Da, cand numarul de mineri o sa scada de la sute de mii/milioane(?) la cateva sute/mii de detinatori de ASIC sigur ca o sa fie "nebunie" si o sa cumpere "fara numar" BTC-uri ...deci ce crestere de pret o fie
Mentionez ca sunt ironic.
Evident si eu sunt curios cum o sa se regleze crypto atunci cand la "oala cu smantana" o sa aiba acces doar ..."unii".
Ba chiar si acesti "unii" trebuie sa tot investeasca (nu doar ce obtin dar si in plus) pentru a sta (cat de cat) in limita lui "sa merite".
Iar peste 6 luni: 12.5 BTC/block in loc de 25.
Sa vedem.
In 6 luni scads la jumate? Man, am crezut ca Mai aveam vreo 2 Ani. Oh, ce nasol. Nu inteleg de ce se cumpara numai bitcoin cand nu are nici o valoare. Aidica de exemplu, ixCoin Este identic to bitcoin numai ca toti 21 millioane coins o sa fie pe market pe 2015. De ce nu cumpara nimeni ixCoin?
In parerea mea guvernul American are o mana (pana la cot) bagata in bitcoin. Eu si UE sunt disperati dupa un ban Nou si ce este Mai bun ca un ban digital Pentru maxim control peste populatie. Eu cred ca in 2-5 Ani nu o sa Mai fie bani reali. O sa vedem.