Pages:
Author

Topic: Project Hydro Yeni Tokenlar Gönderilecek (Gönderildi) - page 3. (Read 643 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Hocam ben çok birşey getireceğini zannetmiyorum ama uğraşmak isteyen uğraşabilir tabi geçen gün de pcl için bir token swap haritası yayınlamıştı uğraşmak istemedim ama haberiniz için sağolun
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Hydro protocolden mi bahsediyoruz bu arada
member
Activity: 448
Merit: 10
Neden yeni gönderiyolar eskilerine nolduda yeni göndermeye karar almışlar hack mi yedilerkide söylemiyolar sıkıntı var demekki
member
air droplara pek te itibar etmemek gerekir coğu çöp oluyor arkadaşta belirttiği gibi sağlam olanlarda aşırı derecede bölündüğü için ortada pek birşey kalmıyor. yinede güzel projeleri kaçırmamak gerekiyor
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
hocam bu airdroplara bu kadar itibar etmeyin, yatıyorsunuz airdrop kalkıyorsunuz airdrop babanız olsam, vallaha alır camdan atarım o bilgisayarı yeminle, bu ne ya her gün o makinanın başında ömür mü geçer, az insan içine çıkın, ananızı babanızı görün, iki insan görün,

varsa yoksa airdrop
ne oldu oax hafta da 20 mesaja mı çıkardı kotayı sizi ne ilgilendirir milletin özeli yorum kasıcam diye olmaz bu kadarda suyu çıktı buranın...
member
Merit: 13
yükseltme ve yeni gönderim işlemi siteyi ellerine yüzlerine bulaştırmalarından dolayı Smiley sistemlerinde bir bug var ve bunu mevcut sistemle gideremediler ve kötüye kullandılar haliyle yeni jetonlar gönderilecek Smiley

ayrıca airdrop için söylenen arkadaş hepimize 222,222 tane jeton gönderildi taş atıp kolumuzmu ağrıdı yani. Bir borsaya girse tanesi 0.01 yada 0.05 TL arası bile olsa köşeliğiz yani sonra kafanı bir yerlere sen vurmada Smiley ayrıca airdrop için evde oturduğum falanda yok gün boyunca gezdiğim yerlerde 30 saniye form doldurup keyfime bakıyorum
member
Merit: 11
hocam bu airdroplara bu kadar itibar etmeyin, yatıyorsunuz airdrop kalkıyorsunuz airdrop babanız olsam, vallaha alır camdan atarım o bilgisayarı yeminle, bu ne ya her gün o makinanın başında ömür mü geçer, az insan içine çıkın, ananızı babanızı görün, iki insan görün,

varsa yoksa airdrop

Herkesin özel hayatı kendisini ilgilendirir. İlgilenmediğiniz konulara yazmayın böyle saçma yorumlar da görmeyelim. Burada söz konusu şey bir bilgi takip edenlerin yeterince dikkatini çekmiştir zaten. Sizin ilgilendiğiniz şeye biri gelip Bitcoin ne kardeş sanal para mı olur bırak bu işleri ananı babanı gör dese ne kadar anlamlı bir mesaj oluyorsa bu mesaj da o kadar anlamlı.
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Airdropların %90 ı fos geriye kalanlarda katılım çok olduğu için bir şey düşmüyor artık. Yinede arada ben de katılıyorum rastladikca.
full member
Activity: 658
Merit: 153

Görmediğimizi nerden biliyosun günde 1 saat form doldurmaya ayırıyoruz diye görmediğimizi mi sanıyosun asosyal mı oluyoruz asıl sen evde oturduğunda telefonunu bırak ailenle sohbet falan et instagramda falan takılma
member
Activity: 280

varsa yoksa airdrop
member
Merit: 11
Arkadaşlar Project Hydro airdrop ile token dağıtmıştı. Şimdi yeniden basmışlar ve cüzdanlara göndereceklermiş. Eskiler geçerliliğini yitiriyor yenileri gelirse şaşırmayın.

Kaynak: https://medium.com/@hydrogenapi/hydro-reissue-faq-65e096215c71
Pages:
Jump to: