Pages:
Author

Topic: Pundi X airdrop sistemini 3 ayda sıkıştırarak bitiriyor. AYDA %11 !!! - page 3. (Read 939 times)

member
Activity: 365
Merit: 40
Pundi cok guzel proje fakat nedense beklenen buyuk yukselisi bi turlu yapamadi. Beklemedeyiz
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Aklına yatmayan zaten almasın zorla aldırmıyorlar kimseye.Proje odaklıyım ben uzun vade tutuyorum.Bilen niye aldığını biliyor.Kısa vadecilere pek uygun değil.İlerisi için güzel günler yakın görüyorum.
jr. member
Activity: 168
Mayısta bitiyor yani.Çokstabil bir coin.Yani para kazanmak mümkün değil.Hergün aynı fiyatta . Büyük bir sabır gerekiyor bu coin için. 3 haneliler babama göre hayal.Kazanç planı da çok az bence
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
%kaç kaybeder yada kaybeder mi acaba orası bilinmez.Çünkü çok zor bir sürece giriyoruz.Airdroplar geliyor ama fx almak içinde bir taraftan Pundixler yakılacak.Birbirlerini karşılarsalar kafa kafaya pek bir değer kaybı yaşanmaz gibi.Ama tedbiri elden bırakmamak lazım.Günlük takip önemli.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
son 1 haftadır dusus trendinde 17/18 satoshi sıkıstı kaldı. bu ay sonrası %11 icin alımlar gelebilir. 3 ay sonunda yukarı hareket yapar ancak o 3 ay bitene kadar %kac kaybeder onemli olan o
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
trade yapan birisi icin airdroptan gelen ayda yuzde onlar  komik rakamlar ancak trade riskini almayan ve bogayi beklemek isteyenler icin pundix bence harika bir proje.  pundix gibi binancenin bile destekledigi proje de bogada shillenmez ve ucmazsa ne  ucacak ki.  tabi kripto para her zaman risktir ve risk varsa yuksek kazanc ve kayip vardir.
newbie
Activity: 26
Merit: 0
Az birşey var satmayayım bari 3 ay ondan sonrasına bakarız.Ödeme sistemleri Asya'da tutar belki.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Pundi X Wallet uygulaması iyi ilk başta 1500 tane pundix aldık sonra 15000 adete yükselttiler Cheesy O sayıya ulaşmak için en az 8 ay falan gerekli Çünkü 1500 adeti yapmak bile bir ay falan alıyor. Her gün kaçırmasan alsan 15 bin adeti en az 8 ayda tamamlarız Cheesy
jr. member
Activity: 266
Pundix iyice sıkıştı.Her an yukarılara doğru bir patlama yapabilir.Şu an balinalar savaşı var indirmek isteyenler ile çıkarmak isteyenler arasında.17 den 20 sata dayandı.Gün içinde inip çıkıyor.Takip ediyorum.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Fazla değer kaybedeceğini sanmıyorum.Tam tersine iyice değerlenirse hiç şaşırmam.Airdop dağıtımı olacak ama aynı tarihlerde nisan ve mayıs ayında NPXS verip fx alanların npxs tokenleri yakılacak.Bir yadan supply çoğalırken bir yandan azalacak.Fiyatı dengeleyecek gibi gözüküyor.Airdop bitince zaten artmasını engelleyecek bir engelde kalmıyor önünde.Ama yine de dikkatli olmak gerekir.İniş ve çıkışlar yaşanabilir.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
%11 gelecek diye fazla ümitlenmeyin. Aslında aldığınız fiyatın çok altında değer kaybedecektir. Airdroptan dolayı bu yüzden airdroplar bitene kadar çıkış yapabilirsiniz.
member
Activity: 392
Merit: 11
Bence arkalarına bir rüzgar almışlardı onu güçlendirmek adına böyle bir yola başvurdular. Fiyata pozitif yansıyacağını düşünüyorum.
member
Activity: 742
Merit: 19
Pundix için çok konuştuk çok yazdık.Bundan sonra sıra Pundix'in başarısında artık.Airdropları da bitiriyorlar.Belki şu önümüzdeki 3-4 ay biraz inişli çıkışlı olur ama airdrop bitince gerçek yükselişini görebiliriz.Sonunda bekleyip airdrop'un sona geldik.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Airdrop artık günlük hesaplandığı için ay sonu al ay başı sat saçma olur. 1 ay bekletip ay başı airdrop gelince satmak da saçma olur.
Bence en mantıklı tercih 3 ay biriktirip mayısta satmak olur. Genel yatırımcı bu şekilde düşünürse mayısa kadar yükseliş gelebilir. Her gün elinizde ne kadar npxs artarsa o kadar airdrop alınacak sonuçta.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Fiyata olumlu yansayacaktır o kesin, ama mayıs sonrası sağlam bir dump gelebilir.  Smiley
jr. member
Activity: 266
Bu airdrop canlandıracaktır Pundix'i.Kisa vadede güzel yerlere geleceğini düşünüyorum.Fx coine geçişler başladığında Pundix de ciddi artışlar görebiliriz.İyi takip edip ona göre al-sat yapmalı yada alıp unutmalı 4 ay.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Ben yükseliş yerine düşüş bekliyorum ilk airdroptan sonra.%7 verirken de sürekli düşüş oluyordu bundan dolayı. Airdroplar bittikten sonra işler daha iyi olabilir
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
%11 çok yüksek bir rakam; mobil uygulaması ve diğer ürünleri oldukça iyi ve geleceği olan bir kripto para.
member
Activity: 588
Merit: 22
Temettü gibi ağıtım yapıyor.Bu piyasada çok iyi değer bence.Keza herşeyden zarar ettiğimiz için bu değerler bize iyi geliyor. İlerde çok fazla değerleneceğini düşündüğüm nadir coinlerden biri Pundix
jr. member
Activity: 280
Pundix iyi olacak gibi gözüküyor.Çoğu gitti azı kaldı.Yeni yol haritası yatırımcısına umut olacaktır.İyi 
bir fiyatlanma görebiliriz.Sabır ve iyi hamleler kazandırır.
Pages:
Jump to: