Pages:
Author

Topic: Putin'den kritik açıklama: Geri kalmayacağız - page 4. (Read 578 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
Bir devlet adamının kişiliğinden ve de kendi çıkarlarından tamamen sıyrılıp sadece  ülke menfaatini düşünmesi gerekiyor şu an putin de tam olarak bu noktaya parmak basan bir görüşte bulunmuş
newbie
Activity: 280
Merit: 0
   İkinci dünya savaşından beri sanayi devrimini devam ederek geliştiren süper güçten bahsediyoruz alman malı mercedes bmw firmaları ile kullanmaya başladığına göre Rusya nın bu teknolojiyi kullanmaması beklenemez
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Putin'in bu sektörden geri kalmayacağı çok belli zaten. Bu açıklamayı yapmasa bile belli oluyor bu. Söyledikleri zaten aşırı mantıklı ilerleyen zamanda bu işe erken başlayanlar çok iyi yerlerde olacak ve çok karlı olacaklar.
member
Activity: 224
Merit: 11
işte gerçek devlet adamları dünya üzerinde ben de varım diyebilen demek isteyen devletlerin girişimleri bu şekilde olur biz halen caiz mi yasal mı cart mı curt mu  Undecided
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Putin nin sözü çok manidar ve o söze yüzde yüz katılıyorum ve bu sektörde gerekli yatırımı yapmayan ülkelerin bu sektöre önceden giren gerekli yatırımı yapmış  ülkelere bağımlı kalacağı aşikar o yüzden ülkemizinde çalışmalarını Rusya gibi çok ciddiye alıp değerlendirmesin arzu ediyorum.
member
Activity: 364
Merit: 20
Butun ulkelerin yapmasi gereken bu bence gerekli arastirmalar yapilip bir sekilde bu teknolojiye tutunmak gerekiyor.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
güçlü rusya için bence her yolu deneyebilirler kendi paraları kendi sistemleri kendi blockları ithalat ihracatta şart koymalar rusya bu ne isterse yapabilir putin efendi de bunlara katıldıysa abdnin vay haline diyelim ama bizim için iyi haber herkes desteklesin tabii
member
Activity: 182
Abd'nin çöküşü ve dünyanın doğu bloğuna kayması teorileri bu tarz haberlerle güçleniyor. Eth gibi bir coinin menşei olan memleketten zaten ilgisiz olması beklenemezdi de bu da ayrı bir görüşüm
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
adamlar geleceğe yön vermeye çalışıyor bence haklılar , özellikle rusya bu konuda ciddi yatırımlar yapıp teknoloji ve blokchain adına geliştirmeler alırlarsa yürür giderler kesinlikle taş devrinden çıkma niyetleri var demekki
member
Activity: 308
Zihniyet olarak sevmesemde adamlar dogru olani yapiyorlar bence ortada bir teknoloji var ve kesinlikle takip edilmeli.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Putin dünyada en sevmediğim karakterler arasında.2 yüzlü kansız bir taraftan çoçuklara varil bombası at bir taraftan da dünyaya en delikanlı lideri gibi görün.Hadi ordaan yatacak yeriniz olmayacal sizlerinde , destek verenlerinde , sevenlerininde.Dünya 3 gündür dün yaşadık , bugün yaşıyoruz , yarınımız belli değil.Hepimiz diğer tarafta kendi gözlerimizle göreceğiz neyin ne olduğunu en kısa zamanda ! Bunlarda bitcoine bulaşmaya başlamışlarsa ben bırakırım arkadaş .@ Bitcoini desteklememin 2 sebebi , teknolojisi ve şuan ki hain,kansız,çoçuk katilleri,çoçuk istismarcıları liderlerin bu ekonomik güç önünde kaybedip yerine daha adil,temiz,genç,akıllı,delikanlı insanların gelecek olmasıdır.Blockchainle yapılan oy sistemi dürüstçe olacağına inanıyorum.Artık dünyanın sırtında kambur olmuş bu yaşlı ve katil liderlerden kurtulması lazım.
member
Activity: 322
Merit: 12
Kesinlikle geri kalinmamasi gereken bir konu zaten. Ulkeler bir sekilde ayak uydurmali.
newbie
Activity: 210
“Blok zinciri teknolojisine ihtiyacımız var. Taş Devri taşların eksikliği yüzünden değil yeni teknolojilerin ortaya çıkması sebebiyle sona erdi. Bu yarışta geç kalanlar tamamen bu sürecin liderlerine bağlı hale gelecek" ne güzel açıklama yapmış, vizyon vizyon vizyon..
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Boşuna demiyoruz eksen batı yerine doğuya kayıyor diye artık almanca vs hikaye olacak rusca çince vs dilleri bilen kazanacak bakın göreceksiniz sene 2025 de nelerin olduğunu ve nelerin bittiğini.

Size katılıyorum. Özellikle Asya ülkeleri büyük bir sıçrama yapacak gibi. Bunun başını Rusya çekecektir. Zaten belli , Putin'in blockchain teknolojisine bakışı çok pozitif ve bu adam gerçekten geleceği görebiliyor. Almanlar Araba yapadursun, Asya ve genç nufuslu gelişmekte olan ülkeler bence gümbür gümbür geliyor.
full member
Activity: 980
Merit: 207
Putinne bu konuda destek veriyorum, oldukça akıllı bir adam bizim tayyip e sorsan ya da anlatsan btc hakkında kafası almaz,
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Gerçekten takdir edilecek bir lider yenilikçilik açısından bizimkilerden blockchain atağı ne zaman gelecek kim bilir veya muhteşem diytanetimiz yasaklar
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Adamlar akıllıca davranıyor, alenen destekliyor fakat bir taraftanda kontrol etmenin her türlü yolunu geliştirmeye çalışıyorlar. Blok zinciri teknolojisine tam destek var, kriptoya kontrol.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Adamlar bir arastirma surecindeler ve sonrasinda kararlarini verecekler ama bizim ulkemizde bir arastirma sureci bile yok. Uzucu bir durum.

Yaklaşık 5 6 ay önce bir araştırma komisyonu kuruldu ama hala sonuç bekliyoruz. Ne çıkar hala bekliyoruz ama benim düşüncem belli bir sonuç çıkması için gelişmiş devletlerden hareket bekliyor gibi geliyor
newbie
Activity: 238
Adamlar bir arastirma surecindeler ve sonrasinda kararlarini verecekler ama bizim ulkemizde bir arastirma sureci bile yok. Uzucu bir durum.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
blok zincirine destekle kripto paralara desteği karıştırmayın. tüm devletler ve dev firmalar zaten blok zincirine olumlu bakıyor onların sıkıntıları merkeziyetsiz kripto paralarla.
ayrımın farkında olalım.
Pages:
Jump to: