Katılıyorum, forumdaki arkadaşların bence şu market cap denen olayı bir anlamaları lazım. Aynı şey bitcoin için de geçerli. Bitcoin'in 100 bin dolar veya 1 milyon dolar olabileceğini iddia eden arkadaşlar mevcut. Adamlara bitcoin'in 2.5 trilyon dolar veya 25 trilyon dolar market cap yapması imkansız dediğimzde kendilerince uygun gördükleri saçma argümanları ortaya koyuyorlar.
Bitcoini bilmem ama crypto dunyasinin marketcapi 22trilyon dolar olarak bekleniliyor 2020de.
Bu arada 3bitcoinluk etc aldim. Barry silbertin yakinda trust'u aciklanmasi bekleniyor. Ripple ve litecoinden sonra sira etc'de gibi. YTD.
Ohaaa be hocam cidden ufak atış yap ya... Şu anda
tüm dünyadaki gerçek borsaların market cap'i 75 trilyon dolar civarında. Neye böyle bir mesajı daha fazla ciddiye alıp cevap vermenin manası yok.
Şu anda kripto dünyasının market cap'i taş çatlasa 23-24 milyar dolardır. 22 trilyon market cap'e ulaşmak için piyasadaki her coin'in değerinin 1.000 katına çıkması lazım. Yani salladığınız o rakama göre 2020'de bitcoin'in fiyatının 1 milyon doların üzerinde, Ether'in fiyatının ise 50 bin dolar olması lazım, imkansızdan da öte bir şey.
Kabahat bende ya ciddi ciddi hesap yapıp cevap veriyorum.
Gecen hafta beyfendi lütfen yardimci olun, yatirim yapacagim diyene bak??
Sen cahilsen biz ne yapalim bilmem dunya borsasinin degeri 75trilyonmus. Bilmiyorsan ögren.
Bugun apple inc. Borsa degeri 750trilyon dollar. Oda sadece apple, google filan saymiyorum bile. Senin gibi cahille laf anlatmaya calisanda kabahat.
Şu trilyon ile milyar arasındaki farkı bilmeyen zır cahile birisi laf söyleyecek mi ben mi devam edeyim yoksa? Adam ciddi ciddi Apple'ın değerinin 750 trilyon olduğuna inandırmış kendini ya. İnanılır gibi değil, anaokulundan sonrasına göndermedi galiba ailen seni?
Hem cahilsin hem de terbiyesizsin. Birincisi 2 insanın özel mesajla konuştuğu şeyler diğer insanlara anlatılmaz, ailen sana bunu da öğretmemiş. İkincisi ben hayatta
kimseye beyfendi diye hitap etmem, cahilliğinle beraber yalancısın da. Dur ben sana o attığım mesajın görüntüsünü koyayım da bu yalanların son bulsun. Üçüncüsü yukardaki zırvalıklarınla ilgili benim sana sorduğum soruyla 2 hafta önceki özel mesajın ne ilgisi var?
http://i.hizliresim.com/dPvJdZ.pngBurada ne beyfendi lafı var, ne yatırım yapacağım lafı var ne de yardımcı olun lafı var. Bir süredir işlem yapmadım, muhabbet çevirelim mi demişiz altcoinlerle ilgili. Buyur sende başka bir mesaj varsa koy görüntüsünü.
Şimdi sonuca gelirsek:
1-) Apple'ın değerinin 750 trilyon dolar olduğun iddia ediyorsun.
2-) Matematik bilmiyorsun. Sayı basamaklarını bile öğrenmemişsin.
3-) Sana attığım özel mesajı çarpıtarak forumda alakasız biçimde umumi olarak konu ediyorsun.
Ne desem bilemedim. Forumda varsa muhakeme yapabilen bir arkadaş gelsin yazsın. Ben yoruldum.