Pages:
Author

Topic: Piyasa kötü ama BTC Ödeme Aracı Olma Yolunda Hızla İlerliyor - page 2. (Read 555 times)

member
Activity: 182
Merit: 11
Ekonomide ki bu kötü gidişat bana göre bitcoinin işini kolaylaştırıyor en azından yatırımcı gözüyle bakarsak daha karlı bir piyasaya geçmek çok olası
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Piyasa daha da kötüleşse bile bitcoin ödeme aracı olmaya devam edecektir kesinlikle. Bundan önce de kullanılıyordu bitcoin bundan sonra da böyle olacak.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
İyi gelişmeler arttıkça marketçap artar marketçap arttıkça fiyatlar yukarı çıkar basit mantık geçen sene 700 milyar doları gördüğünde btc 20 bin dolar seviyesindeydi şimdi 333 milyar dolar çap var ve btc 8 bin dolar gerisini siz hesaplayın Smiley
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Piyasalar son zamanda düzelmeye başladı.Bitcoin kötü piyasa koşullarında bile öncü ödeme aracı olarak öne çıkmıştı.Bence piyasaya sıcak para girdikçe insanlar bu gerçeği kabul etmeye başlayacak.
member
Activity: 108
Merit: 38
One day everyone will use the blockchain.
İşte tam bu konuyla ilgili aşağıda yazdığım başlık. Bitcoinin ve blockcahinin geleceği için doğrudan bir değer olarak görülmesi şart.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.34707170
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Bitcoin de yapılan son geliştirmeler ile  daha önce bu haliyle nasıl olacak dediğimiz yöne gidiliyor, Bitcoin her gün biraz daha ödeme aracı olma yolunda ilerlemekte. Olay Bitcoin değil buna katılıyorum aslolan teknolojidir.
member
Activity: 182
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Tabi ki yani biz bu işe yatırımlarımızı yaparken teknolojiye güvenip girdik sonuçta. Desteklediğimiz şey adı sanı başka bir şeyi değil teknolojisi.
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
yıkılmadı ayakta. yıkılması da çok zor. değeri düşebilir bu çok normal bir borsadasın sonuçta hep iyi yönde olmayabilirsin bundan daha doğal bir şey yok yani.
member
Activity: 476
Merit: 75
Bitcoin doğrudan bir yatırım aracı olur mu? bence çok zor çünkü çok değerli ve daha da değerleneceğe benziyor bu kadar değerli bir aracın ödeme yöntemi olması çok zor
full member
Activity: 406
Merit: 104
tabi ki hocam delimisin insanlar sadece zengin olma hayali ile bakıyorlar bitcoine, bu şekilde bir sektör oluştu, aslında bitcoin bir ödeme aracıdır.
full member
Activity: 434
Merit: 100
öyle tabi bitcoin çok güçlü kolay kolay yıldıralamayacaktır düşüşe rağmen kendini ortaya koymayı başarıyor zaten piyasanın kralı yani ödeme aracı olaark daha çok yerde kullanılacak.
member
Activity: 294
Merit: 11
böyle giderse olamayacak gibi görünüyor taraftarı azalacak güven duygusu azalacak milllet korkar olacak yani sağlam adımlarla ilerlemiyor şu an bence.
full member
Activity: 288
Bir çok yerde kullanılmaya başlanması güzel oldu. Artık ödemelerde böyle bir seçeneğin var olması yavaş yavaş insanların hayatına giriyor demektir. Bu da ilerleyen zamanlar da Bitcoin kullanımını yaygınlaştıracaktır. İnsanlar nakit taşımaktansa veya kredi kartı kullanmaktansa böyle bir seçeneği göz önünde tutacaklardır.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
transfer hızlarının yavaşlığı aşılır fakat fiyat oynaklığı yüzünden bitcoin yada herhangibir altcoin in gerçek bir ödeme aracı olacağına inanmıyorum. üstelik 2010 da ödeme aracı olarak bitcoin kullanmış biri olarak bunu söylüyorum.
member
Activity: 155
Para'nın tamamen kullanımdan kalkacağı haberlerine pek inanmıyorum fakat kripto para ile bir alternatif olarak müşteriye sunulabilir.Piyasanın kalkınması için bu bile gayet yeterli.Fakat bu ani düşüş çıkışlarla nasıl baş edecekler misal adam araba satıcak tak bitcoin düştü uğraş dur
member
Activity: 490
Abi günlük hayatta kullanıma indirgenmediği sürece yokolmaya mahkum. Bugün bir bitcoin transferi için tam 1 saat bekledim. Araba alırken eyvallahta ekmek alırken zor o iş Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bitcoin çoktan bir ödeme aracı oldu şu an transfer ücretleri çok düşük ayrıca Lightning network ile beraber çok daha stabil bir ödeme sistemi oluşturulacağı kanısındayım. Bundan dolayı piyasa ne kadar düşerse düşsün Bitcoin'e güveniyorum ve holda devam ediyorum (Bitcoin çok riskli bir yatırım aracıdır, ben yatırımımı 2017'de yaptığım ve ana paramı çıkarttığım için bu mesajı rahatlıkla atabilmekteyim, yüklü miktarlarda yatırım yaparsanız yüksek ihtimalle paranızın büyük bir bölümünü kaybedersiniz.)
full member
Activity: 266
https://cryptassist.io
Bitcoin artık çoğu satış yapan firmalar, Oteller, Hava yolu kurumları, Vergi borçlarında birçok yerde ödeme aracı olarak kullanılmaya başlandı. Bu durum hızla ilerliyor. Bitcoindeki artışın devam etmesiyle kullanımının da artacağı kesin. Bazı ödeme aracı olarak kabul ediliği yerler bu aracı kaldırdı ama Bitcon için çokta önemli bir durum değil bence.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
kullanıcı sayısı attıkça kullanım alanıda artacak bence ki o şekilde bir ilerleme var şuan
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Şöyle bir baktığımızda hemen her gün Bitcoin'in bir yerlerde kabul edilmesi ile ilgili yazı görebiliyoruz.
Bu haberlerin çoğalması ve elde edilen olumlu neticelerin kazanımları harika olur.
Pages:
Jump to: