Pages:
Author

Topic: 🔔📢 Perlin Network IEO Detayları ve Yeni BNB Hesaplama Yöntemi [7 Ağustos] - page 2. (Read 1949 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
10 biletten 1-2sine ancak cıkacaktır. 500 dolar yatırıp 5bın dolar alıcaz diyebiliriz.

diyemeyiz.

wink 847 k bilet vardı ki 5'te 1'ine düştüğüne göre buna en az 169k biletle katılım olacak.

wink ile aynı olursa %7.9 demektir.

%25 ekstra adam gelse 211250 bilet demek

13400/211250 = 0,063 yani %6.3 çıkma ihtimali var demektir.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
10 biletten 1-2sine ancak cıkacaktır. 500 dolar yatırıp 5bın dolar alıcaz diyebiliriz.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Yine her şeyi değiştirmişler. Bi ayar tutturamadılar gitti Smiley
jr. member
Activity: 124
Merit: 6
e o zaman bnb snapshotları başladı öyle mi? şu 3-5 gündür alıyor olabilirler anladığım kadarıyla, ne zaman açıklanacak bu kimbilir

Geldi bile hocam siz yazdıktan birkaç dakika sonra, detaylarını ana sayfaya ekledim, haydi hayırlısı olsun...

yok artık beni bekliyordu heralde, cap olmuş 500 dolar fakat 50 bnb 100 bnb arasına verdiği bilet sayısı 1, e kimseye çıkmayacan anlaşılan nasıl yapacağız
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
e o zaman bnb snapshotları başladı öyle mi? şu 3-5 gündür alıyor olabilirler anladığım kadarıyla, ne zaman açıklanacak bu kimbilir

Geldi bile hocam siz yazdıktan birkaç dakika sonra, detaylarını ana sayfaya ekledim, haydi hayırlısı olsun...
jr. member
Activity: 124
Merit: 6
hero member
Activity: 896
Merit: 630
bnb yi 100 dolara getirmeye yemin etmiş gibiler.
kimse kolay kolay bnb trade i yapmaz bundan sonra.

Bu ieo da ki asıl hedef bence bnb yi çok daha yükseklere taşımak. Wink işi bu olaya biraz darbe vurdu gibi. Çünkü bilet çıkanlar ya da sonradan wink alanlar iyi kazanamadı. Belki bu ieo da o imajı silmek isteyebilirler. İmkanım olsa bu ieo ya katılırdım.

Yeni projenin Perlin.net yani Perlin Network olduğunu iddia ediyorlar. Perlin daha önce private satış yapsa da Twitter’inde #888 tagı ile bir video paylaştı ve bundan önce Binance Charity ile ortak projeleri olmuş dolayısıyla bir sonraki satış sürecinde bizi çok iyi bir projenin beklediğini söyleyebilirim.

Kaynak: https://twitter.com/cz_binance/status/1158192260372000768

CZ'nin 5 Ağustos Tweet'i:

'' Eğer kaçırdıysanız, Binance Launchpad IEO'ları için BNB tutma periyodu artık duyuru olmadan, IEO projesi açıklanmadan önce bile başlayabilir.

Kim bilir, belki de bir sonraki periyot başlamıştır bile.. ''

Abi zaten borsa tokeni borsada indirim dışında hiç bir boka yaramayan bnb nin buralara gelmesi bile çok tuhaf. CZ gözünü bnb=100$ olarak dikmiş adamlar satıp hodl ettirmek için akıllarına gelen herşeyi deniyorlar.

BNB nin gözü 100 usd değil, eth tahtında, 3 gün sonra eth paritelerini kaldırırsa şaşırmayın.

Binance ETH paritelerini ALTS olarak listeliyor, özel bir bölümü yok diye biliyorum eğer varsa da ben görmedim ama BNB için özel bir bölümü var. İnsanları sürekli BNB paritesini kullanmak için teşvik ediyor ama Vitalik bu işin peşini hemen bırakacak bir insan değil. Q1 2020’de Bitcoin Halving’den hemen önce Ethereum 2.0 piyasaya çıkış yaparak madencilik kaldırılıyor. Vitalik’in elinde hala satmadığı milyonlarca Ethereum var ve bunları büyük partnerlikler için kullanabilir.
member
Activity: 532
Merit: 22

Bu ieo da ki asıl hedef bence bnb yi çok daha yükseklere taşımak. Wink işi bu olaya biraz darbe vurdu gibi. Çünkü bilet çıkanlar ya da sonradan wink alanlar iyi kazanamadı. Belki bu ieo da o imajı silmek isteyebilirler. İmkanım olsa bu ieo ya katılırdım.
member
Activity: 532
Merit: 22

'' Eğer kaçırdıysanız, Binance Launchpad IEO'ları için BNB tutma periyodu artık duyuru olmadan, IEO projesi açıklanmadan önce bile başlayabilir.

Abi zaten borsa tokeni borsada indirim dışında hiç bir boka yaramayan bnb nin buralara gelmesi bile çok tuhaf. CZ gözünü bnb=100$ olarak dikmiş adamlar satıp hodl ettirmek için akıllarına gelen herşeyi deniyorlar.

BNB nin gözü 100 usd değil, eth tahtında, 3 gün sonra eth paritelerini kaldırırsa şaşırmayın.

Hocam değiştirmeye üşendin galiba sizin imza çok eskide kalmadı mı? İlk bu imzayi @gospodin de görmüştüm. O da epey taşıdı ama sonra ödeme aldı mı bilmiyorum?
member
Activity: 1036
Merit: 18
member
Activity: 633
Merit: 15

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bunlar kuralları sertleştirdikçe, BNB tutmaktan vazgeçenlerin sayısı da bir hayli artıyor sanırım. Habire düşüyor, satmadığına pişma ediyor adamı...

Yeni projeler iyi kar getirmiyor mu nedir, ilgi azaldı BNB'ye...

Keşke öyle olsa ama her geçen gün BNB satın alıp da IEO'ya katılan insan sayısı artıyor neyseki tekrar kural değişikliğine giderek bilet elde etme limitleri değiştirilecek gibi görünüyor. CZ'nin bu yönde bir tweete mesajı oldu.
member
Activity: 363
Merit: 17
Bunlar kuralları sertleştirdikçe, BNB tutmaktan vazgeçenlerin sayısı da bir hayli artıyor sanırım. Habire düşüyor, satmadığına pişma ediyor adamı...

Yeni projeler iyi kar getirmiyor mu nedir, ilgi azaldı BNB'ye...
sr. member
Activity: 814
Merit: 258

full member
Activity: 980
Merit: 207
Baktı gördü ki CZ bnb bin fiyatı aşağı geliyor yeni bir taktik bulmuş kendisine. Günlük snapshoot ve saati belli değil. Sonraki ieo Lara girecek kişiler bnb yi alıp unutacsk. Al sat idi e bnb ile girmeyecek.
full member
Turkish Translator

full member
Turkish Translator
Selam, BNB'ye yatırım yapan küçük yatırımcı daha önce bir çok kripto paradan zarar yazdığı için en ufak kârda satış verip hem projenin hem de BNB'nin itibarını zedelemektedir. Bu tabana yayılmış 'herkese bilet çıksın' mantığı projenin sadece dump yemesini sağlıyor. Telegram gruplarına pek üye olmasam da yaptığım yatırım nedeniyle grupları takip etmek zorundayım. Bu küçük yatırımcılar trende çok büyük zarar vermiş durumdalar eğer Binance bunlar için uğraşmaya devam ederse bırakın yükselmeyi daha da dibe yol alabilir. Bir kere maksimum limitin 500'den 250'ye düşürülmesi ve minimum limit olan 50'nin hala 100'e çıkarılmamış olması BNB'nin geleceği açısından büyük kayıp.

Küçük yatırımcı alıp 3-5xde satıyor projeyle ilgilenen pek yok, ben de küçük yatırımcıyım yanlış olmasın ama mecbur kalıyoruz..150 dolarlık bnb alabildim 750ye satsam iyidir dedim satmadım şimdi 4 satoshiden 2 gündür gitmiyor bekle ki satılsın.. Sistem değişecek mi bakalım yakında göreceğiz.
copper member
Activity: 56
Merit: 69
Selam, BNB'ye yatırım yapan küçük yatırımcı daha önce bir çok kripto paradan zarar yazdığı için en ufak kârda satış verip hem projenin hem de BNB'nin itibarını zedelemektedir. Bu tabana yayılmış 'herkese bilet çıksın' mantığı projenin sadece dump yemesini sağlıyor. Telegram gruplarına pek üye olmasam da yaptığım yatırım nedeniyle grupları takip etmek zorundayım. Bu küçük yatırımcılar trende çok büyük zarar vermiş durumdalar eğer Binance bunlar için uğraşmaya devam ederse bırakın yükselmeyi daha da dibe yol alabilir. Bir kere maksimum limitin 500'den 250'ye düşürülmesi ve minimum limit olan 50'nin hala 100'e çıkarılmamış olması BNB'nin geleceği açısından büyük kayıp.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
ben al-sat yapadigim ve hesabimdaki BNB'lere dokunmadigim icin, pek birsey yapmama gerek yok sanirim.
minimum ortalama 250 BNB ile 25 bilet hakki devam ediyorsa - bekleyelim görelim bakalim.
benim BNB'lerimi satmam icin, fiyatin 40 ve üzerine gelmesi gerek ki, o zamanda satip alttan alim kollarim. daha oralar biraz uzak gözüküyor.
full member
Turkish Translator
Merhaba Binance Tutkunları...

Binance, 2 Ağustos 2019 tarihinde, Binance Launchpad'deki gelecekteki projeler için aşağıdaki BNB hesaplaması kuralını yürürlüğe soktu.

Bu tarihten itibaren, tutulan BNB miktarı hesaplama yöntemi değişiyor. BNB miktarları artık TSİ 03.00'da alınan snapshot'lar ile hesaplanmayacak.

Yeni sistem nasıl?

Yeni açıklamaya göre, 2 Ağustos 2019'da Günlük Tutulan Ortalama BNB Miktarı sistemine geçilecek. (Buna normal Binance hesaplarındaki, Margin Hesaplarındaki ve Sub(alt) hesaplardaki BNB'ler dahil edilecek).

Günlük Tututan Ortalama BNB Mitarı = Normal Binance hesabındaki BNB'ler + Margin(kaldıraç) Hesabındaki BNB'ler + Binance Sub(alt) hesaplarınızdaki BNB'ler

Günlük ortalama BNB miktarları nasıl hesaplanacak?

- Binance Spot(normal ticaret) hesabınızdaki BNB miktarı, 1 gün boyunca saatlik alınacak snapshotlar ile hesaplanacak. (24 snapshot alınacak)

- Binance Sub(alt) hesaplasınızdak BNB miktarı, 1 gün boyunca saatlik alınacak snapshotlar ile hesaplanacak. (24 snapshot alınacak)

- Binance Margin(kaldıraç ticareti) hesaplarınızdaki BNB miktarı, 1 gün boyunca saatlik alınacak snapshotlar ile hesaplanacak. (24 snapshot alınacak) ve daha sonra Binance kaldıraç çarpanı 3 olduğu için, 3'e bölünecek.

Unutmayın!

Saatlik snapshoptlar RASTGELE ZAMANLARDA ALINACAK.
BNB hesaplamasına, açık emirlerinizdeki BNB'ler de dahil edilecek
.

2 Ağustos öncesi pozisyonlar orijinal sistem kullanılarak hesaplanacak.

Bu hesaplama yöntemi IEO Launchpad BNB hesaplamaları, VIP Rating system komisyonları ve Referral programlarında etkili olacak.
Pages:
Jump to: