Pages:
Author

Topic: Pundi X fiyat, tartışma ve spekülasyon alanı(PXS, Huobi borsasına girebilir) - page 15. (Read 4445 times)

full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
Borsa haberleri nerede pundi icin? Cok karisik sacma sapan isler dnuyor bountyde olsun yeni token almak icin olsun..
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Cardano kurucu ortağı ve Nem'in kurucusunu danışman olarak eklemişler gayet güzel haber.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Yüzde 7 fazla token göndermeleri güzel, her ne kadar fiyatın erimesi olduğunu unutmasakta. Pundix dikkat çeken Ico olmuştu. Ürün satışı haberi fiyata etki edecek.
full member
Activity: 770
Merit: 103
bir türlü verdikleri sözleri tutmuyorlar . şu saat oldu hala tokenleri göndermediler. bounty manager bütün sorumluluğu üzerine alıp gönderimlerin mart 1 itibari ile dağıtılacağını açıklamıştı fakat şu anda yan çizen kim çok merak ediyorum telegram sayfalarında da elle tutulur bişey yok
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Bountyciler bu projeden çok dertli ve sinirli. Bugün kesin dağıtılıyor dediler ama henüz gelen giden yok. Dağıtılınca acaba fiyat daha çok çakılacak diye mi korkuyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam ocakta bitti ama daha gelen bir ödeme yok.
Bountycilerden biriyim ama en azından %7 fazla vericekleri için çok da takmıyorum, gecıkmenın karsılıgını verıyor adamlar en azından. Oyle projeler var kı bekleyın ıste ne var kafasında serefsızler, oyle projelerı dırekt satıyorum bıdaha ne yaptıklarına bakmıyorum bıle. Pundıx takımına guvenıyorum ben acıkcası, 24 saat içinde %7 fazlalarıyla beraber herkes alıcak demıstı en son colorless.
full member
Activity: 238
Merit: 105
Bountyciler bu projeden çok dertli ve sinirli. Bugün kesin dağıtılıyor dediler ama henüz gelen giden yok. Dağıtılınca acaba fiyat daha çok çakılacak diye mi korkuyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam ocakta bitti ama daha gelen bir ödeme yok.
member
Activity: 266
Merit: 10
Valla kimsenin güveni gitmedi siz dışardan öyle görüyorsunuz sanırım, adet sayısını artırmak bir htiyaçtır yapılır ki ödeme sistemi pos vs işlerinde adet sayısının fazla olması lazım başta bu yanlış düşünülmüş sanırım, şuan onu artırıcaklar güven kaybedilen bişey yok yani.
member
Activity: 196
Merit: 11
Pundix çakıldı bugün. Bounty kampanyasından pundix bekleyenlerin keyfi kaçacak. Pundix ürün olarak sağlam ama ekibe duyulan güvenin yarısı gitti. Token sayısın x1000 yapmanın anlamı endir yahu? Pos siparişlerine bakmak lazım.
member
Activity: 285
Merit: 12
Adamların ürünleri beta'ydı sanırım, şuan canlıya da çıkıyor diye haber gördüm bildiğin siparişler verilmiş vesaire, canlı hayatta çalışan örnek nerdeyse hiç yok pundix bu yönden baya iyi olcak gibi.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
bu tür sağlam projeleri olan icolar her zaman yatırıma değer nitelikte olanlardır çünkü alt yapısı kendini gösteriyor ben burdayım diyor
member
Activity: 504
Merit: 12
atık geçmişteki gibi ilgi çeken icolar kalmadı çünkü marketin genel görüntüsü bizim hiç içimize sinmeyen bir durumda malesef
member
Activity: 135
Decentralized Transportation Solution
Proje benim de ilgimi çekmişti. Sundukları fikir ve buna dair tüm hazırlıkları yapmış olarak yola çıkmaları beklentiyi daha da yükseltti.
Ödül dağıtımı konusunda biraz yavaş kaldılar ama bountysine katılanların beklediklerine değecek gibi Smiley
member
Activity: 490
Merit: 16
 Bugün bounty dağılımı olacaktı ne olacak acaba bugün atacaklar mı yoksa yine ileri bir tarihe mi erteleyecekler pundi  somut bir kampanya dedik ellerinde elle tutulur bir şey var dedik ama bu süreci uzatmaları hiç iyi olmadı  adamakıllı bir borsaya giremediler zaten Bakalım neler olacak
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Ann konusuna yazdığım mesajı.

Pundi X hakkında önemli gelişmeler var.

1- Bounty'ler bugün dağıtılmaya başlanıyor. Resmi açıklamalar yapıldı. Colorlessk "You will see the updated spreadsheet with everyone in a single centralized spreadsheet today, then we add your 7% bonus and we will start" dedi telegramda.

2- Çalışan pos cihazlarının siparişlerini almaya başlamışlar. Harika haber!!! Çoğu proje değil çalışan ürün sunmayı çalışan kodları yokken bu adamlar pos cihazını yaptılar.
https://medium.com/pundix/pundi-x-pos-devices-is-now-open-for-order-450a42578129

3- Ve en önemlisi. Split tarihi 15 mart olarak belirlenmiş.
https://medium.com/pundix/pundi-x-native-token-pxs-will-swap-1-1000-and-become-the-new-pxs-557c2228b154
Ve dendiğine göre hem split var hem de gizliden bir rebranding var gibi. İsim değişikliğine gidebilirler. "PXS will become the-new-PXS (Token name to be announced)" demişler. İlk kararda her 1 pxs için 999 tane daha gönderileceği söyleniyordu. Şimdi her 1 pxs için 1000 tane "the new pxs" gönderilecek deniyor. Antshares/neo gibi bi isim değişikliği olursa nasıl etkiler bilemiyorum.
full member
Activity: 378
Merit: 102
Güncelleme derken ne güncellemesi hocam bu, fiyat düşmesi normal her ico düşüyor piyasaya çıktıktan sonra şuan ki belirsiz markette, bakalım bugün gelsin şu pundixler de uzun vade tutalım.
member
Activity: 476
Dakikalar kaldı 1 Mart'a. Telegramdan saçma sapan bir haber gelmediğine göre dağıtım heralde gerçekleşecek. Hızlı biçimde dağıtmayı başarırlarsa aylar süren sıkıntıı bir nebze olsun telafi ederler.
member
Activity: 742
Merit: 19
1 Mart da dağıtacaklar denmişti en son.Bounty'den gelenleri uzun vade tutmayı düşünüyorum.Güzel bir seviyeden çıkmayı hedefliyorum.Şu an piyasanın bozuk olması dolayısıyla elden çıkaranlar ileride pişman olabilir.Bounty'den geldi diyerek fiyata bakmadan da çıkaranlar olacaktır.Bu alış için güzel fırsat verebilir.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Hakikaten güzel icolardan biriydi, beklentiyi de epey yükselttiler ama insanlar beklerken çatladı. Şu vakte kadar dağıtılmamış olması bountycileri germiştir çok normal. Biraz toparlar da herkesi mutlu eder diye umalım Smiley
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Bounty için fiyat düşmesin diye dağıtmadan iyi takla attılar diye düşünüyorum. Yinede biraz düşebilir fiyat ancak adamlar resmen hold stajı yaptırdı bountycilere :d
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bounty sonrasi fiyatin klasik olarak salacagini dusunuyorum. toplamak isteyenler icin firsat bence. fiyat 1-2 ay icerisinde tekrar toparlayacaktir.
Pages:
Jump to: