Pages:
Author

Topic: Plaza Systems (PLAZA) İmzasında Olanlar Tarih 15 Eylül e Uzadı Sizde Uzayın - page 2. (Read 522 times)

sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
sylonun projelerine güven tamda son zamanlar iptal olan projeleride var plaza kampanyasıda paylayacak gibi duruyor 2 defa uzatılmış
member
Activity: 182
Merit: 10
Piyasa bozuldu icolar ardı ardına patlıyor ödüller verilmiyor veya verilsede birkaç ay sonra veriliyor ödül miktarı düşürülüyor, kyc isteniyor vs daha çok olaylar oluyor. Ne zaman düzelecekte bu piyasa icolar Aralık-Şubat gibi tekrardan yatirim almaya başlayacak; bilemiyorum ama bunun gibi ico sayisinin her geçen gün artacağı kesin.
full member
Activity: 728
Merit: 151
çıkın kardeşim böyle imza mı olur  Grin yavşaklara bak ellerinden gelse 1 sene imza yapacaklar..cidden boku çıktı işlerin...DAV da öyle 6 aydır imza yapıyorlar ..bi de olayın yeni üye boyutu vardı neyseki merit ayağına falan önü kesildi  Grin yakında jinbi de patlar aha da yazdım buraya  Cheesy
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Uzamayan imza yokki çoğu piyasadan kaynaklı uzatıyolar uzasın sıkıntıda yok gözümde millet istediği gibi çıkıp girebiliyor sylon managerin imzalarına ondan problem değil

Minerva da bountyhive kampanyasıydı 10 ay ne demek, bir daha girmem o topa.

Bu arada bu avatar neden değişmez?
newbie
Activity: 212
Merit: 0
Uzamayan imza yokki çoğu piyasadan kaynaklı uzatıyolar uzasın sıkıntıda yok gözümde millet istediği gibi çıkıp girebiliyor sylon managerin imzalarına ondan problem değil
hero member
Şu ana kadar gördüğüm en uzun imza kampanyası Minerva'daydı galiba.. Ha geldi ha gelecek derken adamlar ico dahi yapmadi onun disinda DAV'da 6-7 ay surdu.

10 aydır imzasındaydım, sıkıldım bugun çıktım bende, ama yalan olmuş bile.

Evet hatırladım sizi aslında eğer bir ICO yapacak olursalar gerçekten size cok guzel bir getirisi olacak umarım ico yaparlar ve payinizi fazlasiyla alirsiniz.

Kaç ay evvelki stake duruyor, aylardır güncellenmedi.
Telegramdan yazdım ama hak baki kalacak mı kalmayacak mı göreceğiz.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Şu ana kadar gördüğüm en uzun imza kampanyası Minerva'daydı galiba.. Ha geldi ha gelecek derken adamlar ico dahi yapmadi onun disinda DAV'da 6-7 ay surdu.

Evet hatırladım sizi aslında eğer bir ICO yapacak olursalar gerçekten size cok guzel bir getirisi olacak umarım ico yaparlar ve payinizi fazlasiyla alirsiniz.
hero member

hero member
Activity: 784
Merit: 500
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Uzamayan kampanya yok, neye elimizi atsak böyle oluyor. Ben Plazada değildim ancak başka biri de bahsetmiş lokalde birsürü plaza avatarı vardı, uzatılınca herkes başka yerlere transfer oldu herhalde. En iyisini yapmışsınız.   Grin
hero member
Kampanyaların iyice suyu çıktı, aylardır bu kampanyanın imzasını taşıyorum.
Aktif olmadığım için pek umursamadım ama yeni imza takınmanın zamanı geldi.

Globalde görünce Plazaya niyetlenmiştim ama bu da zarar yazacak gibi.
Girilecek imza bulamıyoruz iyimi..
member
Activity: 336
Aynen amazix grubu çok farklı amaçlar içinde bence, millet girmesin kendileri mi doldursun hesabını yapıyorlar bilmiyorum da kyc bilmem ne tonla uğraştırıcı şeyler koyuyorlar sylon falan o yönden daha iyi.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Amazix ekibinin yönettiği dav projesinin imzasına katılmıştım.
yaklaşık 7,5 ayın sonunda bounty programı bitti
İcoyu her ay düzenli olarak ertelediler.Buna rağmen 41k topladılar ancak.
Hardcap yapamadılar.
asıl bomba şu ki.Amazix ekibinin yönettiği bu kampanyada 6.ayın sonunda ayrılacağımı söylediğimde.
nico eğer ayrılırsan tüm stakelerin kaybolur diye bir mesaj atmıştı. Smiley
Forumda ilk defa küfür edeceğim ama afedersiniz böyle de orospu çocukları.
6 ay kalmış adam ico ekibin eline yüzüne bulaşmış, çıkamazsın sileriz diyorlar lafa bak.
Sylon en azından o açıdan iyi. Çıkmadan haber et stake'lerini sabitleyeyim diyor. Hayırlı işler.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Amazix ekibinin yönettiği dav projesinin imzasına katılmıştım.
yaklaşık 7,5 ayın sonunda bounty programı bitti
İcoyu her ay düzenli olarak ertelediler.Buna rağmen 41k topladılar ancak.
Hardcap yapamadılar.
asıl bomba şu ki.Amazix ekibinin yönettiği bu kampanyada 6.ayın sonunda ayrılacağımı söylediğimde.
nico eğer ayrılırsan tüm stakelerin kaybolur diye bir mesaj atmıştı. Smiley
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Bu tarih uzatanların, tarihi uzatmalarının pek de bir faydası olacağını sanmıyorum. Bence tamamen züğürt tesellisi, belki yatırım alırız diyerek yalandan  tarih uzatıyorlar. Bu tarz tarih ertelemeleri zaten yatırımcıyı uzak tutuyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Umarım sylon da kendini bozmaz hep sylonun kampanyalarına gireriz yada bountyhive'ın zaten çok zamn harcıyorsun bir de ödemeseler iyice psikolojin bozulur
full member
Activity: 532
Merit: 151
Son zamanlarda hep böyle bountyler görüyorum ya suspended oluyorlar yada tarihleri baya uzuyor malesef gidişattan bountylerde etkilendi
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Oha oha tek avantaj gördüğüm sylonun ne kadar stake varsa sayması. Ekstradan hesabınızı 3 ay kitlemenizi engelledi en azından adam topladığın stake oranınca paranı veriyormuş. Bu çok güzel hiç bir menejerden bu uygulamayı göremezsiniz. Yerinizde olsam çıkardım
full member
Activity: 420
Merit: 100
cedex'te de böyle olmuştu. martta biterken nisanda bitirme kararı aldılar ico kötü geçti hardcap yapamadılar vs.vs , ama ödüller dağıtıldı. sylon dağıtır diye düşünüyorum ödülleri ama ödül miktarı düşer mi düşmez mi orası belirsiz
member
Activity: 182
İşin artık boku çıktı , icolar birer birer patlıyor. Bu da bu arada patlayan kaçıncı sylonin kampanyası artık saymayı bıraktım. Neye girecegimizi şaşırdık. Yakında sadece al sat kalacak piyasada herhalde
Pages:
Jump to: