Pages:
Author

Topic: Poloniex den bittrex e gönderdigim ETH yolda kayboldu - page 2. (Read 5052 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 252
uzak durun şu polodan arkadaşlar ne anlıyorsunuz şu adamlardan anlamıyorum ki, tamamiyle şerefsizler.

bir borsa ancak bu kadar şerefsiz oluyor ya, bunların gidişatta hayra değil arkadaşlar bunlarda iyi yerlere gitmeyecekler.
member
Activity: 83
Merit: 10
Transferim bugun gerçekleşti supportan hala cevap yok inş tamamı ile düzeltir kendini....
member
Activity: 106
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Benimde iki gün önce polodan yaptığım ltc işlemi henüz karşı tarafa geçmedi , completed yazıyor tx id var ama gelen giden yok , rakamda yüksek sıkıntı olurmu sizce ?

Bir gün sonra yaptığım transfer geçti ama bu halen geçmedi, göye ltc hızlı diye yaptık gerçi sorun poloda onu biliyorum.

Benim transferde iki gün sonra hesaba geçti.

Benimki de şimdi geçti, ama support dan hala ses yok...
newbie
Activity: 17
Merit: 0
Benimde iki gün önce polodan yaptığım ltc işlemi henüz karşı tarafa geçmedi , completed yazıyor tx id var ama gelen giden yok , rakamda yüksek sıkıntı olurmu sizce ?

Bir gün sonra yaptığım transfer geçti ama bu halen geçmedi, göye ltc hızlı diye yaptık gerçi sorun poloda onu biliyorum.

Benim transferde iki gün sonra hesaba geçti.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Son 2-3-4 gün icinde polo'dan cüzdamine aktardigim ETH ve LTC'ler bugün cüzdanima geldi...
Support'a tatli bir iki ticket acmistim, her gün adamlara yaziyorum zaten - mektup arkadasi olduk sayilir...

Simdi polo'dan tekrar yeni bir ETH transaksiyonu gerceklestirdim cüzdanima... O da simdi geldi...
Sorunu cözmüsler gibi gözüküyor...
full member
Activity: 231
Merit: 101
2 gun oldu block chain de sorguladım mı error veriyor tamamı ile umudu kestim.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Coinotronda kazdığım 1 eth coinotronun payout bölümünde transfer etti görünüyor ama polodan ses seda yok..  Geçen seferde 7 saat sonra hesabimda göründü şuan ise 4 saat kadar oldu halen piyasada 1eth m kayip… Sad
newbie
Activity: 17

full member
Activity: 231
Merit: 101
Massive failures of ether withdrawals from Poloniex are reported here. Transactions are not stuck, they are just disappeared
member
Klonladılar bizi  Grin Tez zaman da inşallah çözülür.
member
Activity: 106
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Sorun polo kaynaklı bence LTC lerim kayıp 2 gündür bekliyorum...

aynı TXID'Yi banada verdi ama LTC'lerim gelmedi, şimdilik 350 LTC ortada yok!.
uzun zamanlarda poloniex'de kalmak istemiyorum zaten iyi bir dex gelsede şu rezilliklerden kurtulsak

Aynı Tx bende de mevcut, 2 gün oldu Polo'dan hala ses yok... Sonumuz hayrola...
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌

aynı TXID'Yi banada verdi ama LTC'lerim gelmedi, şimdilik 350 LTC ortada yok!.
uzun zamanlarda poloniex'de kalmak istemiyorum zaten iyi bir dex gelsede şu rezilliklerden kurtulsak
member

member
Activity: 90
yaklaşık 2 gündür işlem onayları geriden geliyor. 2 gündür bekleyenler var elbet düzelir dert etme.
full member
Activity: 602
Merit: 122
Sorunun etherde olduğu kesinleşti arkadaşlar polo ile ilgili değil neredeyse bütün servisler eth withdraw işlemlerini askıya almış aynı şekilde hashflare de durdurmuş.

Dear users,
Due to a high load on the Ethereum network, ETH withdrawals are temporarily disabled until further notice. If you have created an ETH withdrawal after 20.06.2017 16:00 UTC and it was unsuccessful, your withdrawal will be processed as soon as possible, please do not contact our support as they will be unable to help you until the congestion clears.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
1.1 ETH gitmeyince 4 saat sonra denemek için 0.1 ETh gönderdim. Hemen geçti.
Block chain aramamda ise  Error: Transaction '0x94d50fbd11c985edff42e14b1e9476879e7d02108170db5cca1deedb4f34ac2c' not found! Transferi bulamıyorum.
Poloniex e yardım attım ama klasik şu ana kadar cevap yok.
Bakalım 1.1 ETH bir yerlerden çıkacak mı? Yoksa gitti mi?

Dün benzer bir sorun, Bittrexten ETH çekimiyle alakalı yazılmıştı. Bu da sorunun borsalarda değil, ETH ağında olduğu fikrini destekliyor.
newbie
Activity: 7
Umarım sorunsuz çözülür. Sıkıntılı bir durum. Esas noktaların ve geliştiricilerin açıklama yapmaması düşündürücü
jr. member
Activity: 46
Merit: 5
Bende de aynı durum var maalesef. 24 saat oldu ama eth'den ses seda yok. Poloniex'den cüzdanıma transfer yapmıştım. Umarım bu sorun çözülür ve paralarımıza kavuşuruz.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
Eth yolda kayboldu  Grin  Grin başlığa çok güldüm. Umarım kaza maza yapmamıştır yolda bayram haftası Smiley
Coinler ağda kaybolmaz, poloya ısrarla ticket atın . Bu aralar çok fazla sorun yaşıyorlar. Ciddi bir bakım ve geliştirme lazım siteye. Bazende bittrex'te de gözükmüyor yolladıklarınız bir kere başıma geldi. Böyle birşey yaşarsanız çok düşük bir miktarda tekrar gönderin düzeliyor.
full member
Activity: 308
Merit: 105
ben de aynı sorunu yaşadım ve poloneix'den gelen cevap şu şekilde:
"Dear valued customer,

The Network is under a lot of stress. Nevertheless, we will look into the matter and get back to you as soon as possible. Please feel free to contact us in the event of any other issues and we shall do our best to respond back as soon as possible.

Apologies for the inconvenience.

Best regards,

Adebajo
Poloniex Support"
umarım en yakın zamanda sorunumuz çözülür ve ethereumlar cüzdanlara gelir.
Pages:
Jump to: