Pages:
Author

Topic: Piyasadaki dalgalanma tahminleri neden tutmuyor. - page 2. (Read 2176 times)

sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Valla hep aynı şeyler söyleniyor ama piyasa için mehter marşı benzetmesi cuk oturuyor. Bir ileri iki geri, kendi kendimize bahaneler üretip duruyoruz şu olursa yükselecek falan diye.
member
Activity: 322
Merit: 23
Son 3-5 aydır sürekli 6k - 7k arasında gitgeller yapıyor. Sürekli 4k ya düşecek diye dillendirilse de aynı aralıklarda seyrediyor.
Son 3 yılın grafiği incelendiğinde görülüuyor ki ekim, kasım ve aralık aylarında hep yükseliş trendine girmiş. Bu yıl da aynısı olabilir mi? Yoksa ters köşe mi oluruz?
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Şu an dalgalanmaların olması son derece normal.Düşecek ve çıkacak diye yatırımcılar panikte.Normalde 1 sene olacak doğru düzgün bir artış olmadı hem altcoinlerde hem BTC'de.Sürekli bir düşüş.Biraz çıktığında kar gördüklerinde balinalar satışa geçiyor.Aman vermiyorlar.Bu psikoloji ancak yeni yatırımcıların girmesi ile kırılabilir.Biraz daha zaman var gibi gözüküyor.
member
Activity: 392
Merit: 11
Çünkü piyasada balina denen kişi ve kurumlar var ve bunlar beklentilerin aksi yönünde ilerletiyor piyasayı. Doğal sürecinde ilerlemesine izin vermiyorlar ne yazık ki.
member
Activity: 378
Şu an balinalarda ne yapacağını şaşırmış durumdalar bence 20-30 dolar karla satış yapıyorlar ve btc tekrar kırılması gereken dirençleri kıramadı artık burdan büyük bir düşüş yapması gerekiyor ama market küçüldüğü için balinalar bence fazla satış baskısı oluşturmuyor.
hero member
Activity: 1071
Merit: 500
Çünkü dalgalanma çok fazla ve zaman aralığı çok kısa. Gece yatarken farklı bir tahmin yapılıyor mantıklı geliyor, sabah kalkınca tüm sistem altüst.
member
Merit: 12
artık kimse sağlam adam akıllı oturup bir araştıma yapmıyor o yüzden eskiden yapılan tahminler çok yakın oluyordu.
member
Activity: 462
Merit: 42
ne tutuyor ki piyadaki dalgalanma tahminleri tutmuş olsun Smiley bu piyasada hiç bir şey tutmuyor SmileySmiley herkes bol sanşlar ve kazançlar diliyorum SmileySmiley
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Çünkü bu piyasada teknik,grafik işlemez.Piyasayı elinde tutanların yaptıklarına ve haberlere göre hareket eder.
jr. member
Activity: 322
Piyasaya yön veren Balinalar daima kimsenin tahmin edemediği şekilde,bi Altları yükseltiyor,bi Bitcoini yükseltiyor ki kafalar hep karışık olsun,kolay tahmin edilemesinki kolay para kazanabilsinler.Bu dalgalanmalardan etkilenmemek adına sağlam projelerde hodl en mantıklısı bence.
jr. member
Activity: 154
gerekli ve yeterince araştırma yapılmada rastgele tahminlerde bulunan kişilerin zaten tutmaz gerekli bilgi sahibi kişilerinkileri dikkate almak lazım.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
piyasada mesele şu belli yatırımcılar girip coinleri zıplatıp sonrada satıp çıkıp kara bakıyor aradada alanda elinde mal kalınca sonradan panikle satıp fiyatlar aşağı iniyor ve hal böyle oluncada minik yatırımcı hapı yutuyor.panik satış işi yaş.
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
Hocam piyasada tutan hiçbir şey yok ki. Ben böyle şeylere şaşırmıyorum dahi artık Grin O yüzden kendimi iyice ileri vadeye odakladım, zamana bırakıyorum. İçerdeki yatırımla ne olursa olur, şansın benden yana olmasını umuyorum sadece Smiley
member
Activity: 378
Ben açıkcası uzman analizcilerin dediklerini bekliyorum mesela adam dıyorkı 6700 uzerınde 3-4 kapanış yaparsa trend yukarı olabilir bir bakıyorsun 2 gun kapanıyor 3. gun sıkımsonık bir haber çıkıyor hop 6700 altına kırıveriyor hemencecik o yuzden bu piyasaya teknik falan çalışmıyor
member
Activity: 392
Piyasa çok genç bir piyasa olduğu için hemen hiçbir coinin fiyatı oturmuş değil. Şişmeler ve ederinden düşük kalmalar söz konusu oluyor bu yüzden dalgalanma çok fazla. İlerleyen dönemde bu dalgalanmalardaki makas daralacaktır.
jr. member
Activity: 210
Merit: 3
Dünya çapında düşünüldüğünde bir çok etmen var bunun için şuan küresel olarak hiçbir şey  normal değil ülkelerin birbiri ile olan ilişkileri hiç normal değil hal böyle olunca piyasalarda bundan kötü olarak etkilenmekte.
member
Merit: 12
piyasada tahmin yapılırken her zaman normal piyasa şartları için yapıyoruz dış etmenleri de göz nünde bulundurmak lazım.
member
Activity: 560
en fazla 6000 dolar altına geçilecek olursa 1 sene daha bu sıkıntılı durum devam eder görüşündeyim. bu durumu bitcoin anlamında lehe çevirecek olan sec etf onayı ama onun da 6 ayı var artık. tabi onay gelmeyebilir. bakarsın bir alt ay daha derler. o nedenle günlük bakalım. ortada ralli yok ama olumlu bir hava estiriliyor son iki haftadır.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Sabah erken uyanan kripto para fiyat tahmini yapıyor çünkü. Herkes uzman, herkes grafik biliyor, herkes bakın ben demiştimci. Madem öyle niye burada yazıyorsun arkadaşım sen şuan çok zengin olup, başını kaşımaya vaktin olmayacak kadar yoğun olman gerekirdi.
Gösterdiğiniz resimler bile umut veriyor piyasaya dair hocam. Bir boğa daha bekliyoruz o yüzden. Piyasayı nasıl coşturduğu ortada. Oradan alınan gazla piyasaya oluk oluk para aktı. Sabah akşam tvlerde, eş dost sohbetlerinde hatta ömründe bilgisayar kullanmamış insanlar bile bitcoinden bahseder olmuştu.
Yine bir boğa ile tüm dikkatler üzerine çekilir. İnsanların parası da yanabiliyor gerçi bu durumda ama araştırmadan balıklama atlamamayı öğrenirler belki. Bizde kaybede kaybede öğrendik, öğreniyoruz, inşallah öğrenebiliriz.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
bol para giren coin zıplıyor örnek xrp bugünde xlm
az para girende tepetaklak oluyor.
Pages:
Jump to: