Pages:
Author

Topic: Piyasa düzelecek mi? - page 3. (Read 1801 times)

newbie
Activity: 20
Merit: 0
July 21, 2018, 01:53:55 PM
her seferinde hedefimiz o ay düzelmeye başlamasını beklemek. Hold denmedi mi o kadar sabretmek lazım bu işler 1 ay sonra 2 ay sonrasında olacaksa ne anlamı var holdun.
newbie
Activity: 84
July 21, 2018, 06:59:11 AM
fomo olmuşsun. sakin ol eğer ihtiyacın olan parayla girmediysen ok büyük paralarla çıkacaksın. ama bu defa herkes girerken sen çık. öğrenmişsindir zor yoldan.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
July 21, 2018, 06:11:28 AM
Sürekli düzelir,düzelecek diyerek avutuyorum ben de kendimi ama inşallah sonu hüsran olmaz. Büyük bir çıkış olursa tadından yenmez.
newbie
Activity: 70
July 14, 2018, 01:14:50 PM
Düzelicektir ben senenin sonuna kadar  10000 yada 15000 dolar arasında kapatırsa hepimiz için güzel bir sene olacaktır diye düşünüyorum bakalım ne olacak.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
July 14, 2018, 12:57:20 PM
elbette düzelecektir ama birkaç ay sonra mı birkaç yıl sonra mı? asıl merak edilmesi gereken bu.
newbie
July 14, 2018, 11:56:01 AM
Arkadaşlar artık piyasanın kötü gidişine sabrım tükenmeye başladı.
ben piyasanın en yüksek olduğu zaman acele ile piyasaya girdim, yok artık bu kadar olmaz her gün %20 yükseliyorlar diyerek.
ben girdiğimden beri düşüş başladı. (fakir oynamaya kalkınca davul patlarmış)

çok fazla btc ve eth tutan cüzdanları takip eden var mı? büyük kişiler kripto sayılarını arttırıyor mu?
bu düşüş küçük yatırımcıların kaçmasından mı kaynaklanıyor yoksa büyüklü küçüklü bir kaç mı var piyasadan.

iyice sıfırlanmasından korkmaya başladım artık.

sizce eski fiyatlara dönüş olacak mı?

Bende 2018 Ocak başında girdim. Giriş yapmak üzere olduğum günlerde %800 kazandıran coinler filan vardı bu ne böyle daha fazla geçatladım malı kucakladım şimdi bekliyorum Smiley Elbet birgün yükselir. Umut fakirin ekmeğidir Smiley
newbie
July 14, 2018, 11:45:50 AM
Bence uzun zaman süren bu sessizlik çok ciddi bir deprem ile sarsılacak ve herkesi mutlu edecek ve bunu hep beraber göreceğiz. Yani şuanda ki mevcut değerlerini bile stabil bir şekilde koruması da güzel, daha kötü bir düşüş ile kaos durumu da oluşabilirdi. En azından şuan en kötüsü gördüğümüz için biraz teselli oluyoruz.
full member
Activity: 630
Merit: 101
July 14, 2018, 11:27:31 AM
Piyasa için artık Ağustos ayına bakmaya başladık umarım toparlanır ve bir an önce yukseliş trendine girer. Çok zor bir dönem geçirdik artık düzenli bir buyume gelmesi lazım
newbie
Activity: 168
July 14, 2018, 08:34:59 AM
Kripto piyasasının 12-18 ay arasından önce toparlanması çok zor gözüküyor ,ufak bir yukarı Hamle sonrası tekrar yön aşağıya veriyor ,bu sefer kripto piyasasında daha fazla sabırlı olmamız gerekecek.
full member
Activity: 686
July 14, 2018, 08:04:17 AM
Agustos ayında ciddi bir toparlanma bekliyorum umarım gerçekleşir piyasaya 2018 ocak ta girenler tukendi bitti biraz olsun toparlanma gelmesi lazım artık
newbie
Activity: 148
July 13, 2018, 09:48:26 AM
her sene olduğu gibi bu sene de ağustos ayından sonra piyasanın boğa sezonuna gireceğini düşünüyorum.çünkü piyasanın buna ihtiyacı var ve para babalır bu duruma müdahale edecektir.
newbie
Activity: 210
July 13, 2018, 09:15:20 AM
benim beklentim hala 2019 yılında.bu sene geçen senenin sonunda ki beklenmedik ve çok yüksek artışın erimesiyle geçecek.
newbie
July 12, 2018, 06:35:14 PM
düzelecektir fakat bitcoin ath yapmadan belli bir bantta sabitlenip öyle düzelme eğilimi de gösterebilir.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
July 12, 2018, 04:11:25 PM
Piyasa yavas yavas duzelse iyi olacak artik.  Tam 6800 kirildi diyoruz pat 6100 dolar.  Bu kacincidir yeter artik. 
full member
Activity: 392
July 12, 2018, 02:51:37 PM
İlk yorumdan başlayıp genel olarak yorumlara bir göz attım da...

Haklı olarak belli kayıplar ve beklentilerin yerine gelmemesinden ötürü umutsuzluğa kapılan bir çok insan var.(Ben de dahil.)

Şayet arkadaşlar geçmişi hatırlamakta fayda var.Bu piyasa önceden olduğu gibi özellikle şu son dönemlerde de bayağı bir badire,skandal atlattı.

Bu hususta mevzuya dair bir kaç örnek verecek olursak;

MTGOX
Özellikle Mt.Gox skandalı bu noktada 2018 yılına kadar tarihin en büyük kripto para kaybıydı.Peki en çok kimin kaybıydı diye soracak olursak cevap yine aynıdır:küçük ve yeni yatırımcı.Bu olayın akabinde ise -2018 yılının ocak ayıydı sanırım- saldırıya uğrayan Japonya merkezli Coincheck borsası, 534 milyon dolarlık kripto para hırsızlığıyla zirveye oturmuştu.İşte bu gün neden bu noktadayız, btc neden hala yükselmiyor,kan kaybediyor diye sorduğumuzda en önemli nedenlerinden biri Mt.Gox ve türevlerinin yaşadığı,yaşattığı sorunlardı.

Mt.Gox olayında yaşadığımız üzere zamanında bu borsanın btc dominasyonun %70'ine sahip olması,piyasanın manipülasyona maruz kalmazı ve akabinde btc'lerin çalınıp kayyum (Kobayashi) atanarak açığa satılan btc ler sonucu piyasayanın volatil/dalgalı olması durumu aslında hala yaşadığımız bu durumu özetliyor.Bu gün Mt.Gox yarın Coinbase,Binance evvel ki gün bir başkası.

TETHER/UDST
Malumunuz kripto ekosisteminin kanımca en büyük sorunlarından biri tether(usdt)'dir diye düşünüyorum.Bilakis son günlerde Bitfinex'in karışılıksız tether basması bu kanaatimi daha da kuvvetlendiriyor.Basılan bu tether'lerin usd karşılığı olmadığı gibi piyasayı şişirip manipüle etmekten başka bir fonksiyonu da olmuyor maalesef.

Tether basımını takip etmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linke bakabilirler:
https://omniexplorer.info/address/3MbYQMMmSkC3AgWkj9FMo5LsPTW1zBTwXL
Görüldüğü üzere, confrimed/basımı onaylanan 2018 başından bu güne 550.000.000 + 880.000.000 = 1.460.000.000 adet tether basılmış.
(3/20/2018 9:51:14 pm  300 milyon ve 6/25/2018 4:59:27 pm tarihinde de 250 milyon daha basıldı.)

COINRAIL SALDIRISI & ÇALINAN PUNDIX'LER
Güney Kore merkezli kripto borsası Coinrail'e yapılan hack saldırısı sonunda 2.6 milyar civarında pundi x çalınmıştı.

SYSCOIN API HACK
Malum Binance borsası olaya ne kadar etkili bir şekilde müdahale etse de 7k btc borsa dışına çıktı.

BANCOR HACK
En son -bu gün- bancor platformu hacklendi ve 13.5 milyon $ kayba uğradı.

Bu olumsuz örnekler arttırılabilir arkadaşlar.Fakat bu piyasanın git gide ayaklarının yere daha sağlam bastığını unutmamak lazım.Hele ki geçmiş fiyat hareketlerine baktığımızda bunu net görebiliyoruz.

Son olarak dünyayı daha adil daha yaşanabilir bir ekosistem haline  bu devrimin bir parçası olduğumu bilmek veya en azından olmaya çalışmak beni her şeye rağmen ayakta tutan en büyük güçtür.

Herkese iyi forumlar.

Bonus:
https://bitcointalksearch.org/topic/m.40963379

Düşüşün kalıcı olmasının kimseye fayda getirmeyeceğinin hepimiz farkındayız, yaşanan onca hacklenme olayına rağmen insanlar eskisi kadar panik yapmıyor; ya da tecrübeli yatırımcılar diyelim, neticede piyasa bir yerden kırılacak ve tekrar yükselişe geçecek
newbie
July 12, 2018, 10:02:26 AM
Yükselmesini istiyoruz yükselsin istiyoruz bütün dileklerimiz bu yönde ama baya uzun zamandır buradayız dediğin gibi korkuyoruz bakalım biraz atak yapsa sene sonuna en azından 20 k civarı girse ne güzel olur .
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
July 12, 2018, 09:19:51 AM
Kripto piyasası dolar kurunun dünyadaki yükselişinin ardından düşüşe başlamış ve dolar arttıkça kripto paralar değer kaybetmiştir.Görünen o ki doların yükselişi durmadan kripto parların yükselmesi zor gözüküyor.
member
Activity: 196
Merit: 10
July 12, 2018, 09:01:46 AM
Piyasa mutlaka düzelecek ancak biraz daha zamana ve yeni gelişmelere ihtiyaç var. Bu piyasada en önemli şeyin panik yapmadan sabırla beklemek olduğuna inanıyorum. Beklenilecek zamanın kesin bir tarihi yok maalesef.
newbie
Activity: 69
July 12, 2018, 08:30:59 AM
elbette düzelecek ama ne zaman düzelecek. 7 aydır her gün ekrana bakıp her gün erimemizi izlemek psikolojimizi mahvetti. ama 2 ay yükselse bitcoin tüm bunları unutacağız. açılan konulara ve yorumlara bakınca market döngüsünde depresyonda olduğumuzdan emin olmaya başlıyorum.
newbie
July 11, 2018, 01:09:49 PM
eğer bu piyasa batacak, çökecekse bile, kepenk kapanmadan büyük vurgun yapmak isterler. o sebeple ben en azından son bir şansımız olduğunu düşünüyorum.
Pages:
Jump to: