Pages:
Author

Topic: PundiX-NPXS 2019 yılına damga vuracak tokenlerden biri olacak - page 7. (Read 1798 times)

full member
Activity: 392
Merit: 103
Bu aralar sadece bir söylenti gerekiyor bazı coinlerin pump yemesi için çok da bir şeye gerek yok en kötü borsaya bile girse sırf fiyatı yükseltmek için beklenti yaratabiliyorlar bunun için çok dikkatli olum yem olmamak gerekiyor
member
Activity: 238
Merit: 14
sanırım bir borsa söylentisi var bu yüzden bi fiyat artışı var. gerçi gireceği borsa çokta parlak olmasa bile yine de bi etki yaratmışa benziyor. binance a girmiş bi token olduğu için borsa dan ziyade artık güncellemelere daha fazla yoğunlaşmaları iyi olur.

çalışan bir ürünleri var adamların bu yüzden beklenti yüksek
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
Hakkında onca söylenti çıkmasına rağmen bence gayet başarılı ilerliyorlar, Pundix yerinde başka bir token olsaydı çoktan sıfırı tüketmişti. Bence takım iyi işler yapıyor, orta vade de yatırımcısını mutlu edecek gibi gözüküyor.
member
Activity: 532
Merit: 22
Çok övülen bir coin olma yolunda iyi ilerliyor. Umarım buda waves gibi olmaz. gerçi waves düşükten alanlara iyi kazandırdı ancak yine de dikkatli olmak lazım. Umarım pundi iyi yere gelir ve yatırıımcılarının yüzünü güldürür.

Waves gibi olmaz çünkü waves in işleyen bir projesi yok. Pundix in pos cihazları çalışıyor tüm dünyaya yayılinca daha da güzel olur. Tek sıkıntı Total suply çok fazla
member
Activity: 280
Merit: 10
pos cihazlarına kripto para teknolojisini getirmeye çalışan kripto paraların kullanımını daha da arttiracak bir proje olan pundi x'in advisorlarının nem ve cardano founderları olması ne kadar sağlam olduğunu kanıtlar cinsten. 2019'da gercek değerine ulaşacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Şu an botların satışları çıkışa engel oluyor.Hacim yükselirken flyata yansımamasının birnedeni de bu.Alımlar iyice güçlendiğinde bu baskıyı kırıp geçecektir PundiX.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Pundi-X'ten bu aralar olumlu haberler dolaşıyor. Dubai'den bazı şirketler ile de anlaşmıştı yanılmıyorsam. Hazır fiyatı dipteyken almak gayet mantıklı bence.
member
Activity: 742
Merit: 19
Bittrex'e girerse Pundix'in artışını durdurmak zor olur.Binance'de baskılamaları pek işe yaramaz.Yeni borsa yeni yatırımcı her zaman güç verir.Hacim artmaya devam ediyor.Bittrex haberi netleşirse güzel bir yükselişe başlar.
brand new
Activity: 0
Pundix NPXS kendi block zincirini oluşturacaklarını coin olarak yeni dönemde yollarına daha güçlü devam edeceklerini duyurmuştu, telefon olayı da harika. geleceği umut verici duruyor.

♦ SIMDAQ-Learn how to trade profitable! ♦
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Çok övülen bir coin olma yolunda iyi ilerliyor. Umarım buda waves gibi olmaz. gerçi waves düşükten alanlara iyi kazandırdı ancak yine de dikkatli olmak lazım. Umarım pundi iyi yere gelir ve yatırıımcılarının yüzünü güldürür.
member
Activity: 476
Merit: 12
sadece icosuna girenler mi Smiley bountyden de çok güzel para kazandırdı saolsun. hatta bountylerden kazandığım en güzel parayı pundixten kazandım. önümüzdeki günlerde fiyatının tekrar düşeceğini düşünüyorum ve yine alım fırsatı verecek
newbie
Activity: 21
Merit: 0
pundixin geleceği var.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Attan inip eşeğe binince niye fiyat artıyor.Bittrex haberi doğru olsa bile bundan dolayı artış olduğunu sanmıyorum. Zaten hacmin kralı olan binancede listelenen bir coin için
jr. member
Activity: 481
ICO'suna katılanlar gerçekten güzel kazandı daha da artacağından dolayı ICO yatırımcıları henüz satmıyor. Piyasaya paranın girmesiyle daha da güzel yerlere geleceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
PundiX şuan utility tokenler arasında belki de en potansiyelli proje.

Borsalara girişinden ziyade roadmap'te 2019 ile ilgili çalışmalar gerçekleşirse şimdiki fiyatlara düşmesi ilerleyen zamanda hayal olur. Bende elimde bir miktar NPXS bulunduruyorum.
member
Activity: 602
Merit: 32
Herkesle iş yapan bi proje olduğu konusunda hem fikirim. Ama bu kadar çok sayıda olan bir tokenden fazla bi değer beklememek gerekir. Kuruş seviyelerinde gezinir ancak. Ama yinede iş yapar. Hatta sadece al satta bile iş yapar.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Pundix projesi işleyen tokenlerden birisi. Olurda ilerde birde token yakma olayını yaparlarsa çok iyi olur. Toplam miktarı çok fazla
member
Activity: 1106
Merit: 25
Binancede çok ciddi hacim var. Ben projeye güvendiğim için All in pundix teyim. Satış ta koymadım ki ay sonu airdrobundan faydalanabileyim
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bittrex borsasına gireceği yolundaki haberler üzerine dün başlayan artış bugün yüksek alımlarla PundiX'i güçlendiriyor.Twitter'da paylaşılan ekran görüntüleri Bittrex'in eklediği daha tradeye başlamadığı şeklindeki bilgiler PundiX alımlarında yüksek hacim oluşturdu.Bittrex haberinin doğru olması ihtimalinde çıkışını hızlandıracaktır Pundix.Takip edilecek coinlerden biri PundiX.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Pundixe yatırım yapanların iki evresi var. Tavana kaar alanlar  bir de tebedeyken alım düşüşü izleyenler. Fiyat grafiğini gördükten sonra pundixten uzak durun derim.
Pages:
Jump to: