Pages:
Author

Topic: Pump kovalamak mantıklı mı mantıksız mı? - page 4. (Read 1407 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
mantiksiz. genelde pump bilgisini icerden bilenler pump baslamadan coinleri depolamis olabilir. haber sonrasi coinlere girmek asiri riskli bence. haber oncesi alip bekleyip haber siraasinda satip arkaya yaslanmak lazim.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Mantıksız pumplanmış belli düşecek illa alıcaksan düşünce alırsın diğer türlü bile bile lades.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Pumptan para kazananlar genelde pumpu ilk bşlatanlar oluyor . Geriye kalanlar birbirini eziyor resmen . Ayrıca pump yapılan coin çoğu zaman bşladığı yere geri döner . Genelde 1 kazanırsın 2 kazanırsın 3. de hepsini verirsin
member
Activity: 574
Merit: 13
Bana pek mantıklı gelmiyor. Bütün grupların kötü olacağını düşünmüyorum ama kimse kendinden önce başkasını düşünmez. Neden ikinci planda kaldığım bişeyde o kadar riske gireyim, kendi fikrimle kendi riskimi alırım batarım veya çıkarım

Bütün grupların kötü olacağını düşünmüyorum derken? İyi olma ihtimali varmı? Bütün gruplar organize olup bir başkasının parasının üzerine konmak için planlı bir şekilde hareket ediyorlar. En iyi ihtimalle bile haksız kazanç durumu var ortada. Bir coini fiyatı yükseldiği için alan kişi var ortada ve o kişi satamayacağı yere kadar düşüşünü izleyecek.
newbie
Activity: 98
Bana pek mantıklı gelmiyor. Bütün grupların kötü olacağını düşünmüyorum ama kimse kendinden önce başkasını düşünmez. Neden ikinci planda kaldığım bişeyde o kadar riske gireyim, kendi fikrimle kendi riskimi alırım batarım veya çıkarım
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Pump işi hem etik değil hem de içinde çok fazla risk baırndırıyor. Sadece bir kaç saniyelik gecikme ile büyük bir kayıp yaşayabilir ve tekrar eski konuma gelmek için günlerce ve hatta aylarca bekleyebilirsiniz. Unutmamak gerekli ki, pump yaşanan paralar genellikle çok yüksek hacimli olmayanlardır. Çünkü hacmi yüksek olan paranın manipüle edilmesi kolay değildir.
newbie
Activity: 229
tehlikeli bir is, terse dusmek cok olasilik.
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Kisa sureli olaylardan bahsediyorsan bu islere girmek cok mantiksiz. Fiyatlar anlik olarak degisebiliyor kardayum derken bir anda yari yariya zarar edebilirsiniz. Uzak durmak gerekir bence.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Pump kovalamak bence çok tehlikeli bir durumdur.Çünkü bazı gruplar anlık fiyatta dalgalanmalara sebep olabiliyor.Coinmarkette grafikleri takip ediyorum bazı coinlerde aşırı pump yemişler.Bence dikkatli olmak gerekiyor.
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
insanlar grafiğe bakmadan direkt olarak atlıyor tuzağa. Günün birinde de balinalara yem oluyorsunuz. Sinyallerden gelen coinlere girmek riskli. Bi coini kovalamak ve dipten almak daha mantıklı.
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Bu tamamen zamanlama ile alakali bence. Dogru zamanda dogru yerde olursan cok kazancli bir durum olabilir. Ama ters durumda kalmak cok kotu sonuclar dogurur.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Pump çok tehlikeli bir şey. Bunu hiç unutmayın. Hem etik değil. Hemde çok riskli. Kolay para kazanıcam derken elinizdekinden olmayın.
newbie
Activity: 133
mantıksız gibi geliyor.Yorumlar haklı.
member
Activity: 182
Merit: 10
Bence bu coinleri her seferinde denk getirip sürekli kazanmak çok zor ama böyle bir fırsat yakalanırsa mutlaka kullanılması gerektiğini düşünüyorum
member
Activity: 476
Merit: 10
Trade çok zor geliyor bana çünkü yeni alım yaptığım projeye sabretmek çok zor geliyor ancak dipten yakalayıp orta ve uzun vade hodl yapmak çok daha kolay ve karlı geliyor.
newbie
Activity: 101
Ben hızlı davranılırsa faydalı olacağını düşünüyorum. Sinyal gelince hızlıca al ve fazla açgözlü davranmadan satış emri ver
member
Activity: 406
Merit: 12
Tanımadığın biri sana iyilik yapıyorsa ve bunu bedelsiz yapıyorsa demek ki senden faydalandığı bir nokta vardır. Kimse kimseye boş yere para kazandırmaya uğraşmaz. Dikkatli olmak lazım.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
bilgi birikim olmadan ne pump!a ne dump'a girilir,  trading çok zor bir iş, en iyi kazanma yöntemi alttan alıp sabırla beklemek, başak türlü kazanmanız zor eğer profesyonel yatarımcı değilseniz
newbie
Activity: 126
Bana pek mantıklı gelmiyor, başkalarının kazanç kapısı olmak bana ters gelir
newbie
Activity: 2
Bence mantıksız ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
Pages:
Jump to: