Pages:
Author

Topic: Portföyünüzü kendiniz mi olusturdunuz, yada çeşitli grupların yönlendirmesiylemi - page 2. (Read 526 times)

member
Activity: 406
Merit: 11
hocam ben riski sevmem ödül kampanyalarından ne gelirse onları alır satarım. insanların kendi paralarıyla aldıkları bu riske geçekten hayranlık duyuyorum ama bu piyasa fena en güzeli ödül kovalamak risk 0.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
Tabi ki portföyümü kendim oluşturdum, alım satım kararlarımı kendim veriyorum. At yarışı mı bu ki tüyo ile iş yapalım. Başkasının yönlendirmesi ile para kazanılacağına inanmıyorum
jr. member
Activity: 110
Merit: 1
%75 kadarını kendim oluşturdum, %25'lik bir kısmı için arkadaşlarımla Masternode oluşturduk. İlk başlarda tüm projelere yabancı olunduğu için yönlendirme daha çoktu ama zaman geçirip araştırdıkça kendi kararını daha güvenle veriyor insan. Kendi kararının doğru karar olabilmesi için de en azından hatalardan ders çıkarmak gerekiyor.
member
Activity: 588
Merit: 18
Başkalarına güvenerek yatırım yapmayı mantıklı bulmuyorum. Oluşturduğum portföyümde herhangi birinin tavsiyesiyle yaptığım tek bir işlem yoktur. Piyasada insanları yönlendirmeye çalışan birçok sahtekar mevcut. Kendi öngörülerinize güvenmek her zaman en mantıklısıdır. Biraz kendinize güvenin arkadaşlar. Yatırım yapacaklarınızı iyi araştırın aklınıza yatarsa ancak o zaman yatırım yapın.
member
Activity: 406
Merit: 12
Bitcoin yatırımı olan eş dost tanıdık var. Kenardaki parayla bu işlere girersem onlara sorarım büyük ihtimalle. Kendi başına iş yapmak kolay değil bu piyasada yazılanlara bakınca.
member
Activity: 62
Merit: 10
insan sağdan soldan etkileniyor tabiki. kendi karar verdiklerimiz de var. başkalarından etkilenerek aldıklarımızda.
full member
Activity: 230
Merit: 100
ben araştırmayı ve okumayı seven biriyim yatırımlarımı yaparken coinlerin projelerini okurum aklıma yatarsa ve geçmiş işlemlerine bakarak portföyümü yapıyorum
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Ben genellikle içi boş fikirlerle alım satım yapıyorum. Nihayetinde sabredince her türlü karlı duruma geçeceğimi bildiğim için zararda olsam bile çok dert etmiyorum  Smiley
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
önceden gruplardan ve forumdan bilgiyi toplayıp daha olası gördüklerime yatırım yapıyordum.  Şimdi  araştırarak karar veriyorum
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Sıfırdan kendi oluşturamıyor illa ki insan sağdan soldan, katıldığı telegram gruplarından vs esinleniyor, bir şey duyup araştırıyor, yatırım yapıyor. Zannedersem zaten herhangi bir yerden duymadan, sitesine denk gelmeden nasıl yatırım yapabilir ki? Sonuç olarak çeşitli grupların yönlendirmesiyle demesek de, vesilesiyle diyebiliriz sanırım...
newbie
Activity: 27
Merit: 0
Bide bu grupların vip grupları olur, tam bi.çöp onlar
jr. member
Activity: 157
Merit: 2
Abi bayram ilgindan uzak dur, kripto emre yi takip et derim
full member
Activity: 840
Merit: 103
Kendi emegim ve takiplerimle olusturdum yani kaybederek ogrendigim seylerden olusuyor butun tecrubelerim Smiley
newbie
Activity: 154
Her zaman kendim oluşturuyorum. Kendi oluşturmayan insanların yatırım yapmasına da karşıyım, kandırılmaya müsait olduklarını düşünüyorum.
newbie
Activity: 39
Bu işlerde başkasının sözü ile hareket etmek problem olur. X coini al dersin karşındaki kişi alır ve düşüş yaşar. O birşey demese bile ben kendimi kötü hissederim. Bana biri sorduğu zaman kendin araştır diyorum açıkçası.
jr. member
Activity: 169
Merit: 5
Tamamen kendi arastirmalarimin sonucunda olusturdum portfoyumu. Fikirlerini onemsedigim bazi insanlar var ancak onlarin onerdiklerine daha yatirim yapmak kismet olmadi. Bence arastirmak en iyisi, sonucta senin paran, dusunmeden hareket etmek, baskalarinin fikirlerine baliklama atlamak insani anca zarara sokar.
member
Activity: 280
bu sektörde dışarıdan etkilenmeyen insan çok azdır diye düşünüyorum. ne kadar insan kendim araştırıp yatırım yapıcam dese de bunun için uğraş gösterse de etkilenmemek mümkün değil. çok fazla gruba üye olduğunuz için kafa iyice bulanıklaşıyor. bence en iyi strateji belirle güçlü altcoinlere girip kendinize belirli bir kar hedefi koyup devam etmek...
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Yönlendirmelere hiç inanmayın . Heleki türk yatırımcıları çok fazla varsa araştırmalarınızı 2 kez yapın .
member
Activity: 308
öncelikle biryerlerden duyuluyor tabiki oralardan adları vs öğrenilip daha sonra araştırarak karar veriyorum
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Bu işe ilk girdiğimde hep başkalarının lafıyla iş yaptım ve bir portföy oluşturdum, siz siz olun kendi araştırmanızı yapmadan kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın. benim yatırımımın yarısı eridi gitti. Şu son yükselişte az biraz tradele zararı azalttım ama halen daha toparlayamadım.
Pages:
Jump to: