Pages:
Author

Topic: Piyasa kötü ama BTC Ödeme Aracı Olma Yolunda Hızla İlerliyor - page 4. (Read 555 times)

jr. member
Activity: 364
Merit: 5
Değeri bu kadar hızlı değişen bir şeyin ödeme aracı olması biraz zor . Kripto para piyasası ilerde ne olur , rayına oturur mu bilemiyorum ama Bitcoin  transfer süresi , transfer ücreti , madencilikteki elektrik tüketimi gibi sorunlarını azaltırsa  ödeme aracı olma yolunda ilerleyecektir .
full member
Activity: 210
Merit: 100
Fiyat her ne kadar kötü olsa da arkasında ki teknolojisinin kullanılmaması için bir neden yok aslında bu yüzden kullanılması daha da yaygınlaşıyor
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Günden güne yatırımlar projeler artıyor ödeme seçeneğinin dışında ilerleyen zaman da sanal yapılan işlemlerde sadece kripto paralar ile ödeme gelecektir
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
ödeme  işini zaten btc ile yapan iniş çıkışlara bakmıyor.asıl yatırım amaçlı alanlar panik yapıp satınca fşiyatlar bu hale geldi.
full member
Activity: 266
Merit: 108
Düşüşleri sert olsa da bu  durumu  fırsat  olarak  görenlerin sayısı gayet yüksek olduğu için bitcoin in geleceğinin parlak olduğu kesin. Bu  nedenlerle güven azalmıyor. Sadece kazanç artıyor Smiley
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
şu anda oldukça hızlı şekilde bir erime söz konusu bitcoinde umarım, sağlam haberler gelir ödeme aracı olarak da daha yaygınlaşır
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
bana biraz reklam kokan hareketler gibi geliyor bunlar, yoksa bitcoin kuru bu kadar oynakken kim satmak yada almak ister? düşünün adam 82.00 dolar bedel ödedi aldı. 68.00 e düştü.. bilemedim..
full member
Activity: 294
Merit: 101
1 günde 20 milyar dolar marketçapın eridiğini gördüm belki bu hiç bir şeydi diğerlerine göre ama inanın değişik şeyler oluyor ama sonumuz hayrolsun  bitcoin bey ilermeye devam edecek.
full member
Activity: 252
Araba ev gibi pahalı mallarda bitcoin ödeme aracı olabilir ama hala ucuz mallarda ödeme aracı olamayacak kadar yüksek fee veriliyor. Bu soruna bir çözüm bulunamaz ise bitcoin ödeme aracı olarak kullanılamaz.
member
Activity: 140
Merit: 10
fiyatın düşmesine takılmıyorum kripto paraların yaygınlaşması düşüncesini destekliyorum.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
BTC'nin anlık olarak fiyatına bakıp aldananlar için bu haberlerden bir ton olsa da pek bi anlam ifade etmez. At gözlüklerinizi çıkarın ve öyle bakın. Balinalar şu an bize bakıp bakıp gülüyolardır eminim. Küçük yatırımcı yani bizler hep bi panik içindeyiz çünkü hayatımızı bağlamışız. 1 ay 2 ay neyse sonunda yükselmeye başlayacak ve 3 yıl 5 yıl sonra da çok çok çok iyi yerlere gelecek bu kadar basit. Bana "hadi lan ordan" diyenler kısa vadeli düşünen kafalardır.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bitcoin ödeme aracı olma yolunda ilerliyorsa bu şu anlama geliyor kullanıcı sayısı artıyor ve geçerliliği daha da global bir hal alıyor yani gelecek vaat ediyor demek o yüzden piyasanın şuan içinde bulunduğu duruma çok takılmamak lazım !
full member
Activity: 224
Bitcoin zaten bir ödeme aracı fakat yatırım aracına dönüştü. Bunun nedeni ise henüz bu ödeme aracının yaygınlaşmaması. Dünya da Bitcoin kullanan kaç insan var ki? Bu nedenle ilk bu piyasaya girenler kaymak yiyorlar. Son dönemde biraz sıkıntı yaşatsa da Bitcoin hala iyi seviyelerde.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Ödeme sistemi olarak bir çok kripto paranın gerisine düşmüş olsa da bunu yenecegini düşünüyorum. Ki bu durum da gelecekte ciddi işlere yarayacaktır. Asıl ödeme sisteminin bitcoin olmasi yolunda ciddi adımlar bunlar.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Piyasa her ne kadar kötü olsa bile de bitcoinin amacı bu zaten. Onun olmasini çok fazla istiyorum. Dünya da bunu kabullenmeli artık.
member
Activity: 86
piyasa şimdilik kötü bu şirketler bukadar yatırım ve girişimi boşamı yapıyorlar demekki bi yükseliş bekliyorlar bu insanlar boşa yatırım yapan insanlar değil btc nin yükseleceği haberi gibi bişey bu
jr. member
Activity: 56
btc ödeme aracı değil şuan insanlar btc yi yatırım aracı görüyor elindekini ödeme olarak kullanacağını sanmıyorum tek umut btc insanlar için gerçi bu şekilde ödeme aracı olarakta hızla ilerlemesi btc nin olumlu yönde ilerlemesine ve güvenirliğinin artmasına vesile oluyor
member
Activity: 728
Trphy.io
Bitcoin ile ödeme yöntemi dünyanın birçok yerinde birçok işletmesinde kabul edilen bir uygulama olmaya devam edecek.
Bu sayede sağlam kalacak ve bu fiyatlara da mutlaka yansıyacak.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Bu kurgu nereye kadar devam eder artık kestiremiyorum ancak bür süre böyle gitmesi isteniyor o aşikar. Dönüşü konuşamaz hale geldik, 250'ler telaffuz edilmeye başlandı bile çoğunluk tarafından ETH'de. Olumsuz haberler de aktıkça akıyor, dikkat etmek lazım.
full member
Activity: 742
Merit: 112
sony, toplama bilgisayar için en popüler markalar, yazılım şirketleri, steam, akıllı telefon şirketleri bunun gibi örnekler yaygın değil. Japonya'daki bitcoin ile araba satışı işi Japonlara yarar. bize faydası yok. bir de böyle düşün.  Cool    bu durum bitcoin ile ödeme olayını yaygınlaştırmaz. uzak doğuda bir ülkede bir araba şirketi bunu yapıyor. diğer 180 küsür ülkede spesifik tane örnekler var. herhal pump tarihlerini bekliyor bazıları.
Pages:
Jump to: