Pages:
Author

Topic: Poloniex den bittrex e gönderdigim ETH yolda kayboldu - page 3. (Read 5052 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
segwit bütün altcoinler için zorunlu duruma geçmeli o zaman
yogun kullanımdaki altcoinlere muhakkak segwitx2 getirilmeliki bu tarz sorunlar olmasın
benımde tx boş olan ether transferım var bakalım ne olacak
arada etheri patlatacaklarda ondanmı bunu yaptılar nedir anlayamadık gitti
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
dün öğlen poloniex ve liquiden myetherwallet'a gönderdiğim ethlerin txid leri boştu. ikisi içinde ticket açtim tabi ki ikisinede dönüş olmadi fakat liquinin telegram destek var oradan durumu belirttim sizin gibi binlercesi var her birine teker teker  bakiliyor düzeltmeler yapiliyor vs dedi. aşiri yüklenme son zamanlardaki hayvani boyutta yatirim toplayan ico lardan kaynakli. gördüğümüz üzere saatleri birakin dakikalar içerisinde milyonlarca dolar eth transferi gerçekleşiyor dünün acısı bir gün önceki status kaynakli onlarin geçişi ayarlanmasi vs aşiri  yormuş serverlari öyle dedi liqui support. bugun biraz daha iyi felan dedi. eth ler anlatilana göre kaybolmayacak teker teker heralde yerlerine ulaştirilcak vs dedi. bugun polo dan gönderdiğim etherler mew'e ulaşmiş. fakat liquideki hala ortalarda yok. eth'deki fiyat düşmesi de bundan kaynakli diye düşünüyorum transfer yapilamayan hatta bicoguna göre kaybolma riskini kimse almaz almiyorda satişlar geldi haliyle ve fiyat birden çakildi.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Peki sorum su: kazim islemi bittikten sonra hep boyle sorunlar mi olacak? Yani birilerin paralari mi kaybolacak veya islem sureleri bir kac gune mi cikacak? Bilmedigimden soruyorum yanlis anlasilma olmasin.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
son 2-3 gündür eth transferlerim hala gelmedi.
dün cekmek istedigim ltc transferi de hala gelmedi (complete yazip tx oldugu halde, ama tx bos)

polo'ya günlerdir saydiriyorum support üzerinden:) bi ise yaramayacagini bildigim halde:)
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Zorluk derecesinin cok artığını gaz fiyatlarının buna gore yükselmesi gerektiğini bu yüzden bazı poollar yükseltmiş %3 cıkarmı komisyonları hatta az meblağ çekişlerinden komisyonlarını artırmışlar.
Şu an büyük koas yaşanıyor poollar arası drawfpool başı çekenmiş başı problemi yaratmak da. onun yüzünden paralarımız gitmiş. bunun için pos a geçilecek diyorlar artık pow kaldırmıyormuş ether i                       
yoksa ether yok olur diyorlar bu zorluk derecesini kaldıramaz deniyor. Gaz yetmiyormuş sıkıntı büyükmüş.
nanao ve etherminede %1 olan fee hala %1 en buyuk poollar bunlar diye biliyorum ve şuan sitelerinde hala %1 görünüyor
benımde 2 gun oldu 1.1 ether transferım vardı poloya,kazımdan elde edilmişti etheminede oda askıda kaldı bir turlu transfer complate tamamlanmıyor
bu şekilde sıkıntı ne kadar devam eder acaba.Zorlukta aşırı arttı zaten,yakın zamanda hiç kazılamayacak gibi

full member
Activity: 231
Merit: 101
Zorluk derecesinin cok artığını gaz fiyatlarının buna gore yükselmesi gerektiğini bu yüzden bazı poollar yükseltmiş %3 cıkarmı komisyonları hatta az meblağ çekişlerinden komisyonlarını artırmışlar.
Şu an büyük koas yaşanıyor poollar arası drawfpool başı çekenmiş başı problemi yaratmak da. onun yüzünden paralarımız gitmiş. bunun için pos a geçilecek diyorlar artık pow kaldırmıyormuş ether i                       
yoksa ether yok olur diyorlar bu zorluk derecesini kaldıramaz deniyor. Gaz yetmiyormuş sıkıntı büyükmüş.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Benimde complated yazan ama hiç hareket görmeyen transferim var.
full member
Gas limit is essentially Ethereums block size, how many transactions can fit into a block or essentially processing that can be done.
Probably not the best explanation but I'm pretty tired
 gaz sorunundan bahsediyorlar bazı poollar gazı kesmiş böylece gönderilen partilere gaz yetmemiş o limitin dışında kalanlar kaybolmuş. Çok kişi muzdarip bu konudan.
full member
işin ilginci hemen hemen aynı zamanda 0.1 çekmem sorunsuz 3 dakikada geldi fakat 1.1 cıktı gözükmesine rağmen hic çıkmamış gözüküyor blockchain hic böyle bir transfer olmadığını soyluyor.
full member
Sorun da burada etherium tarafında hakkımızı arıyacagımız olası bir sorunda şikayet edeceğimiz bir merci yok. Bitcoinde var. Orada bu tür sorunlarla ilgileniyorlar. Faka ben bilmiyordum etherium un bu kadar güvenilmez bu kadar zayıf arkasında destek verecek kimse olmadığını. Ögrendim. Bir daha asla etherium a bulaşmam. Akşam dan beri sorunumu nereye yazarım diye araştırıyoum. Hic bir yer yok. Bu kadar başıboş bir coin sanırım iyi olmaz.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
İngilizce topicde de aynı sorunları yaşayan insanlar olduğu gibi Türkçe topicde de bu konuların giderek artması bence büyük sıkıntı haline gelebilir. Ben sorunun Poloniex kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bana kalırsa sorun Ethereum kaynaklı o yüzden sorunu Ethereum tarafında aramak gerekli.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
brnde dün polodan myethere attim biraz eth sonra liquiden myethere attım sonra takip etmedim girdigimde ise eth ler yoktu bi sıkıntı var dün umarım bugun çözülür txid ler complete demiş ama içkeri boş şuan için ticket açın dediler ama bizim gibi binlercesi vardir ne zaman hallolur hallolurmu yada allah bilir beklemekten  başka  çare yok şuan için
full member
Bunu şikayet edeceğim bir yer birim adres var mı? Poloniex pek ilgilenmiyor sanırım.
full member
Activity: 202
Merit: 100
Poloniex'i hiç sevmiyorum.1 ay önce benim de problemim oldu halen devam ediyor.Yardıma 2 kez yazdım dönüş olmadı.Meblağ küçük olduğu için pek takmıyorum.Çok gerekmedikçe polo kullanmıyorum.
full member
Sorun olduğu kesin etherium dün 13 doları gördü.
newbie
Activity: 22
Merit: 1
Benim de Poloniexten gönderdiğim 5 ETH hala cüzdanıma yansımadı. Tedirginlikle 2 gündür bekliyorum. History'de "complate" olarak görünüyor yaptığım işlem fakat Txid sorgulayınca; "üzgünüm, işlem girişi bulunamadı" diyor. İki adımlı doğrulama, mail aktivasyonu da yaptım. Genel sorun var sanırım.
full member

1.1 ETH gitmeyince 4 saat sonra denemek için 0.1 ETh gönderdim. Hemen geçti.
Block chain aramamda ise  Error: Transaction '0x94d50fbd11c985edff42e14b1e9476879e7d02108170db5cca1deedb4f34ac2c' not found! Transferi bulamıyorum.
Poloniex e yardım attım ama klasik şu ana kadar cevap yok.
Bakalım 1.1 ETH bir yerlerden çıkacak mı? Yoksa gitti mi?

Pages:
Jump to: