Ovaj dio gdje tvrdiš da si imao koronu jer si jednom obrisao nos i dva puta kihnuo ne želim komentirati...
A nemos biti siguran da nije, bez obzira kolko to glupo zvucalo.
Ima asimptomaticnih prenositelja bolesti, koji ni ne kihnu, jer imaju antitijela (pradjeda prezivio sars, kugu, nadživio ženu, etc..)
Ne može tvrditi niti da je, niti da nije. Al' statistika ipak ide slackovicu u korist.
I meni je srce na trenutak zastalo kada sam se jedno jutro probudio i vidio cijenu btc-a al' ipak ne idem okolo i govorim da sam imao infarkt.
Medicinska sestra me je upitala zasto se testirate, svi cemo to dobiti, a stariji bolesni ce umrijeti. Ne testiram se ja zbog straha nego da vam dokazem da je imaju i ljudi bez simptoma. Da vam je statistika izmanipulisana sto testirate samo stare i bolesne koji umiru.
Ja bi stvarno volio znati o čemu pričaš... O testiranju u svijetu ili u Hrvatskoj? Ne znam kako je u svijetu, ali mislim da je neki dan rečeno da je prosječna dob zaraženih u Hrvatskoj nešto ispod 45 godina. Prema tome, ne stoji ti tvrdnja da se testiraju samo stari koji će umrijeti. Uostalom, ne možeš ti odlučiti da ćeš se testirati nego trebaš imati razlog zbog kojeg sumnjaš da si zaražen (bio si u kontaktu sa zaraženim).
A što se tiče toga što ti je med. sestra rekla... I meni je Štef na placu rekao da nije bitno hoću li se zaraziti jer će ionako doći izvanzemaljci i sve nas poubijati. Pa ti vidi...
Krivo si me shvatijo. Lijek za mene znaci samo prirodna hrana koja sadrzi lijekovita svojstva. A tijelo se lijeci i regenerira kad spavas. A vec sam rekao da su ti medicinski lijekovi vecinom droge za olaksanje.
Znači ti bi spavanjem izliječio sve bolesti? Pa ti si gori od Pernara koji tvrdi da treba piti puno vitamina C i sve će biti u redu.
Brkaš lijekove i stvari za olakšavanje simptoma. Lijekovi liječe, a ovi drugi (poput analgetika za smanjenje boli) olakšavaju simptome. Antibiotik nije droga za olakšanje simptoma nego stvarno liječi bakterijske infekcije. To ti je isto ona med. sestra mogla reći.