Pages:
Author

Topic: PONTINHA ADASI BITCOINI RESMI PARA BIRIMI OLARAK KABUL EDEN ILK ÜLKE - page 2. (Read 5594 times)

sr. member
Activity: 308
Merit: 250
Mikro uluslar devlet statüsünde değil, hatta ve hatta defakto ülke (örneğin KKTC) bile değiller.
Mikro uluslar arasında devlet denebilecek bir tek Sealand var, onların btc kabul etmesi bir viral olay olabilir, ama etmiyorlar.

Portekizin kıta sahanlığında bulunan bu kayalık kendi başına ülke olamaz. Kardak kayalıkları olayını hatırlayın, yunanistanla savaşa giriyorduk bundan daha küçük kayalar yüzünden. He sen angara'nın ortasında bağımsızlık ilan et 200 m^2 arsada, bak o arsanın tapusunu kıvırıp bir tarafına nasıl monte ediyorlar. Bu kafadakiler cizre'de, sur'da diyarbakır'da tek tek avlanıyorlar, az açıp haber izleyin böyle mal mal konuşmadan önce.

beyler herkesin kendi yorum lütfen saygı duyalım, insanlar bilgi alışverişi yapmak için bu forumu kullanıyo kimsenin babasının adası değil burası birbirimize karşı saygılı olalım lütfen...
hero member
Activity: 644
Merit: 501
Mikro uluslar devlet statüsünde değil, hatta ve hatta defakto ülke (örneğin KKTC) bile değiller.
Mikro uluslar arasında devlet denebilecek bir tek Sealand var, onların btc kabul etmesi bir viral olay olabilir, ama etmiyorlar.

Portekizin kıta sahanlığında bulunan bu kayalık kendi başına ülke olamaz. Kardak kayalıkları olayını hatırlayın, yunanistanla savaşa giriyorduk bundan daha küçük kayalar yüzünden. He sen angara'nın ortasında bağımsızlık ilan et 200 m^2 arsada, bak o arsanın tapusunu kıvırıp bir tarafına nasıl monte ediyorlar. Bu kafadakiler cizre'de, sur'da diyarbakır'da tek tek avlanıyorlar, az açıp haber izleyin böyle mal mal konuşmadan önce.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Bir grup insanın bir araya gelip bağımsızlığını ilan edip burası benim toprağım demesi için ille de o adayı satın alması mı gerekiyor.
misal Ankara çubukta şöyle 200 metre kare bir parsel satın alıp burada bağımsızlığımı ilan edebilir miyim?

Hayır kafana göre ülke kuramazsın tabiki. Ama portekiz kralı zamanında bu adayı para için satmış. Grönland Alaska'nın Amerikaya satılması gibi düşün. Ada tüm hakları ile beraber satılmış. Bu nedenle adada istediği gibi top koşturur. Resmi olarak portekiz toprağı değil.

Edit: Grönland beni andı herhalde Grin
hero member
Activity: 662
Merit: 501
Küçükte olsa RESMİ DEVLET olan bir ülke kabul etse belki etkilerdi...
full member
Activity: 168
Merit: 100
Bir grup insanın bir araya gelip bağımsızlığını ilan edip burası benim toprağım demesi için ille de o adayı satın alması mı gerekiyor.
misal Ankara çubukta şöyle 200 metre kare bir parsel satın alıp burada bağımsızlığımı ilan edebilir miyim?
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
ada mı? Smiley Adacık bile değil orası. Bir heyecanla girmiştim bende ama haberin içi dolu değil.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Haber kaynağı da belirtmemişsin. Bununla ilgili tek bir habere de rastlamadım. Haber kaynağın nedir?
sr. member
Beyler ada benim değil ya Smiley Bana göre önemli olabiliceğini söyledim sadece.. Size göre değildir olabilir yani
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
dostum ada demişsin ama bu bildiğin kayalık. Bizim apartmanın yüz ölçümü bundan büyük.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Bunun haber değeri yok. Olsa olsa magazin olur.
sr. member
Ne yalan söyleyeyim böyle haberler ancak küçük düşürür ne ülkesi?
bir grup çılgının komünite kurduğu tropik ufak bi ada olsa neyse Smiley

Adanın büyüklüğü ya da varlığı pek önemli değil açık bi şekilde ama Bitcoin dünyasında Resmi para birimi olarak kabul edilen ilk RESMİ ülke olması kayda değer bence..
(bkz:yav he he)

bunu portekiz devletine sorsana delikanlı.

Pek bi bağlantım yok da neden bu şekilde tepki oluştu anlamadım haber sonuçta..
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★

Adanın büyüklüğü ya da varlığı pek önemli değil açık bi şekilde ama Bitcoin dünyasında Resmi para birimi olarak kabul edilen ilk RESMİ ülke olması kayda değer bence..
(bkz:yav he he)

bunu portekiz devletine sorsana delikanlı.
sr. member

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013

Pages:
Jump to: