Pages:
Author

Topic: Piyasaya toplu nakit girişinde mantıksızlık yok mu? - page 2. (Read 457 times)

member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Şu piyasada mantık aramak gerçekten çok zor. Sürekli bir şeyler nedenini bilemeden değişebiliyor.
Bu nedenle mantık aramayı bırakıp anı yaşamalıyız  Cheesy
member
Activity: 574
Merit: 14
şu işleri sadece banka transferi ile yapacak olsa bir sürü denetim gelirdi. kriptodan, kripto alındığı için kimlik onayı yapılan her borsada istediğin kadar çok coin transferi yaparsın. mantıksızlık yok. asıl bu yıl dobroski yapmazlar ise ralli yılı olabilir. gerçi hep kandırıyorlar.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
bazı şeylerde mantık aramaya da gerek yok maalesef.balina dediğimiz olaylar bunlar işte.birilerinin elinde kumanda, istedikleri gibi oynuyorlar..
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Kripto para piyasasında mantık aramak ne kadar doğru acaba? Her şeyde mantık arıyoruz fakat bu piyasaya bir günde 100 milyar dolar girebilir de, çıkabilir de.
member
Activity: 406
Merit: 14
Hocam bir mantık hatası yok aslında insanlar yeni hesap açıp piyasaya para girişi sağlamış olabilir veya karını alıp kenarda bekleyenler BTC'nin artacağını öngörerek piyasaya para girişi sağlamış olabilir. Bu söylediklerimin ikisi bir anda gerekleşmişte olabilir. Her ihtimalde de piyasa hacmi artmış olacak. Aslında işleyiş hep böyle olmuştu şaşıracak bir durum yok. Nasılki bir kaç günde hacim 100 milyar dolar eriyorsa artadabilir.
sr. member
Activity: 672
Herkes marketcap'i normal hayattaki borsa- hisse senedi mantığında değerlendiriyor. ama ne yazıkkı kriptoda işler böyle yürümüyor. Mantıksız gibi görünebilir fakat sadece olay farklı hesaplanış şekli. Toplam coin sayısıyla direk çarpılınca o an ki değer çok afaki olmayan durumlarda bile sanki çok para girmiş izlenimi yaratıyor.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Benimde kafamı çelmeye başlamıştı ve konu açmışsın bir kişidaha farketmiş en azından marketçap aşırı derece tuaf geliyor banada bir şeyler dönüyor adım gibi eminim.
member
Activity: 560
Merit: 11
hocam mantıksızlık yok. 1 milyar doları bile gün içerisinde kısa sürede bot kullanarak birkaç borsada işlem yaparak coine dönüştürebilirler. borsa içerisinde ve cüzdanlara çekilen dolarları hemen kullanarak yön verebilirler. asıl olay 100 milyonlarca dolar değerinde istedikleri gibi tether basmaları. darphane mübarek.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Hocam bu durum kripto para piyasası için normal bir durum, büyük çaplı yatırımcılar piyasaya dahil oluyor olabilir bunun göstergesidir. Bizim dikkat etmemiz geren husus bu yatırımcıların balina olabileceğini bir kenarda tutup ani yükselişe geçen coinlere dikkat etmek
member
Activity: 294
ben mantıksızlık göremedim hocam, yani biraz elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz gibi geldi bana
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Artsında nasıl artarsa artsın. Zaten biz tutucular için sıkıntı yoksa . Fakat yeni girecek olanlar iyi yükseliyor ya bu " diyip gireceklerdir zaten .
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
piyasanın toplam değerin öğrenmek için coinmarketcap ( cmc ye ) bakmayın orası tam anlamıyla bir balon.
Gereksiz ve çöp coinlerin oraya girmesi bile tezat oluşturuyor.
piyasa şuan 300 milyar dolar falan değil.zaten 5-6 milyon btc sonsuza kadar kayıp oldu.
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
Öyle ya da böyle bir şekilde piyasanın büyümesi gerek, yerinde sayan Bitcoin geriye doğru hareket etmek zorunda ve bu durum piyasa için hiç iyi olmayacak, şu an giren para sorunlu ise dahi bu yükseliş kaçan yatırımcıyı ve yenilerinin geri gelmesini etkileyecektir.
member
Activity: 182
Merit: 11
Daha önce hiç bu açıdan düşünmemiştim ama anlattığınız durum bence de kafamızın takılması gereken bir nokta gereken açıklamayı merak ediyorum açıkçası
full member
Activity: 392
Merit: 101
evet hocam 14 nisandan bu yana bence çok güzel para girişi oldu. ne diyeyim, helal olsun kim bu kadar parayı soktuysa, bence şaibe yok diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 548
Market capta görülen her artış piyasaya para girişi olması anlamına gelmez bu sıkça yaşanan bir yanlış anlama, keza bazen para çıkışı da gerçekten çıkış anlamına gelmiyor.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
hocam hacmin artması için yeni nakit paranın girmesine gerek yok, hali hazırda borsada alınıp satılan bir şey bitcoin, oradaki emirlerin yüksek olarak gerçekleşmesinden ibaret bu durum
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
bende bir mantıksızlık olduğunu düşünmüyorum. netice para girişiyle birlikte piyasa toplanacaktır. ayrıca unutmayalım ki amerika nın iki büyük finans ailesi bitcoin alım yapacaklarını hakkında bilgi verdiler.
member
Activity: 238
Bence bir mantıksızlık yok ya. Yavaş yavaş artış olacaktır para piyasa içinde döndükçe merak etmeyin.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
Neden mantıksızlık olsun hocam? Nisan sonu Mayıs başı gibi zaten piyasa hep hareketlenmeye başlar genel olarak, ve bitcoin için konuşacak olursak; Tom Lee'nin Bitcoin 2018 sonuna kadar 25bin dolar olacak açıklaması da insanları bitcoin almaya teşvik etmiş olabilir. Bu piyasa da sonuçta arz talebe göre çalışıyor,.
Pages:
Jump to: