Pages:
Author

Topic: Project Hydro Yeni Tokenlar Gönderilecek (Gönderildi) - page 2. (Read 643 times)

member
Activity: 294
Merit: 11
Konuyu hortlatayım. İtibar etmeyin diyenler, güvenilir proje değil niyenler ne yapıyor ?  Grin 600 700 dolar ediyor şuan.

Aynen hocam daha da artacaktır çünkü ekip çalışıyor. Ben en başından beri takip ettim çalışan ekipler dürüstse karşılığını alırlar ve ICO yapmadan iyi para kazandılar biz de kazandık tabii.

Dolaşımdaki adeti kaç tane acaba cmc ye henüz bilgi düşmemiş ama.

Dolaşımdaki adedi yazıyor. 11.111.111.111 HYDRO

member
Activity: 448
Merit: 33
Airdrobuna girirken hiç ümidim yoktu. Çünkü çok fazla verdiler. ama şuanki değeri  600/700 dolar gözüküyor. İlerleyen günlerde ilk 10 borsadan birine giriş için görüşme yaptıklarını duydum. Eğer girerlerse tadından yenmez Smiley
Şuan sadece coinexte. https://www.coinex.com/trading?currency=btc&dest=hydro&tab=limit  
10 satoshi ile başladı ve şuan 36 satoshiye kadar çıktı.

AIRDROP süreci gerçekleştiren ve ICO satış süreci bulunmayan HYDRO, borsaya henüz (geçen hafta ) eklendi. Şuan sadece COINEX.com (https://www.coinex.com/trading?currency=btc&dest=hydro#limit) üzerinde satışı bulunuyor ve şuan içinadet 10 satoshi civarında.. Fuar Katılımlarında oldukça aktifler ve dün attıkları mailde dünyaca ünlü 3 firma ile anlaştıklarını duyurmuşlar. Fintech tarafından destekleniyorlar ve Google Authenticator benzeri hatta daha iyisi bir yazılım geliştirdiklerinden bahsediyorlar. Telegram gruplarında admin; ilk 10 borsadan biriyle girişimleri bulunduğu belirtti.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
@2 kaçmıştır heralde, güzel kazandırdı gerçekten ama bi karar veremediler hangi tokenların iş yapacağına.. 2 adet hydro oldu elimizde. daha fazla vakit kaybetmeden elden çıkartacağım ben airdroptan gelen havadan para yükselirse de sağlık olsun der geçerim
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Dolaşımdaki adeti kaç tane acaba cmc ye henüz bilgi düşmemiş ama.
newbie
Activity: 155
Konuyu hortlatayım. İtibar etmeyin diyenler, güvenilir proje değil niyenler ne yapıyor ?  Grin 600 700 dolar ediyor şuan.
full member
Activity: 350
Merit: 100
HYDRO token lar umarım başarıya ulaşır ama ben başarıya ulaşacağını düşünmüyorum açıkçası, yani baktığınız zaman çok da sağlam projeye benzemiyor, en temizi birazını satıp birazını tutmak,
member
Activity: 252
Merit: 13
Bana da hesabıma HYDRO token yatırmışlardı geçenlerde. HYDRO token'ları satmaya çalışsam hangi borsada satabilirim? Ben biraz bakındım ama bulamadım. Yardımcı olan olursa sevinirim.

henüz herhangi bir borsa girişi yapmadı. Yapar mı oda belli değil ama yakın zamanda scammı yoksa birşey yapacaklar mı onları göreceğiz. Takip teyim telegram ile twitter adreslerini
newbie
Activity: 98
Bana da hesabıma HYDRO token yatırmışlardı geçenlerde. HYDRO token'ları satmaya çalışsam hangi borsada satabilirim? Ben biraz bakındım ama bulamadım. Yardımcı olan olursa sevinirim.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
bilgilendirme için teşekkürler , bana da 2.defa göndermişler , neyin nesi diyordum ,öğrenmiş oldum . teşekkürler.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Evet haklısınız genelde artık para etmiyor airdrop tokenleri ama ne olacağıda belli olmaz altı üstü 5 dakikalık bir forum dolduruyorsunuz belki kazandırır katılın sonra üzülmeyin
hero member
Activity: 840
Merit: 532
hocam bu airdroplara bu kadar itibar etmeyin, yatıyorsunuz airdrop kalkıyorsunuz airdrop babanız olsam, vallaha alır camdan atarım o bilgisayarı yeminle, bu ne ya her gün o makinanın başında ömür mü geçer, az insan içine çıkın, ananızı babanızı görün, iki insan görün,

varsa yoksa airdrop

Bu şekilde konuşuyorsunuz ama neredeyse bütün oax imzasındaki kişiler tek bir elden çıkmışçasına hayatımda gördüğüm en saçma mesajları atıyor.. herkes bir şekilde yolunu buluyor, maaş yaptın herhalde? Lütfen biraz daha yaratıcı yorumlar yap mesajlarını okuyunca beynim yanıyor.
member
banada göndermişler arkadaşlar neyi dert ediniyorsunuz anlamadım ne kadar kazandırırsa kazandırsın havadan geen paraya kim hayır der. bi iskender parası verse ne olacak sanki taş atıp kolum ağrdı ya Smiley 30 saniyede üye oldum gönderdi
member
Activity: 560
Merit: 12
Evet yeni tokenler gelmiş ama şimdilik pek değeri yok hatta hiç değeri yok. 11 milyar tokenden 222 k sı bizde çok heveslenmeyin 0.01 kuruslar falan diye.
newbie
Activity: 182
O kadar çok scam proje ile karşılaştım ki çok güvendiğim projelerin dışında artık katılmıyorum bile. Bu sebeple ico araştırmayı öğrendim.
Gerçekten güzel ico'ları keşfetmenin bir yolu oldu. Onlarında varsa bountylerine katılmaya çalışyıroum.
Bu hydro zaten çok az göndermişti. İyi olacağını düşündüğümden katıldım ama sanırım 1 dolar'lık token gönderdiler.
full member
Activity: 392
Merit: 103
hocam bu airdroplara bu kadar itibar etmeyin, yatıyorsunuz airdrop kalkıyorsunuz airdrop babanız olsam, vallaha alır camdan atarım o bilgisayarı yeminle, bu ne ya her gün o makinanın başında ömür mü geçer, az insan içine çıkın, ananızı babanızı görün, iki insan görün,

varsa yoksa airdrop
hahahaha dostum sakin ol adamların eline 3-5 kuruş para geçiyor napsınlar neden bu kadar airdroplara kinlendinki zamanında deli paralar vurdu millet
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
İlk katıldığımda developerlara yönelik bir proje olacak denmişti. Hatta ortada bi projeniz var mı,hangi alanda ürün çıkaracaksınız gibi sorular soruyordu. Sonra katılan herkese yollayacaz dediler. İlk gelenler iptal oldu, bugün bi daha geldi vs. Kafamı karıştıran, pek de bi ederinin olmayacağını düşündüğüm bir proje. Umarım beni yanıltır
member
Activity: 322
Merit: 23
222,222 adet cüzdanlara gönderilmiş..
newbie
Activity: 140
Smiley Bana gelmiş idi. Bende kendilerine sordum ne oluyor diye. Demek ki Contract değiştirmişler. Yenisinde ne gibi değişiklikler yapmışlar. Ya da herhangi bir yenilik yapmışlar mı.? Neden değiştirme gereği duymuşlar.
member
Activity: 294
Merit: 11
Gönderildi eskiler artık geçersiz, cüzdanlarınızı kontrol edebilirsiniz.
member
Hocam ben çok birşey getireceğini zannetmiyorum ama uğraşmak isteyen uğraşabilir tabi geçen gün de pcl için bir token swap haritası yayınlamıştı uğraşmak istemedim ama haberiniz için sağolun

neyine uğraşıyoruz ya Smiley 30 saniyede üye olduk 222 bin token aldık üye olduk duruyor bir kenarda en fazla scam çıkar elimizdeki tokenlar çöp olur yani ama ya tutarsa Smiley
Pages:
Jump to: