Kada palis tu cijenu etn, sto ne opalis cijenu eth ili bnb coina? Samo se hvatas coina koje su ljudi dumpali...
A ne ne, dao si mi usporedbu:
moze biti kao etn koji je od ico cijene porastao 10 puta ili neki xy coin kojeg su svi dumpali...
Prvo mi spomeneš etn ili neki xy dump onda me napadneš što odgovaram na ovo što spominješ.
Da si na primjer rekao "može biti kao ethereum koji je od ICO cijene porastao ~300X ili neki xy coin koji je dumpan" onda bi to bila druga priča i nešto bi drugo diskutirali, ovako si doslovno rekao "može biti kao neki coin koji je dumpan ili može biti kao neki xy coin koji je dumpan"...
Dobivam ako majnaju
A što dobijaš ako ne majnaju?
a tu je jos jedna stvar koja ce kasnije doci je kyc, a ima jos jedna prije, a to je potvrda broja mobitela, ako ne koristis pi, pod korisnike koji "majnaju" stoji usklicnik koji znaci da ako broj mobitela ne potvrde (doci ce kasnije za ljude koji su samo potvrdili fb, ovo drugo ne mogu), sve sto su oni dobili i ti od njih se brise. Ne dobiva nitko nista samo sa refferalom nego ako majnaju pod tvojim refferalom.
Ok, znači prikupljanje podataka. Što će se dogoditi sa Pi od ljudi koji ne budu dali osobne podatke, gdje će taj Pi završiti? Sad meni baš uopće ovo nije najjasnije, ako sam ja izrudario bilo koji coin ili token (u ovom slučaju Pi) sa svojom opremom (u ovom slučaju mobitel) kako meni može netko obrisati moje coine
Daj mi molim te pojasni ovo "od njih se briše ovo što su dobili", čitam i ne kužim što čitam.
Coin je jos na pocetku i za razliku od HRPE coina koji su bili u ovoj fazi, ovdje makar znas tko je iza coina, prave video, vidis njihova lica itd, za neke coine se cak whitepaper cekao tjednima...a neki ga nikako nisu izbacili, a da ne govorim za roadmap itd.
Oh, please, nagledao sam se ja i previše i videa i lica a bome i načitao whitepapera.
Ok, iz ovoga što si napisao znači da postoji i whitepaper i roadmap za coin. Pa daj nam onda reci čemu služi taj coin ili što je krajnji cilj razvoja. Ništa komplicirano, već vrlo kratko i jasno u maksimalno par rečenica. Pitali su ljudi već bar pet puta i nikako da netko odgovori.
Ja čekam već danima da mi netko objasni čemu služi, ali nikako da saznam. Evo, već četvrta stranica topiva, a mi i dalje ne znamo svrhu Pi coina. Počinjem sumnjati da nema svrhu!
Kako nema, iz ove 4 stranice ste mogli saznati da trebate shillati za Pi, dijeliti referral linkove i brojati korisnike. Čini se kao dobra svrha
Svašta, ljudi silom hoće referrale a ne znaju dve pametne o projektu. Za sad su me uvjerili da se maknem od projekta.