Pages:
Author

Topic: Piyasanın düşmesi - page 4. (Read 876 times)

jr. member
Activity: 106
Merit: 2
February 14, 2018, 03:37:04 PM
Piyasa yavaş yavaş düzelmeye başlıyor. Nedense 2 ay içinde bütün kripto dünyası ağır darbe aldı benim fikrimce çok daha güçlü çıkacaktır.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
February 13, 2018, 02:30:14 PM
Bu düşüşte, Çin yeni yıl tatilinin de etkisi olduğunu düşünüyorum. Daha girmeden yeni yıla tatile çıktılar sanırım çoğu Roll Eyes
16 şubat-21 şubat arası resmi tatil ama günlerdir yaprak kıpırdamıyor adeta, birçok altcoinlerde de volume çok çok düşük.. Şubat sonuna kadar böyle gider sanırım. Undecided
newbie
Activity: 84
February 12, 2018, 09:42:08 PM
Japon'ya da yapılan saldırıdan dolayı Bitcoin büyük derecede değer kaybetti ülkelerin bu nedenle Bitcoin i reddetmesıyle Bitcoin büyük bir çöküşe girdi ama ben eski halinden yükseleceğine inaniyorum .
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
February 12, 2018, 05:12:40 PM
Bitcoin'in arkasında blokzincir olduğunu unutanlar gerçekten Bitcoin'in tek amacının ucuz transfer olduğunu düşünüyor.. Bir gün zaten Bitcoin için ucuz transfer sağlacak, her şey planlı gidiyor bir gün bu yazdıklarımı hatırlayacaksınız. Bitcoin'i geliştirenler aptal mı? Bu kararları madenciler vermiyor mu? Bitcoin geliştirilse fiyatı artar değil mi yani bu adamların elindeki bitcoinler değerlenir ama adamlar bunu yapmıyor çünkü uygun zamanı bekliyor.. Bakalım devletler bitcoin'le daha ne kadar uğraşacak, bitcoin bu yenilikleri zor günler için saklıyor.
member
Activity: 196
Merit: 10
February 12, 2018, 04:47:17 PM
Bu düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendiriyorum. Piyasa teknolojiye oldukça uygun ve gelecek için oldukça kullanılışlı olacak bu nedenle düşüşlerden korkmamak lazım bana kalırsa. İyi değerlendirip sabırlı davranmak gerekli diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 98
February 11, 2018, 11:02:27 PM
Bitcoinin düşme sebebi ülkelerin Bitcoini kabul etmemesiyle başladı . ve suan bence bu sorun üstüne daha çok gitmeliler.
newbie
Activity: 10
February 11, 2018, 04:29:10 AM
Arkadaşlar sanala para çok genç bu tür konular konuşamak çiin daha yolu olduğunu düşünüyorum 3-5 yıldan önce de oturacağını düşünmüyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
February 09, 2018, 04:05:30 AM
Şu siralar kendisini belli bir seviyede tutmaya çalışıyor . Çok fazla kâr sağlayacak durumda değil ama kısa vadede çok fazla kazanç sağlamak için geldiysek buraya biraz hayal gibi olur . Çünkü herkes kazanamaz . Birilerinin de kaybetmesi lazım .

Benim de beklentim paramı katlamak ama kısa zamanda değil . Uzun vadede olması daha sağlıklı .
member
Activity: 164
Merit: 17
The first celebrity management platform on the blo
February 09, 2018, 02:42:34 AM
Düşüş bitti sayılır artık moon bekliyoruz. Tabi USA, Çin, Kore gibi ülkeler mmüdahalelerini keserse. Bir sürü yatırım yaptık inş. karşılığını görürüz.

İnş. bitmiştir düşüş, yoksa durum vahim! Tüm yatırımlar altcoinde onlarda Binance'de tabi binance'ninde ne zaman açılacağı belli değil! Vesselam işimiz çok zor. Umalım da yükseliş başlasın.
full member
Activity: 196
Merit: 104
🤖UBEX.COM 🤖
February 09, 2018, 02:37:25 AM
Düşüş bitti sayılır artık moon bekliyoruz. Tabi USA, Çin, Kore gibi ülkeler mmüdahalelerini keserse. Bir sürü yatırım yaptık inş. karşılığını görürüz.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
February 08, 2018, 11:07:21 PM
Neden kendi kendini yönetebilen merkezi bir sisteme sahipken Amerikan merkezli swift sistemine muhtaç kalayım? Önemli olan şeffaflık ve merkezsizliktir, Bitcoin bir ödeme sistemidir para kazanma aracı değil.

Elbette öyle. Blockchain de bir devrim sonuçta.

Ama devrimin henüz başında olduğumuz için kullanılabilirliği çok sınırlı. Şuan ilgi görmesinin nedeni rahat bir şekilde ödeme aracı olmasından kaynaklı değil.

Yatırım ve trade olarak kar ettirmesi.

En azından benim fikrim bu yönde.

Kesinlikle haklısın hocam.Şu an bu camiadakilerin çok büyük kısmı kripto paraları yatırım aracı olarak görüyor.Aslında artış ve düşüşleri büyük ölçekte etkiliyor.
full member
Activity: 742
Merit: 140
February 08, 2018, 02:42:39 PM
Neden kendi kendini yönetebilen merkezi bir sisteme sahipken Amerikan merkezli swift sistemine muhtaç kalayım? Önemli olan şeffaflık ve merkezsizliktir, Bitcoin bir ödeme sistemidir para kazanma aracı değil.

Elbette öyle. Blockchain de bir devrim sonuçta.

Ama devrimin henüz başında olduğumuz için kullanılabilirliği çok sınırlı. Şuan ilgi görmesinin nedeni rahat bir şekilde ödeme aracı olmasından kaynaklı değil.

Yatırım ve trade olarak kar ettirmesi.

En azından benim fikrim bu yönde.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
February 08, 2018, 09:24:32 AM
Piyasaya gireli yaklaşık olarak iki buçuk ay oldu ve bu yaşanan büyük çöküş açıkçası ciddi derecede endişe verdi bana. İki üç gün önce ekşi sözlükte bitcoin başlığında yıllar önce yazılan ilk entrileri okudum,açıkçası ilk on yirmi sayfa yeterli olacaktır herkes için. Gördüğüm şey şu ki bugün ne varsa yaşanan,söylenen hepsi aynı. Kimi insanlar trene binmeyi kaçırdıklarını,kimi kesinlikle bunun balon olduğunu ve uzak durulması gerektiğini söylüyor.Dolayısıyla ümitsizliğe düşen varsa kesinlikle o yazıları okumalı.
jr. member
Activity: 30
Merit: 1
February 08, 2018, 02:40:31 AM
Benim düşüncem; tabiki hocamın düşünceleri güzel fakat Çin hükümeti cryptocoin'i yasaklayınca oranların düşmesi tamamen normal.
member
Activity: 380
Merit: 20
February 07, 2018, 09:46:11 PM
Düşerse düşsün benim çok umrumda değil.Alır satarım az çok karı alır çekilirim.Düşüşü hodlcular düşünsün.Ben yatırımcımıyım düşecek diye korkacağım..
newbie
Activity: 95
February 07, 2018, 08:08:14 PM
Aslında güzel fırsat düşük fiyatdan almak için çünkü nasıl olsa yine yükselecek her zaman olduğu gibi az ya da çok ama yükselecek ....
member
Activity: 308
February 07, 2018, 06:10:17 PM
Piyasanın düşmesi beklenen bir gelişmeydi. Bunda çok şaşırılacak bir durum yok bence. İş iyi bilen ve yakından takip eden insan bu düşüşü bekliyordu ve hazırlığını ona göre yapmıştı. Çok şaşırılacak bir olay yok ortada. Beklemeye devam etmekte fayda var. Sabreden güzel şeyler kazanacak arkadaşlar.
newbie
Activity: 140
February 07, 2018, 05:55:26 PM
Çok fazla stabil olan yerde kar fazla olmaz. Ama bu kadar oynaklık da yeni girecek olan insanları ürkütüyor. Eskisi gibi değil. Bilinirlik çok fazla. Takip eden insan sayısı fazla. 20K dan 6K'ya düşmesi normal değildir. Böyle bir piyasaya olan güven fazla olmaz. Risk burada...
newbie
Activity: 112
February 07, 2018, 04:16:31 PM
Kripto para birimlerinin şuan için kullanılması pek mümkün olmadığı için ancak bu yolla devamlılığı sağlanıyor galiba çünkü bu inis çıkışlar yatırım aracı olarak kullanılmasını sağlıyor
hero member
Activity: 784
Merit: 500
February 07, 2018, 03:37:16 PM
Pages:
Jump to: