularda düzgün rafine bilgi edinmek gerekiyor.
full member
Activity: 490
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Fayda sağlayabilmek adına ilk ben açmıştım ama rahatsızlık varsa benim konu kapatılsın burdan devam edilsin. Pek bir farkı yok zaten. Coinlerdeki forklardan sonra forumda da topiclerin forku oluşuyor Smiley

Hocam direkt kitabın ortasından konuşayım. Fayda sağlama amacın olabilir ama bu işte asıl mesele merit meselesi. İlk başlık açanlar iyi merit topladı. Sizinde full olma gibi hedefiniz var ki gayet normal şuan en iyi merit getiren başlıklar bunlar.
Zaten ieo olayinj bilen biliyor bilneyrnde zaten katılma niyeti yok. İlla katılacağım diyen kişiye bu başlıkta ki gibi hangi Aralık'ta bnb olursa ona göre biletin olacsk. Al bekle çıkarsa çıkar.
Ben katılmıyorum ama konulara bakıyorum wink için uçacak kaçacak dendi şimdilik o beklentide kar bırakmadı. Belki ileride olur.
Hatta geçenlerde ilk sayfayı neredeyse el cezeri ile doldurunuz. Umarım bir an önce full member olursunuz.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Fayda sağlayabilmek adına ilk ben açmıştım ama rahatsızlık varsa benim konu kapatılsın burdan devam edilsin. Pek bir farkı yok zaten. Coinlerdeki forklardan sonra forumda da topiclerin forku oluşuyor Smiley

Hocam ilk elrond ile ilgili iki kişi açtı diyebiliyorum. Birisi yine Otto Diesel digeride galiba kalemder hocam. Siz wink te açtınız galiba. Belki de ben yanlış hatırlıyorumdur.

Elrond'da ilk ben açtım evet. Matic'te de ben açmıştım ilk olarak. Sonrasında uğraşmadım.
Aynı başlıklar varken aynısını tekrar açmak göz kalabalığı yapıyor.
Herhangi bir konuda da bu yorumu paylaştığınızda merit hak ediyorsa insanlar merit verebilir yine.
Bu şekilde ana sayfa aynı konularla doluyor ve merit için aynı bilgilerin paylaşılması çok sırıtıyor.

Self-mod konu zaten, konu sahibi istediği mesajı silebilir yani. Analiz konusunda self-mod olması ayrı bir konu.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Sanırım perlin binance nin duzenledigi ilk ethereum tabanlı ieo olacak. Daha önceki bread vs saymiyorum doğal olarak. Evet, arkadaşlar bilet cart curt bir yere kadar. Peki bu proje nedir, ne sike derman olmayı planlıyor? Ben ieo dan sonra saldirdigim için bana ne yaptıkları önemli.

Not: binance başlıkları çok karışık olmaya başladı arkadaşlar. Biliyorum hepiniz iyi niyetli olarak hareket ediyorsunuz ama binance için alt başlık açmak gerekecek.
member
Activity: 532
Merit: 22

Hocam ilk elrond ile ilgili iki kişi açtı diyebiliyorum. Birisi yine Otto Diesel digeride galiba kalemder hocam. Siz wink te açtınız galiba. Belki de ben yanlış hatırlıyorumdur.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
sr. member
Activity: 814
Merit: 258

Aynen yönetimden isteyelim perlin için türkçe lokal kısmına alt başlık yapsın. Millet orda istediği kadar perlin başlığı açıp post kassın imza için.
Pages:
Jump to: