Pages:
Author

Topic: Piyasadaki dalgalanma tahminleri neden tutmuyor. - page 4. (Read 2136 times)

full member
Activity: 387
Merit: 186
Evet panikçiler yüzünden balinaların milyar dolar kazanç elde ettiği doğru bilgi. Panikçiler para kaybetmeye doymadı habire sürekli balinaların ocağına odun taşıma modunu geride bırakmadılar.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Yani herkes dalgalanmaları tuttursa  o zaman kim kazanacak.Biri tutturacak biri tutturamayacak ki bu devran dönsün.Panikçiler tam araştırma yapamamış olanlar acemiler kısaca dalgalanmalarda savrulurlar.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Adı üstünde sadece tahmin dalgalanma tahminleri tutsa herkes yükselme tahminleri zamanı satın alır düşme tahminleri zamanı satar. Düşerken satın alacak birileri olmalı yoksa diğerleri nasıl para kazanır?
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Bir şeyi herkes tahmin eder ise bu bir tahmin olamaz çünkü tahminler sadece bilenler tarafından yapılmalı yatırımcı hem tahminci hem yatırımcı olmamalı herkes bir şey söylüyor.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
balinaların hedefi ucuzdan topla, ucuzdan alanları paniklet sat ve tepe yerlerden ağırlıklı satarak yavaş yavaş düşür. Bitcoindeki bu son tepe fiyatlar son olmamalı. genel gidişat patlama yapılacak tarihler arasında 3-4 sene gibi fark olduğu yönünde.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
piyasa hacim olarak doygunluğa ulaşmadığı için piyasaya sokulan ve çekilen paranın bu tarz dalgalanmalara sebep olacağını düşünüyorum ben.
brand new
Activity: 0
Merit: 16
tutmamasının bir sebebi de, bu piyasada büyük para sahiplerinin parmağı var, onar her ters köşe yaptırıyorlar insanları..
hero member
Activity: 1092
Merit: 520
Aleph.im
Dunya olceklerine bakilacak olursa daha cucuk kadar piyasa. Olgun degil. Ayrica normalde dunyadaki her borsanin oyunculari uc asagi bes yukari bellidir. Bazi kurallar vardir volatiliteyi engelleyen. Acilis kapanis saatleri bellidir.

Kripto borsalarda oyuncular kim bilmiyoruz. Acilis kapanis yok, 7/24 acik. Buyukluk anlaminda cok kolay manipule edilebilecek piyasalar. Milyon dolarlari olan bir tip rahatlikla piyasayi hoplatabilir. Bu nedenle tahminler hep geleneksel piyasalarda ogrenilen tekniklerle yapildigi icin tutmasi zor. Fakat yillar gectikce piyasa buyuyecek ve olgunlasacaktir. Dalgalanmalar da azalacaktir tabi.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
başlıkta belirtildiği gibi piyasa o kadar dalgalı ki tahmin tutturacak bir dengeye sahip değil zaten anahtar kelime başlıkta gizli ve sıkıntı şu hangi tahmini izleyeceğiz ipini koparan tahmin yapıyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Haber etkisi çok fazla piyasada yasaklamalar, hack haberleri ve daha neler neler tahmin tutturmak için müneccim olmak lazım nerdeyse.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
o kadar çok tahmin var ki hangisi olacak diye bakarken biri olurken diğeri olmuyor diye de bu düşünceye kapılmış olabilirsiniz zaten tahmin etmek en basiti.
full member
Activity: 462
Merit: 107
çünkü milyon tane farklı tahmin yapılıyor. ve ne olacağını insanlar bilseydi herkes zengin olurdu. bu oyunun kuralı herkes zengin olamaz. ya bilen kazanır ya da gerizekalılar kaybeder. olay bu .
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Çünkü yatırım piyasalarında oldum, öğrendim, tamam diye bir şey yoktur, her gün yeni şeyler öğrenerek, yeni olaylar yaşayarak yola devam ediyoruz tahminler tutmaması normal.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Grafiklere bakarak yorum yapabilen az insan var onun dışında ağzı olan bir tahminde bulunup ya tutarsa diyor. Tahmin ettiği olursa size söylemiştim der. Siz bu tür insanlara bakarak bu konuyu açmışsınız galiba hocam.
sr. member
Activity: 562
ALCEDO
Grafiklerin işe yaramadığı içine balina etkenini girdiği anlarda belli oldu. Kişisel faktörler olmasa grafikler işe yarabilirdi. Piyasadaki tahminler dalgalanma anına dair yeterli olamadı malesef.
sr. member
Activity: 628
Eskiye dair grafikler elbette genel bir fikir sunuyor dalgalanma tahminlerinde ama bu yıl işler değişti vadeli işlemlere geçişten itibaren eski verilerin önemi kalmadı.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Saçma sapan işler oluyor olumlu haberler geliyor fiyat düşüyor olumsuz haberler geliyor fiyat yukseliyor balinaların elinde oyuncak oluyor piyasa. Tahmin etmek çok zor piyasayı
full member
Activity: 476
Merit: 100
Grafiklere bakarak bir yere kadar yorumlayabilirsiniz. Ama büyük balıkların küçük balıklara haber yollayıp sizi yiyeceğiz dediğini gördünüz mü hiç? Tabi ki hayır cevap. İşte bu sebeple tahminler de tutmayacak.
member
Activity: 448
Merit: 33
Kripto piyasasında grafiklerin sürekli işe yarayacağını düşünmüyorum. Çünkü spekülasyonlara açık bir piyasa. Denetim mekanizması yok. Parası olan istediği zaman çıkarıp indiriyor. Kim engel olabilecek? Resmi borsalarda bunun önüne geçen bir sistem var. Çok oynaklık yaşadığı zaman incelemeye alınıp tahtası kapatılabiliyor.
member
Activity: 336
Merit: 10
çok çok güclü bağlantıları olmayanlar için tahmin etmek ile yükselir düşer demek boş boş bir yorumdan başka bir şey değil balinalar b,rlikte kareket ettıkleri için belki kripto para piyasasına yön vveriyorlar gerisi hepsi bana göre boş yorumlar
Pages:
Jump to: