Pages:
Author

Topic: Plaza Systems (PLAZA) İmzasında Olanlar Tarih 15 Eylül e Uzadı Sizde Uzayın - page 3. (Read 522 times)

full member
Activity: 1358
Merit: 193
işin kötü yanı akropolis e girecektim çok sağlam proje idi o. bunu imzası bir kaç güne biter diye girmedim. o arada bir baktım akropolis e alım kapanmış. kısmet diyelim ne diyelim artık.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Yok artık yakında imza kampanyaları 1 yıl süreye çıkacak galba, bitmeyen kampanya yapmışlar, ICO'nu gene uzat ama bounty'yi bitir kardeşim bir çok kampanyadan çıkışa izin verilmiyor maalesef.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
YUH!
İlk zamanlar 4-5 haftalık stake alıp çıkmıştım, üstüne 3-4 imza değiştirdim. Şimdi olmuş 15 eylül Hakkaten yuh!
member
Activity: 490
Merit: 16
Allahtan sylon un kampanyalarından istediğin zaman çıkabiliyorsun ve senin stakelerini silmiyor bu adam bundan dolayı bir numara gözümde manager olarak
bunu bilmiyordum hocam o açıdan uzayan kampanyalar için çok avantajlı olmuş istediğin zaman çıkıp o zamana kadar kalan stakelerin dağıtılması on numara hareket
newbie
Activity: 280
Merit: 0
patlayan bir ico da daha, plaza, taa eylüle ertelenmiş, inşallah eylülde toplarda pre sale de girenlerin parası kurtulur, yazık bu millete
member
Activity: 448
Merit: 10
Allahtan sylon un kampanyalarından istediğin zaman çıkabiliyorsun ve senin stakelerini silmiyor bu adam bundan dolayı bir numara gözümde manager olarak
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
bir ara epey kişide plaza avatarları imzaları vardı. ben softcap yaptı diye hatırlıyordum ama patlamış bu da.
member
Activity: 448
Merit: 33
Benimde girdiğim bir imza softcap yapamadığı için iptal oldu. Bu ne arkadaş ya, kaybettiğin zamana mı yanarsın, çektiğin emeğe mi yanarsın. Bu işe bir çözüm bulunmalı...
newbie
Activity: 81
Merit: 0
İmza uzadı ama bounty miktarı değişmedi mi? değişmediyse imzasında olanlara geçmiş olsun
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Başta çok kişide dikkatimi çekmişti bu plaza ama görünen o ki fıs çıkacak. Sürekli uzattıklarına göre. Bir de bu kadar uzun soluklu birşeyden sonra ne verebilir ki?
member
Activity: 1283
Merit: 43
Piyasa ebemizi düdüklemeye devam ediyor, her taraftan hem de..!!
full member
Activity: 1358
Merit: 193
And last ann from telegram team-
Dear all,
Thank you very much for your patience since we postponed the PLAZA token generation event (TGE) several week ago.
We are cognizant of the fact that we should not hold the PLAZA TGE main sale back any longer than necessary.
In order to raise a main sale marketing budget and boost awareness for Plaza, we have launched the final stage of the PLAZA presale on KickICO.
A successful KickICO campaign will give us the resources to effectively promote the PLAZA token main sale, which we have tentatively scheduled to commence on September 15.

Türkçesi imza en erken 15 eylülde bitecek. İmza yok kısa süreli diye girdim. mayıs sonu haziran sonu oldu şimdi en erken 15 eylül. uzayın arkadaşlar bu kampanyadan suyu çıktı 2 ayı geçen kampanyadan hayır gelmez kolay kolay.
sylon un kampanyalarından kazandığınız hisseleri kaybetmeden ayrılabiliyorsunuz.
https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-plaza-systems-plaza-the-intersection-of-lifestyle-technology-3066839

yukardaki başlığa;
Hi dear Sylon, i removed my signature. Please keep my stakes. have a nice day. minvalinde bir yazı yazın kafi.
Pages:
Jump to: