Pages:
Author

Topic: Putin'den kritik açıklama: Geri kalmayacağız - page 2. (Read 578 times)

newbie
Activity: 41
Merit: 0
adam ışığı görmüş Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Önümüzdeki g20 ve benzeri süreçlerde kripto paralar ve blockchain çin rusya ve o bloktaki ülkeler için bir yıldız olacak tamamen destekleyecekler.
member
Activity: 268
Merit: 12
Adam ne güzel özetlemiş durumu " taş devri taşların bitmesi yüzünden değil yeni teknolojilerin gelişmesi yüzünden bitti. " adamlarda vizyon var bir kere. Geleceğini düşünen ülkelerin çok geçmeden bu teknolojiye ayak uydurması gerekir.
member
Activity: 196
Merit: 10
Putin'in düşünceleri ve söyledikleri diğer ülke yöneticilerine örnek olmalı. Zaman ilerlediğinin farkında ve ayak uydurulmazsa geri kalınacağına biliyor. Bunu kripto paranın geleceğin parası olacağının farkında olarak söylüyor. Rusya gibi dünyada söz sahibi bir ülke bu durumu kabullenip harekete geçiyorken diğer ülkelerin bu sisteme burun kıvırmasını anlamıyorum. Hele ki gelişmekte olan ülkelerin.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Rusya hem kripto para hemde blok zincir teknolojilerinde baya yol katetmiş bir ülke, teknolojik olarak da konuya hakimler ileride daha da aktif olacaklarının bir sinyalini veriyor demeçte.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Bana göre devletler kriptoparalardan ellerini derhal çekmeli. Bu Putin ya da bir başkası olabilir, kriptoparaları gündemde tutmaları benim pek hoşuma gitmiyor. Örneğin Türkiye'de adam ekonomi ve siyasi alanda eksiklerini bastırmak için önce dine sonra istiklal marşına sardı.. Yani kriptoparalar ülkelerin iç siyasetine alet olmamalı, bu tehlikeli bir durum.
member
Activity: 714
Merit: 82
anonim para birimlerini devletlerin isteyeceğini sanmıyorum.

gelecekte tahminimce elektronik tl olacak ama anonim olarak kullanılamayacak.

devlet sisteminde her vatandaşın ödemesi takip edilebilecek. ne aldığınız gibi tüm bilgiler. anonim paralarında ülkelerin hukukunda yasak olacağını düşünüyorum.
siz ne düşünüyorsunuz nasıl bir düzen olur?
member
Activity: 182
kripto paraların gelecek için ne anlama geldiğini anlayan ülkeler ve başkanları her zaman arkasında duracaktır bu piyasanın ve de erken davrandıkları için mutlaka meyvesini yiyecekler
full member
Blok zinciri teknolojisine hızlı adaptasyon mutlaka olmazsa olmaz hale geldi, yerel paraların tarihe karışacağı önümüzdeki yıllarda ekonomisini uyarlayan ülkeler avantaj sahibi olacak, geride bekleyen pişman olacak. Rusya yavaş yavaş askeri politik ve ekonomik alanda eski gücüne kavuşuyor.
member
Activity: 308
Putin geleceğin sektörlerinden birisi olarak kripto paraları görüyor ve ülkesini bu alanda yatırım yapmaya davet ediyor. Kendisininde bu işte bizzat yardımcı olacağının garantisini veriyor. Ne güzel bir destek.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Devlet adamları içinde kripto paralara en çok önem veren ve blockchain teknolojisi ile yakından ilgilenen tek kişi Putin gibi gözüküyor ve bu sektörden uzaklaşacağını hiç sanmıyorum. Daha da farklı yeniliklere devam edecektir önümüzdeki zamanlarda da.
full member
Activity: 196
Putin Rusya'nın Lenin'den sonra gördüğü en büyük siyasetçi. Önce Ortadoğu'yu eline aldı ki bu milli bir hedefti onlar için ardından ABD seçimlerini karıştırdı şimdi ise Blockchain teknolojisine arka çıkıyor ve destekliyor. Rusya dünyanın yeni abisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
member
Activity: 350
Aferin adama. Zaten bir çok ICO nun açılış vb toplantılarına katılıyor herhalde resimleri var. İleriyi görüşlü bir devlet adamı ve bu konuda diğer ülkelere örnek olacak adımlar atıyor..
full member
Activity: 294
Merit: 101
Adamlar pro aga herşeyi bizden iyi biliyorlar şunlarrın gittikleri yollardan gitsek bizde belki köşeyi döneriz manıtğıyla biraz ilerlesek yetecek aslında adam herşeyde en iyi ya.
member
Activity: 210
Boşuna demiyoruz eksen batı yerine doğuya kayıyor diye artık almanca vs hikaye olacak rusca çince vs dilleri bilen kazanacak bakın göreceksiniz sene 2025 de nelerin olduğunu ve nelerin bittiğini.
Konu nasil almancaya geldi ya Smiley ayrica almanya calisan bir ulke ve uretim yapiyor. Kendi cabasiyla uretim ve ticaretle hersey. bedavadan birsey kazanmiyorlar.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Putin bu meslelere çok yakından ilgi duyuyor, bu yüzden rusya kripto paralarda çok ileride, türkler bu konuda daha çok çalışmalı,
member
Activity: 336
Merit: 11
Basta ulkemiz olmak uzere butun ulkelerden bu tarz bir aciklama bekliyorum acikcasi. Cunku olmasi gereken bu.
newbie
Ruslarin geri kaldigi bir teknoloji yok bildigim kadariyla kisa zamanda bir yolunu bulup kullanacaklardir bu teknolojiyide.
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Bİr şeyden geri kaldıklarını görsem şaşacağım zaten adamlar amerika ile nasıl bir yarış içinde hatli hesabı yok ya hayretlerle izliyoruz onları keşke b izde bir şeyler yapsak.
newbie
Activity: 266
Putin gerçekten hareketlerine çok dikkat ettiğim, önemli gördüğüm bir adam, bu tip teknolojileri de yakından ve ilgiyle takip ettiğinden hiç şüphem yok,
Pages:
Jump to: