Pages:
Author

Topic: PundiX-NPXS 2019 yılına damga vuracak tokenlerden biri olacak - page 5. (Read 1798 times)

full member
Activity: 630
Merit: 101
Npxs çok kişiye kazandırmış olabilir ancak zirveden alanları tam anlamıyla patlattı böyle bir grafik yok Binanceden sonra roket gibi çakıldı. 25 satoshilerdede frenledi belkide alım için uygun zamanlar
full member
Activity: 658
Merit: 153
Vurur ya vurmaması için bir neden yok pos makinalarını dğıtıyor her yere adamlar bunlar iş yapmayacakta kimler iş yapacaklar tabki 2019da piyasa daha iyi olacaktır yükselir şuanki fiyatını 4e bile çok rahat katlar.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Bittrex'i net olarak bilmiyorum, ama binance'in dağıtım yaptığını biliyorum.

Yerinizde olsam binance kullanırım zaten her yönden daha ileride bittrex'e göre.
newbie
Activity: 9
Merit: 0
Bittrex borsasındaki hesabımızda bulunan pundi-x ler için airdrop alabilir miyim ? Bittrex airdrop u destekliyor mu ? Bu konularda biraz yabancıyım kusura bakmayın. Bilginiz var ise benide bilgilendirirseniz sevinirim.

Burdan çıkacak sonuca göre ufakta olsa alıp hesabımda uzun vade ( 1-2 yıl ) bekletmeyi düşünüyorum. Sizce doğru bir tercih olur mu ?

Yardımcı olan herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
newbie
Activity: 9
Merit: 0
24 den aldım ve sabırla bekliyorum. Airdroptan gelenleri de tutmaya devam bu ay gelmedi daha bekliyorum 4 gözle

Airdropları her ayın 15 i gibi dağıtıyorlar. Biraz daha bekleyeceksiniz bu durumda:) Ya da bana (Binance)her zaman ayın 15'inde geldi. Teasüfte olabilir bilemiyorum.

hocam pundi-x bittrex deki hesaplar için de airdrop veriyor mu ? bu konuda bilginiz var mı ?
full member
Activity: 1358
Merit: 193
böyle yüksek yüzdeli aylık düzenli pay dağıtan koin ve tokenlerden özellikle uzak durmanızı öneerim.
en parlak zamanlarında forumda millet çılgın atıyorkende benzer uyarıyı yapmıştım ki kısa süre sonra fena çakılmıştı.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Balinalar eğer sağlam pundix topluyorsa büyük borsalara girince orada yüksekten satacak demektir. Daha önce binanceye girmeden önce meşhur bir cüzdan vardı. Binance ye girince yukarıdan bastılar
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Evet balinalarının botları yüksek duvar koyuyor.1 milyarlık duvarı bir anda 1 sat aşağı çektiklerini gördüm.Tahminim en büyük duvarı koyan Binance.Tamam dediklerinde duvarları kaldırıp yükseliş başlayacaktır.7,3 airdrop'un bitmesine 2 ay var.Tahminim 2 ay ufak ufak yükseltmeleri.İpin ucunu birden bırakmayacaklar.Büyük borsalara girmelerini de bekliyorlar.Bu kadar yüksek miktarda topladıklarını fomo ile satmak için.Okex cüzdanına yüklü girişler devam ediyor.Upbit'den sonra sıra OkeX'e gelecek gibi gözüküyor.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
olası bir tez pundi güzel pr yaptı fakat binance'de botlar ve balinalar fena duvar çekmiş durumda gerçi istedikleri zaman açarlar.. bakalım neler olacak göreceğiz.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
PundiX Güney Kore borsası Upbit'de.Upbit duyurular kısmında PundiX ile beraber Zilliqa(ZIL), Moss Coin(MOC) 9 Kasım'da (yarın) listeleyeceğini duyurdu.Bittrex 43 milyon upbit ise 211 milyon dolar hacmi işlem görüyor piyasada cmc verilerine göre.Bittrex'in 5 katı hacim büyüklüğünde bir borsanın PundiX fiyatına etkisini görebiliriz.Büyük borsalara açılması olumlu gelişmeler PundiX için.
member
Activity: 392
Merit: 10
24 den aldım ve sabırla bekliyorum. Airdroptan gelenleri de tutmaya devam bu ay gelmedi daha bekliyorum 4 gözle

Airdropları her ayın 15 i gibi dağıtıyorlar. Biraz daha bekleyeceksiniz bu durumda:) Ya da bana (Binance)her zaman ayın 15'inde geldi. Teasüfte olabilir bilemiyorum.

Hala sürüyor mu bunların airdropları bitmedimi fiyattada hiç düşme olmuyor güzel takım çalışması bu başka coinler olsa kesin çakılırdı fiyat olarak airdroplardan sonra cidden başarılı bir coin pundix
member
Activity: 612
Merit: 10

member
Activity: 532
Merit: 12
full member
Activity: 756
Merit: 104
Ufak ufak yatırım yapmaya çalışıyorum. Sermayeyi arttırdıkça pundix almak mantıkı geliyor en az 1 milyon alıp kenara atma hedefim var ileride 100 satoshiyi geçecek gibi.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Bitrex'e girdi pek fiyata etki etmedi.7,3 airdrop bitmesine 2 ay var.Airdrop bitmeden bu baskıyı kaldıracak gibi gözükmüyorlar.Sabreden kazanır.Bu kadar beklendlğine değsin
member
Activity: 504
Merit: 12
Süreç olarak icosundan bu yana benim araştırma yaptığım projelerden birtansei kendisi uzun vadede varlığını sürdürebilecek potansiyeli görüyorum açıkçası.
full member
Activity: 490
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Airdrop mantığı değişmiş galiba. Artık elinde tuttuğun gün sayısı kadar %7.2 veriyorlar. Ekip son hafta alıp snapshot alınınca satilmanin önüne geçmiş bence
full member
Activity: 630
pundixi yükseldiğinde satacaktık ya gerçekten cok iyi bir yatırım oldu ve iyi kazandırdı ama ilerleyen zamanda ne olur bekleyip göreceğiz umarım yükselir.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Başta çok dikkat çekmemişlerdi hatta icoları bile o kadar iyi değildi ama sonradan biri bayağı hypladı coini ve binanceye kadar girdi coin güzel proje ama tutar mı onu zaman gösterir şuan erc- olan diğer coinlerden farkı yok gözümde.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Ürün ortaya koyan bir kaç projeden biri. Çoğu ICO projeleri vaat ettiklerinin yarısını bile gerçekleştiremiyor. Pundix o yüzden değerli bir proje. Gelecekte fiyat olarak da değerlenecek.
Pages:
Jump to: