Pages:
Author

Topic: Pundi X airdrop sistemini 3 ayda sıkıştırarak bitiriyor. AYDA %11 !!! - page 4. (Read 939 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bugün biraz karışık bir tahta vardı Pundix'de.Balinalar dan bazıları sattı bazıları da aldı.Meblağlar büyük bir indi bir çıktı.Kim ne yapıyor belli değil.Güç savaşı yaşanıyor.Tahminim yakında Pundix koparmayı yapar gibi.Mart ayına yaklaşırken herkes bir şekilde pozisyon almak istiyor.Dikkatli olmak gerekir.Her an terste bırakacak hareketler izliyorum.Ben eth ile Pundix arasında şu an al-sat yapıyorum.İkisi de kısa vadede sıçrayış yapabilir.Sadece zamanlama meselesi geçiş için.Terste kalmamak için rahat hareket etmek laızm.Panik her zaman zarar ettirir.Elimde eth de olsa Pundix de olsa kısa vadede ikisi de kazandıracaktır.Son kararım eth biraz yükseldiğinde Pundix'e geçmek.Tabi 1 saat sonra ne olur bilinmez o yüzden takip önemli birden koparma yükseliş sinyali gelirse kaçırmamak lazım fırsatları.
member
Activity: 532
Merit: 12
%11 azımsanmayacak kadar çok bence. Umarım bu airdroplar dan sonra pundix topladığı coinleri yakarsa daha güzel olur toplam miktarı çok fazla.
jr. member
Activity: 210
Merit: 2
Bu kadar kısa sürede bitmesi Pundi X Airdrobu alanlar için kazançsız olacak.Ama kısa sürede içinde 3 ay için yüklü bir oranda Pundi X Airdrop dağıtımı iyi görünüyor.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Binance zaten destekliyor.2.10 dağıtıyordu oran yükselince onlarda yükseltecek.Cebe atacak halleri yok zaten borsanın.§u anda piyasa dengesiz gidiyor.Ne olur ne biter bilinmez ama iş yapacak coinler yola devam edecek.
member
Activity: 244
Merit: 20
İki ucu şeyli deynek gibi oldu şimdi. Yani fiyat yükselsede %11 airdroplardan sonra ani düşüşler olacak gibi gözüküyor. Token sayısının çok fazla olmasıda balinalar tarafından çok rahat pump dump yapabilmesine olanak tanıyor. Ama proje çok sağlam ve adamlar çalışıyorlar. Bir yanım gönül bağı kurma kârını al çık diyor, diğer yanım boğaya kadar bekle diyor.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Bu airdrop devam ettiği sürece fiyatta pek değişme olmaz aralıkta bitirdiler ocakta artış oldu tekrar başlarsa fiyat stabil devam eder
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Balinalar %11 i almak için bu ayı da geçirip Mart ayı da dalabilir. Daha bu airdrobu hangi cüzdanın ya da borsanın destekleyeceği belli değil ama eminim ki binance destekler. Zaten en büyük spekülator binance nin ta kendisi
full member
Activity: 602
Merit: 118
Her işleri yalan dolan bu Pundi ekibinin. fx haberi  çok fazla etki etmeyince ne yapıp edip yeni manipülasyon için saçma bir şeyler ortaya atıyorlar. Piyasa zaten geberik, kim takar Pundi'yi bu saatten sonra.

Katılıyorum hocam. Zaten aklı olan pundix i bu 3 ay da elinden parça parça komple boşaltır. FX tutmayinca bu yola başvurdular. Şubat i da geçip Mart ayında iyi yükselişe geçerek bence
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Pundi X , bu aralar en fazla konuşulan coinlerden, bir çok uygulaması var, mobil aplikasyon üzerinden ödeme, neden bu kadar fazla airdrop yapıyor anlamış değilim.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Her işleri yalan dolan bu Pundi ekibinin. fx haberi  çok fazla etki etmeyince ne yapıp edip yeni manipülasyon için saçma bir şeyler ortaya atıyorlar. Piyasa zaten geberik, kim takar Pundi'yi bu saatten sonra.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
güzel bir haber 21 satoshi kırarsa uçacak pundi bakalım yeni bir çıkış yakalayabilecek mi göreceğiz..

Üstad ne 21'miş bir türlü kıramadık. Günlerdir kıracak diye elimiz gözümüz telefonda bekliyoruz Smiley

Şimdiye kadar trade yapsak kesin 2-3 katını kazandıydık o yükseliş ardından kazanacağımız rakamın.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
güzel bir haber 21 satoshi kırarsa uçacak pundi bakalım yeni bir çıkış yakalayabilecek mi göreceğiz..
member
Activity: 560
Merit: 12
%11 alacağız derken daha fazla kaybetme riski de var. Elinde milyonlarca tutan adamların %11 i bayağı çok npxs ediyor. Ben de ay sonu gelmeden çıkış yapardım.
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
19'dan girdim bu çöp token'a. 30 civarı satmayı düşünüyorum şu an grafiği iyi görünüyor.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
%11 açıklaması fiyata yansımaya başladı gibi duruyor. 20 sat'ı gördü yeniden.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Şu dönemde piyasa iyice dalgalı.İyi takip edilmezse terste bırakabilir herşey.Bir anda yükselip bir anda çakılıyor piyasa dikkat etmek lazım.Eth her an atak yapabilir.Btc bir rahat durmadı izin vermiyor altlara.Bekleyeceğiz biraz daha.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Ayın son günlerinde satıp ortalarında satın almakta daha mantıklı olabilir.Martta ne olacaksa diğer aylarda da aynısı olacaktır takip edin derim.
member
Activity: 742
Merit: 19
güzel olmuş hold edecekler için.Ama dağıtım olduğunda düşüş yaşayabilir.Piyasaya %38 civarında  yeni Pundix gelecek.Tabi bir o kadarı da burn yapılacak.Yani takvim gerçekten ilginç.Nisan mayıs ayları fx coine geçiş olacak.Pundixler yakılacak.Diğer taraftan airdroplar gelecek.Kafa kafaya bir tablo çıkabilir.Fiyat düşmez tutunursa yatırımcısına %40'a yakın kazandırır airdroplarla.
copper member
Activity: 56
Merit: 4
CAT.EX Exchange
@phi1618 hocam xwallete pundixleri nasıl atabiliriz. diyelim ki attık sonra onu tekrar borsaya yollama imkanımız var mı? bu konuda bilginiz var mı acaba?

Şu anda kesinlikle böyle bir işlemi yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü sms sorunu yüzünden bir çok kişi hesaplarına giremiyor girse bile xwalletteki varlıklarını borsalara gönderemiyor. Bir türlü doğrulama smsi alamıyorlar. https://t.me/XWallet_Support telegram gruplarından sorunları okuyabilirsiniz.
Bence Biraz daha bekleyin.
member
Activity: 462
Merit: 42
ben bunun fiyata bir etkisi olacağını düşünnmüyorum hatta tam tersi bir etki yarayacağını düşünüyorum elinde pundix olanlar bu vesiyleyle de çıkabilir sanki
Pages:
Jump to: