Pages:
Author

Topic: Piyasaya toplu nakit girişinde mantıksızlık yok mu? - page 3. (Read 457 times)

full member
Activity: 616
Merit: 118
anlayamadığın için o adamların içinde değilsin zaten sen piyasanın işleyişini öğrenmek anlamak gerekli bu sorum sadece para girişi için değil çıkışı içinde geçerli bu sorum bu mantığı anlamadıkça onların nasıl düşündüğünü bilemeyiz
full member
Activity: 672
Merit: 110
ben bu bızım halkı anlamıyorum .pıyasaya para gırer neden gırdı.
cıkar neden cıktı.
btc artar neden artıyor durup dururken
duser neden duser durup dururken.
para pıyasasında her sey olur.mantık aranmaz .
full member
hadi onu geçtim para giriyor girdiği an bütün coinler hoppa yukarı sanki adamlarda her çıkan coinden var bu nasıl bir pozitiflik algılayamıyorum
member
Activity: 210
Merit: 10
hocam mesele o değil 2 günde bu kadar parayı sokacak nakit borsayı nereden buluyorlar bir tuaf bu iş
Borsadan hesap acip oraya para aktardiklarini zannetmiyorum onlar belirli kisilerle anlasip aralarinda hallediyorlardir.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
10 milyar dolarla bu piyasadaki market capi 1.000.000.000.000'a vurduramazlarsa serefsizim, market cap'a takilmayin gerçeği yansıtmıyor yani piyasaya 52 milyar dolar sicak para girmedi.
full member
hocam mesele o değil 2 günde bu kadar parayı sokacak nakit borsayı nereden buluyorlar bir tuaf bu iş
member
Activity: 100
Çok daha kısa sürede daha fazla para çıkışını gören bu piyasada 2 günde gerçekleşen bu miktardaki bir para çıkışını çok garipsememek lazım gibime geliyor.
member
Activity: 546
tetherleri borsaya aktarıp hacim yapıyorlar. o yükselişi görende parasını ekliyor onlarla beraber hacim oluşuyor. piyasa değeri artmış oluyor. son 2-3 günde ne kadar hacim oluştu dikkat etmedim. bence mantıksızlık yok piyasa hep böyleydi. bir, iki hafta yatay gitti çaktırmadan alıyorlarmış demek ki. pumpa başlayınca göre geldi aldı böyle hacim arttı.
full member
Mesela 2 gün önce 1 er gün arayla toplamda 52 milyar dolar lık + bir ya para girişi oldu yada hacim oluştu burada anlaşılmyana birşey konu var.

Bu kadar para iki gün içerisinde nasıl sisteme giriş yapıyor kim satıyor da bu para sisteme giriyor satıyorda ne artış var ne düşüş artış var ama o para miktarına göre az değil mi? para girişinden sonra artışa geçiyor ama birileri satmalıki elindeki btcyi yada diğer coinleri bu kadar para girsin. mantık pek yok

Bu durumda sanki para girişi olmuyorda sanki az bir para giriyor da spikolatif hareketler oluyor gibi gelmeye başladı bana
Pages:
Jump to: