Pages:
Author

Topic: Pump kovalamak mantıklı mı mantıksız mı? - page 3. (Read 1407 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Bu piyasada birkaç ay tecrübeye sahip herkes pump kovalamanın ne kadar tehlikeli olacağını bilir, kazandırma ihtimali var mıdır, elbette ama riskinin çok yüksek olduğunu bilmeniz ve bunu göze alarak hareket etmeniz lazım. Sinyal grupları var mesela onlar kullanılabilir çünkü bazı tekniz algoritmaları takip ederek RSI gibi size önceden bir bilgi verebilir, ama pump gruplarında genellikle son girenlerin elinde patlar mallar ve bu yönüyle aslında etik olmayan birşey de yapılmış oluyor. Tabii herkesin kendi tercihi, kimseye neden yaptın diye sormak yanlış.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Hodl daha mantıklı. Sırf pump yakalayacam diye güvenmeyeceğiniz bi piyasaya girmek çokta akıl karı olmaz. Sonucta büyük manüpülasyon riski var. Belki pumplanacağını sandığınız şey alttan toplanılmış ve size pazarlanıyor olabilir ki büyük ihtimallede böyle sonuclanır.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
tabi ki mantıklı. mantıksız olması için somut tek bir sebep göremiyorum.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
Bence mantıksız çünkü pump yakalamak kovalamak ayrı bir iş biraz şansa da bakıyor
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Aslında zamanın varsa mantıklı. Çeşitli uygulamalar var coinlerle ilgili anlık dump veya pump bilgisi veren. Birde pumpın ne kadar önce başladığına dikkat etmen gerekiyor, en yüksek zamanda girersen sonra üzülürsün.
newbie
Activity: 4
eğer yakalayabileceğine inanıyorsan gayet mantıklı
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Pump kovalayabiliyorsan eğer elbetteki mantıklı. Zaten piyasada ki herkes pump peşinde. Yükselince satıp düşünce almak en temel mantık bu piyasada. O yüzden güzel takip edebiliyorsan pump kovalamak her zaman iyidir.
member
Activity: 252
Merit: 10
pump kovalamak kumar oynamaktan farksız çok fazla zarar edebilirsin belki çok az para ile denenebilir bu işin mantığı piyasa en düşükte satın almak hedefini bulunca satmak
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
size bir taktik vereyim.
masaüstü video kaydedici program indirin. açın binance veya benzer bir exchange i ve programın sağ taraftaki coinleri kaydetmesini sağlayın. zaman tutun. 15 dakikada bir hacim değerlerini kağıda yazın. hacim nerelerde artıyor takip edin. baktım hacim 100 bitcoin. balina girdi 300-400 bitcoin oldu örnek fiyata bakarsın fazla yükselmedi ve alış kademesini de doldurmaya başlıyorsa o pump olabilir

ama riski de aynı oranda fazla. alış kademesini çekip bir anda yerle bir edebilir. o nedenle ucuzlamış coinler ve hodl daha az riski vardır.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
En çok zarar edeceğiniz sistemler arasında yer alıyor. Arada yakalayanlar iyi para kazanıyor. Ancak bunu önceden bilenler ve ayarlayanlar işin kaymağını yiyorlar.
full member
Activity: 448
Merit: 124
kesinlikle mantıklı değil ve de 1 kez kzanırsınız ama 1 kez terste kalıp büyük zarara uğramanız içten bile değil. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
newbie
Activity: 70
Pump kovalamak mantikli ama paranin bir kismini da kucuk trade artislari yakalamaya harca. Uzulucek bir senaeyo yasarsan kaybin kucuk olur
newbie
Activity: 238
Borsaya ilk adım attığımda pumpa denk geldim , sabah uyandığımda hüsrana uğradım bence hiç bulaşma kardesim daha mantıklı işlere yönelebilirsin Smiley XMRG Yaktı beni
newbie
Activity: 229
Hala pump yapmaya çalışan gruplar var mı? Uzun süredir denk gelmiyorum, o da bir aralar modaydı artık herkes ne olduğunu öğrendi kimse yanaşmaz o işlere

Bu ise yeni girenleri yakalamak icin devam etmektedir,diye dusunuyorum.
full member
Activity: 367
Merit: 100
Hala pump yapmaya çalışan gruplar var mı? Uzun süredir denk gelmiyorum, o da bir aralar modaydı artık herkes ne olduğunu öğrendi kimse yanaşmaz o işlere
jr. member
Activity: 124
Merit: 2
Mantıksız, paranız bir anda suyunu cekebilir. En iyisi piyazasayı güzelce takip edip tabloları yorumlayabilmektir.
newbie
Activity: 14
Ben takip etmeye çalışıyorum, şimdiye kadar hiç canlı yakalayamadım ama çözebilirsem güzel kazançlar sağlayacağımı düşünüyorum
newbie
Activity: 210
Pump'tan kasıt sinyalle yapılan pump'sa kazanma olasılığı tahminim %3-5 'dir, yani mantıksızdır.
Ama eğer pump yiyen bir altcoin ise, sinyalsiz anlık pump yer derseniz ve dibini tespit edebiliyorsanız, %10 - %50 arası artış gösterir diyorsanız karlıdır, mantıklıdır.
newbie
Activity: 98
Pump olaylarında benim mantığım bu işi botla yapmak. Anlık fiyata bakarak hızlı iniş çıkışlara bakıp trene atlamak ve nereye kadar çıkacağına bakmadan belli bir yüzdede satış emri vermek.
newbie
Activity: 56
pump işleri boş insanlar içindir emin olun birileri onları yönetiyor yönlendiriyor. iki makale okuyun daha iyi
Pages:
Jump to: