Pages:
Author

Topic: Pundi X fiyat, tartışma ve spekülasyon alanı(PXS, Huobi borsasına girebilir) - page 14. (Read 4445 times)

full member
Activity: 490
Merit: 193
ICO biteli aylar oldu be kardeşim azcık okuyun şu konuları yahu.Elimde var ama satayım mı diye düşünüyorum altta toplamak için sonrada düşmez diye tırsıp satmıyorum.Böylece bekleteceğim.Eğer bu fiyatlarda seyrederse o bile çok çok iyi olacak benim için.şuanki durumunda ayda 1 ethereumdan fazla yapıyor gönderilen airdrop.yani her ay binevi maaş yatıyor hesaba amk.inş fiyat düşmez
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bitcoinin şu anki atarlı durumunda icolara para  yatırmak bence çok riskli.Tüm yatırımınız zarar ola bilir.
member
Activity: 228
Merit: 10
Yatırım tavsiyesi değildir demicem, üstüne basa basa yatırım tavsiyesidir diyorum aq.

Bu pundi X  2 ay içinde en az 100 satoshi olacaktır. Bu fırsat kaçmaz.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Borsaya girer mi girmez mi bilmiyorum ama benim bu projeye güvenim tam arkadaşlar.Zaten genelde aldığım tokenleri uzun vadeli alıyorum günlük al-sat işine pek bulaşmıyorum.Elimde hem bountyden gelenler var biraz hemde borsadanda topladım her ay %7 airdrobumuda alırım keyfime bakarım artık.yeni eklenen advisorlar şahane zaten partnerlerde güvenilir.yaygınlaştıkça fiyatı dahada artacaktır
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Son günlerde yükselişi güzel yüzlerimizi güldürdü ama yeni borsa haberi ile ilgili resmi bir açıklama yapıldımı arkadaşlar onu merak ediyorum? herhangi bir resmi açıklama göremedim çünkü borsayla ilgili.Eğer gerçekten huobi ye girerse fiyattaki artış dahada sürebilir.Tam tersi bir durumda ise fiyata dump gelebilir.Sırf borsa içi alanlar bunu dikkate almalı bence.
member
Activity: 308
Yükselişi borsa haberinden dolayıydı zaten. umarım borsaya giriş olur da düşüş yaşamaz.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
marketin durumu şuan çok kötü ve ne olacağı hiç belli değil ,biraz bekleyip piyasaların iyileşmesi durumunda yatırım yapılabilecek bir token
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Böyle hatırı sayılır borsalara girmesi güzel oluyor son artış da güzel oldu inşallah devamı gelicektir Smiley
full member
Activity: 672
Merit: 110
Cardano (ADA)  almıs huobi borsası. her hangı bır gelısme var mı * 4 tane yenı coın alacaklardı borsaya ama sadece cardona acıklanmıs suan . ınsallah pundı x de alırlar. yukselıs bundan oturu olmustu zaten
full member
Merit: 105
bana ufak bir pundiz geldi galiba zamanında airdropa felan katılmışlığımdan dolayı ama şimdilerde çok yükseliş gösteriyor.
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
Neden umutsuzluk var hocam güzel bir çıkış yakaladı gibi direkt binance'a çıkmadıkları için belki bir umudunuz kırılmış olabilir de, proje ve ekibi seviyorum ben inşallah beklentilerimizi de boşa çıkarmayacaktır.
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
Pundi X ten cok umutlu ve heyecanliydim proje uzerinde arastirirken, blog yazarken. Ama su an hayal kirikligi yasiyorum Pundi X ile. Elimdekileri yine de tutacagim yine de bakalim ne olacak.
full member
Activity: 602
Merit: 118
PundiX'in huobi borsasına gireceği söylentisi var. Neredeyse Binance kadar hacmi olan bir borsa girerse çok iyi olur.

Sen diyorsan gerçeklik payı yüksektir. İnşallah önce huobi ye sonra da binance ye girer ve 100 kat gitse bana yeter. Öğretmenligi hemen birakirim
full member
Activity: 770
Merit: 103
son günlerde zaten hatırı sayılır bir şekilde artış gçsterdi. birde bunun üzerine huobi yada başka hacimli bir exchange ile anlaştıkları haberi ekleirse bence çok büyük bir sıçrama gösterecektir. Zaten halhazırada canlı da işlem gören projeleri de var.
full member
Activity: 406
Merit: 100
PundiX'in huobi borsasına gireceği söylentisi var. Neredeyse Binance kadar hacmi olan bir borsa girerse çok iyi olur.
Adminler ne onaylayabilirim ne reddedebilirim tarzında bir açıklama yapmış en son bizimkiler sorup durunca, bunlar fake haber demediğine göre gerçekten huobi olma ihtimali yüksek gibi görünüyor bekleyelim nolcak bakalım.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Son günlerde pundix ismini çok duyar olduk. Ekip çalışıyor anlaşılan yakında güzel bir borsaya girerse tadından yenmez.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
member
Activity: 742
Merit: 19
Pundi X adamlar güzel çalışıyor.Swap'ı başarılı şekilde hallettiler.Airdrop'da da başarılılar.Tutanlara aylık ödemelerini yaptılar.Şu an tek eksik borsalara girmesi.Şu an piyasa karışık.Biraz düzeldikten sonra güzel haberleri duyuracaklar heralde.
member
Ortalık öyle karıştı ki sanırım artık geliştiricilerde gereken eforu gösteremiyorlar. Veya bunu yapacak gücü kendilerinde bulamıyorlar. Piyasada bir boşvermişlik hali var Smiley
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
Evet güzel proje bence de fakat su an piyasanın durumu o kadar allak bullak ki çok cesur olmak ne kadar iyi bilemiyorum.
Pages:
Jump to: