Pages:
Author

Topic: Pırasa - Karnabahar - Barbunya - Ispanak - Bamya - Kabak - Patlıcan - Lahana - page 2. (Read 228 times)

hero member
Activity: 1484
Merit: 936
Favorim patlıcan sarımsaklı yoğurtlu olsun kızartma olsun bence yemeklere çok yakışıyor en çokta pilavın üzerinde kaşıkla bastırıp ikisini bir yemeyi seviyorum. Karnabahar haricinde ben okeyim Smiley bamya olsa yerim ama yokluğunda 10 sene aramam Smiley ıspanak sarımsaklı yoğurtlu güzel olur ayrıca bazen kendimde böreğini yaparım çok yakışıyor. Beyaz bal kabağını tatlı olarak severim diğer kara kabaklardan biz turşu yaparız güzel olur onun dışında kızartma hariç tercih etmem. Lahanayı ise turşu, sarma, çorba olarak güzel olur tabi iyi bir aşçının elinde şahane olur.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
barbunya pilaki ve lahana salatası güzel olur
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Saydıkların arasında patlıcan her zaman favorim, öyle seviyorum ki kahvaltıda bile yoğurt karıştırıp ekmekle yerim. Diğerlerinin de nasıl yapıldığına bağlı, meze olarak güzel oluyorlar. Tek sevmediğim bir şey var orada o da kabak, tatlı bir tadı olduğu için sevmiyorum onu da. Bana kabak tadı veriyor Cheesy listede brokoli eksik o olmadan olur mu Smiley
member
Activity: 148
Merit: 35
Pırasa kızartması mükemmel olur, karnabaharın çorbasını çok severim, barbunya bulgurla ve turşu ile çok lezzetli, kabak kızartması da güzel oluyor, patlıcan közlenirse, lahana turşuda... Yani bence bunları sevmememizin asıl nedeni bize uygun pişmemesi. Bence her sebze veya meyve güzeldir. Yeterki sizin damağınıza uygun şekilde pişirilsin. Ben her yemeği severim. Hatta şöyle bir örnek vereyim:" Kabak tatlısından nefret ederdim. Bir gün balıkçıya gittim. Balığın yanında kabak tatlısı verdiler. Arkadaşım ısrarıyla yedim. Ama o ne güzel bir tatlıymış. Yediğimde kabak tadından çok kendine özgü bir tad vardı..ozaman dedim ki, yemeği yemek yapan, tatlıyı tatlı yapan maharetmiş" Aynışekilde hamsi dışında balıkları da sevmezdim ama güzel yapan olunca tadındn yenmiyor.
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
Aralarında savaş çıksa yangına bir depo benzinle giderim.😅

Aralarında sizin sevdikleriniz var mı? Barbunya ve ıspanak dışındakileri hiç sevmem.
Pages:
Jump to: