Jeli vjerujem u PI? Da, zasto ne? 99.99% ljudi su se zapitali kada su poceli ulagati u crypto jesam li napravio dobru stvar sto sam se uputio u crypto? Jesam li dobro odabrao ovaj prvi coin u koji sam ulozio? Jeli scam? Sve ide gore, btc na 17k, hoce li doci na 30k? I onda paf ode dole...itd....kako godine idu ti isti ljudi to zaboravljaju. Ako imaju roadmap, znas tko su i sto su, jeli ima sanse da je scam? Da, kao i svi coini koji izadu.
Vjerujes jer ne razumijes kriptovalute i ne razumijes bitcoin
U svakom bulrunu pojavi se gomila novajalija ,BTC im se cini preskup a nadaju se nekom novom BTC i onda ga traze medju shitcoionima a da nemjau pojma o odredjenom projektu i onda krene da skace cijena shitcoina
Ovaj PI nije cak i shitcoin ovo je gomila govana koja cak i nije kriptovaluta za koji se zaljepila gomila ljudi koji nemaju pojma o kriptovalutama niti kako funkcionisu
Vecina shitcoina ili su kopije BTC ili ETH neke su kopije mnogo tehnicki superiornije ili su neki tokeni na ETH i slicno ali ovaj PI to je totalna glupost koja nema nikakve veze sa kriptom obicna app na telefonu koja upisuje neke brojeve,nema nikakvu vrijednost niti se njim trguje na kripto berzama niti ce ikad jer to nije kripto
Slažem se s tobom i zapravo mi je žao ljudi koji su se ''navukli'' na ovo umjesto da ulože u btc ili neku drugu ''ozbiljnu'' crypto valutu.
Koliko sam samo jednoj frendici govorio o bitcoinu ali nije ''kliknula'', čini mi se da joj je bilo prekomplicirano skužiti što je to wallet, privatni ključ i ostalo.
No, netko joj je rekao za Pi, i kako je to jednostavno, samo instaliraš aplikaciju na mob i dalje zarađuješ lovu bez brige i pameti
Još jedna tužna crypto priča.