Yeni konu açmak istemezdim ama bunun ödülüne katılan arkadaşlar iyi para götürmüş, bende baya bir var bundan ve para ettiğinden haberim bile yoktu. Sitesinde aylık %40'a kadar faiz verdiği yazıyor, satılmak istense nereden satılıyor bu. Hiçbir şey anlamadım elinde Trading grubu olan varsa linki atabilir mi?
Şöyle anlatayım token satışı "sözde" 15 Mayıs'da bitecekti. Ancak platformda halen devam ediyor. Bu nedenle güncel rakamlarla konuşabilirim.
1 adet TELE token satış fiyatı 0.20€. Ve siz aylık stack olayı ile her 100TELE token için 2€ kazanıyorsunuz. Yani her 20€ yatırımınız aylık direkt olarak 2€ alıyor. Diğer staking uygulamalarından farklı olarak 2€'luk token değil direk hesabınıza 2€ yatırıyorlar. Siz bunu Bitcoin, Ethereum veya banka havalesi olarak çekebilirsiniz deniyor ama ben hiç denemedim. Bunun yerine bununla TELE token alarak sayıyı arttırıyorum. Bir kere de platformdan aldığım private key ile TELE tokenlerin bir kısmını çekip Etherdelta'da satmıştım.
ED ve FD'de fiilen alım satımı var ve tabi 0.20€'ya satamayabilirsiniz orada. Ama fiyatı pek de düşmüyor açıkçası artık.
Sözde dediğim gibi token satışı 15 mayısda bitecek ve 1 hafta içinde listelenecekti ama listelemeyle ilgili bilgim yok. %40 konusu hakkında da bilgim yok.
Ve şimdi şu açıklamayı buldum;