Pages:
Author

Topic: Portföyünüzü kendiniz mi olusturdunuz, yada çeşitli grupların yönlendirmesiylemi - page 3. (Read 526 times)

member
Activity: 238
Merit: 10
kendim olusturdum. tecrubeli kisilerden tavsiyeler aldim ama inceleyip anlamadan bir sey almadim hic.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
yönlendirme olsa da balıklama dalmam. almam ondan daha faydalıdır. gruplardan gelen bilgilere göre doğrudan aklamak bana göre pump gruplarından çıkan coinlere yatırım yapmaktan hiç bir fark yok. Kendi bilgi süzgecinden geçirip kendine göre karar almalısın. düşse bile sıkıntı yok. kaybetsen de sıkıntı yok. kendi kararın olduğu için daha hızlı öğreniyorsun. daha çok araştırıyorsun.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Tabiki fikir almak faydalı ama karar aşaması sizde olmalı. Misal X grubundan birisi size Ycoin'i önerdi diye gidip almayın o kişiye sorun neden bu Ycoin diye. Nedenlerini alın iyice araştırın ondan sonra aklınıza yatarsa portföyünüze ekleyin onun dışında direk yönlendirmelere gelmeyin.
newbie
Activity: 189
Merit: 0
Kendim oluşturdum tabi ki, ama bilgi aldığım fikir aldığım insanlarda oluyor tabiki. Ben genelde twitter dan takip ettiğim elemanlar var. Onların tavsiyelerini araştırıyorum, ondan sonra kendi içime sinerse alıyorum.
member
Activity: 308
Merit: 11
Konuşan çok fazla insan var. Hepsi bir yöntem bulmuş kendince ve saçma sapan yöntemler uyguluyorlar. Bir çoğundan fayda görmedim ben. O yüzden olabildiğince kendim oluşturmaya çalıştım bu süreçte para da kaybettim ama sonunda belli bir başarıya ulaştım. Şimdi ben bu kadar uğraş yapıp ne diye herkese paylasayim. Onlarda paylaşmaz işte. Paylaşanlar da bı tarafından uydurma bilgilerle gelir sana.
hero member
Activity: 968
Merit: 515
Bir yönlendirme olsa bile kendiniz oluşturmanız en mantıklısı . Tavsiye üzerine direk alım yapılmaz .
full member
Activity: 434
Merit: 112
önceden gruplardan ve forumdan bilgiyi toplayıp daha olası gördüklerime yatırım yapıyordum. artık pek trade yapmadığım için sadece birkaç coin üzerindeyim. eth, bnb gibi.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Ben %80 oranında tek bir arkadaşımın yönlendirmesiyle portföyümü şekillendiriyorum.
Artık piyasada beş ayımı geride bıraktım ama bir türlü kendi kararlarımı alacak seviyeye geldiğimi hissetmiyorum  Undecided
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Merhaba arkadaşlar ben de birçok gruplarda bulundum, bu işi gece gündüz demeyip uğraşan kişileri de dinledim birkaç kişi hariç inanın gerisi boş ne yaparsanız kendiniz yapın, portföyümün %90 i kendi cabalarimla oluşturdum %10 uda bu gruplarda tanıştığım  çok sevdiğim birkaç arkadaşımın yönlendirmesidir. Bu işte sabır olmazsa olmazdır. Hepinize bol kazançlar.
Pages:
Jump to: