Pages:
Author

Topic: [QRK] Quarkcoin Bilgilendirme - page 2. (Read 13489 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
December 14, 2013, 01:09:30 PM
cryptsy ye quarkları gönderdim ama sitede gözükmedi bi türlü 50-60 teyit oldu Sad

birde 30 saniye derlerr Smiley
full member
Activity: 224
December 14, 2013, 12:41:36 PM
cryptsy ye quarkları gönderdim ama sitede gözükmedi bi türlü 50-60 teyit oldu Sad
full member
Activity: 140
December 14, 2013, 12:11:28 PM
Aldığın fiyata satabilirsen bence hemen çık yada az bişey bırak, çok yüklü girmişssin hocam.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
December 14, 2013, 11:11:57 AM
Herkese Merhaba,

Ben yaklaşık 1 hafta önce zil zurna cahil bir şekilde quarkcoin alarak bu işe dahil oldum.
Ortalama olarak 0,00023 btc değerinde yaklaşık 10 500 TL lik bir yatırım yaptım.
Fakat al-sat olayıyla arttırma olayını daha yeni öğrendim diyebilirim.
Ama ani düşüş ve yükselmeler baya endişelendirici. Bütün bunların silkeleme ihtimalini de düşünerek şuan sadece beklemdeyim.
Açıksası şuan çıksam mı kalsam mı kararını veremiyorum ve aranızda bu konuda en donanımsızınız olduğumu düşünerek yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
newbie
Activity: 52
December 14, 2013, 08:47:56 AM
Bu arada BTC38 e eklenmesi ertelenmiş, çok yüksek hacim olduğundan serverlar bu hacmi kaldıramaz diye. bilmiyorum ne derece doğru ama bter ve cryptsy kaldıramıyor bu hacmi ondan eminim.

Herkese merhaba,

btc38'e eklenmesinin ertelenmesine sebep daha ziyade quarkın etrafında oluşan spekülasyon olabilir. Zira btc38 sitesinde quark başlığı altında, http://www.btc38.com/altcoin/qrk/ sayfayı türkçeye çevirirseniz altta "yetersiz" kısmında "fiyat spekülasyon olgusunun varlığı" ibaresini göreceksiniz. Tahminim btc38 sitesi, bir daha spekülasyon olmaması için eklenme tarihini önceden belirtmeden ekleyecek quarkı. Ama zaten asıl spekülasyon bill still ve kaiser tarafından yapılmıştı. btc38 meselesi aslında bunun yansımasıydı.

calligrapher,
Tespitlerinize katılıyorum, zira kendi bağımsız araştırmalarım da beni aynı sonuçlara götürmekte. Samimiyetiniz için teşekkür ederim.

Saygılar
full member
Activity: 210
December 14, 2013, 08:45:22 AM
scam dedik dedik inanmadınız bak noldu şimdi  Huh
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
December 14, 2013, 07:59:16 AM
Her zaman olduğu gibi beklentiler alınır gerçekler satılır. Beklenti bitince fiyatı düşmüş, olması gerektiği gibi.
sr. member
Activity: 252
Merit: 251
full member
Activity: 141
December 14, 2013, 07:08:45 AM
THIS COIN IS A SCAM
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
December 14, 2013, 07:07:58 AM
Bu arada BTC38 e eklenmesi ertelenmiş, çok yüksek hacim olduğundan serverlar bu hacmi kaldıramaz diye. bilmiyorum ne derece doğru ama bter ve cryptsy kaldıramıyor bu hacmi ondan eminim.
sr. member
December 14, 2013, 06:53:43 AM
ben tam olarak okumadım tartışmanın içinde olduğumdan az buçuk haberdardım özünde size 2 3 gün önce yazdığım şeyi anlatmaya çalışıyor;

quark'ın scam olduğunu bile bile acaba bunu kurtarabilir miyiz, medya desteği de varken bir sürü masum insanın parası var diye düşünerek takıma dahil oldum fakat kolin ve max denen dallamalar yüzünden hiçbir hamle yapamıyoruz. bu yüzden quark forku oluşturacağız hem daha düzgün bir dağıtım hem de eksiklerini kapatmak adına.

criptopara dünyası artık yasal olmaya başladı, yavaş yavaş yayılıyor. biz de takım için "şeffaflaştırma" konuşmalarımız sırasında aslında max ve kolin'in ne kadar basiretsiz insanlar olduğunu farkettik. onlar en basit sorulara bile cevap vermeyecek kadar temelsiz bir yola çıkmışlar. vizyon yok bi bok yok anlıyacağınız.

kolin ve max ortalarda görünmüyor biz gönüllü olarak bazı şeyleri yapıyoruz diye ensemize vurup lokmamızı alır gibi hareket ediyorlar. ne bir gelecek planları ne bir quark altyapısı hazırlamışlar, taşın altına elini koyan adama ise destek vermiyorlar. max'in geleceğe dair hiçbir fikri yok. zualalarında deli gibi quark var ama donation yok, ödenek yok, neyle gelişecek lan bu quark? biz desteğimizi esirgemeyeceğiz fakat bizimle gelene hayır demeyiz.

bu kadar gönüllü olarak quark için çalışan adam varken bu ibnelerin hiç bağış veya ödenek adı altında kimseye zırnık koklatmamasının bir nedeni olduğuna artık inanmaya başladık. yavşak bunlar olm.

diyor anladığım kadarıyla.
newbie
Activity: 7
December 14, 2013, 06:44:14 AM
Ancak yinede gelişim düzeyi hakkında net bişey bilemeyiz bnce durumlar neyi gösterir nolur.
full member
Activity: 224
December 14, 2013, 06:35:16 AM
Mobilden diger verdiginiz linki tam okuyamadim. Ozetle ne diyor acaba?
sr. member
December 14, 2013, 06:29:42 AM
aslında aşağıda anlattığım şekilde düşünürsen mantıklı/mantıksız diye bişiy olmamalı. ben çıktım komple ama içerdeki quarkımı tutucam sadece patlama ihtimalini düşünerek.

hesap yapıyorum: 18300qrk X 0,00020btc = 3,72 btc ile girdim 10000tl yatırdım. quark birim maliyeti :0,55 kuruş.

şimdi hesaplayalım: 18300qrk X 0,00023btc = 4,2btc. quark birim maliyeti: 0,41 kuruş. yani %26 kaybım olması lazım bugüne göre. halbuki içerdeki parayı işlettim ve quark alış satış yaparak sayısını 33-34 bine kadar yükselttim, dolayısıyla zarar etmedim.

2-3 bin tl kâr ettim ve yanıma 4000 quark kaldı. demek ki buradan ticaret yaparak para kazanmak gayet mümkün. tabi kaçımız gün boyu twitter, reuters, max keiser, bill still, izleyip kusmaz bilemem. bir de cryptsy lagı var ki yeminederim bilgisayarı balkondan atasım geliyor.

peter ve entropyextropy bana quarkı desteklemeye devam edeceklerini ama bir yandan da quark forku olacak olan salt projesine destek vermemi beklediğini söyledi. ben de diğer taraftaki projenin logo falan çalışmalarını yaparım üşenmezsem. planımıza göre quark'ın hali hazırda oluşturduğu kitle ve medya başarısını salt üzerine kaydırmayı düşünüyoruz. böylece hem görece ünlü hem de görece daha düzgün dağıtımı yapılmış veya kafada soru işareti oluşturmayan bir coin olacak.

saltın çıkış anansu için bir tarih var mı?

henüz hiçbir şey net değil fakat olabildiğince acele etmeye çalışıyoruz. 1 haftaya kadar gelişmeler olur. ben haber vericem burdan, ayrıca türkçe bir bölüm açıcam ordan yazmaya devam edicem artık gelişmeleri.
member
Activity: 100
Merit: 11
December 14, 2013, 06:16:18 AM
aslında aşağıda anlattığım şekilde düşünürsen mantıklı/mantıksız diye bişiy olmamalı. ben çıktım komple ama içerdeki quarkımı tutucam sadece patlama ihtimalini düşünerek.

hesap yapıyorum: 18300qrk X 0,00020btc = 3,72 btc ile girdim 10000tl yatırdım. quark birim maliyeti :0,55 kuruş.

şimdi hesaplayalım: 18300qrk X 0,00023btc = 4,2btc. quark birim maliyeti: 0,41 kuruş. yani %26 kaybım olması lazım bugüne göre. halbuki içerdeki parayı işlettim ve quark alış satış yaparak sayısını 33-34 bine kadar yükselttim, dolayısıyla zarar etmedim.

2-3 bin tl kâr ettim ve yanıma 4000 quark kaldı. demek ki buradan ticaret yaparak para kazanmak gayet mümkün. tabi kaçımız gün boyu twitter, reuters, max keiser, bill still, izleyip kusmaz bilemem. bir de cryptsy lagı var ki yeminederim bilgisayarı balkondan atasım geliyor.

peter ve entropyextropy bana quarkı desteklemeye devam edeceklerini ama bir yandan da quark forku olacak olan salt projesine destek vermemi beklediğini söyledi. ben de diğer taraftaki projenin logo falan çalışmalarını yaparım üşenmezsem. planımıza göre quark'ın hali hazırda oluşturduğu kitle ve medya başarısını salt üzerine kaydırmayı düşünüyoruz. böylece hem görece ünlü hem de görece daha düzgün dağıtımı yapılmış veya kafada soru işareti oluşturmayan bir coin olacak.

saltın çıkış anansu için bir tarih var mı?
full member
Activity: 140
December 14, 2013, 05:08:35 AM
Başlığı ben açtim ama güvenipte giremedim bi türlü şu n quarka bu saatten sonrada giremem heralde Smiley
sr. member
Activity: 252
Merit: 251
December 14, 2013, 04:24:19 AM
Smiley
sr. member
December 14, 2013, 04:16:44 AM
bugün çin saatiyle öğlen 2 de. bizim saatimizle sabah 8 sularında btc38de satışa çıkacak.

ümidim yok pek ama bi 35 üzerini görsek güzel olur, sonra cryptsy pumplarıyla 40a doğru yaklaşır 19 aralığa kadar. şimdiden 36-37 aralığına satış emrinizi, 26-27 aralığına alış emrinizi koyun. gerçi bilmiyorum naparsanız yapın ben böyle yaptım:)

şurada çok güzel bi paylaşım var. nasıl quark alım satım yapacağınıza dair, ingilizce olsa da bilmeyenler de biraz anlayabilir grafiklerden.

http://forum.qrk.cc/thread/813/beginners-guide-money-quarks

önce şurayı okusun ingilizcesi olanlar, özellikle ilk yorum entropyextropy nin yorumu (size 3-4 gün önce söylediğim konu) : http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1su2aj/the_scam_behind_quarkcoin/

uykudaydım, alarm kurmuştum yeni uyandım bi baktım patır patır patlamış quark. dün forumu ve diğer elemanların oluşturduğu salt projesini takip etmedim(bu arada gerçekten yatırım yapmak istiyorsanız bu projeyi takip edin. yakında mining takvimi falan belirlenecek şimdiden haber vericem size ki mining falan yapabilin).  böyle bir açıklamanın yapılacağı konusunda fikrim yoktu. zaten açıklama yayın amaçlı değil de bir başlığın altına yorum olarak girilmiş. saniyelerle değişiyor her şey. entropyextropy önceden size söylediğim mevzuyu reddit'ten yorum olarak atmış. dolayısıyla millet galeyana gelip hücum etmiş satışa. bunun bir pump&dump senaryosu olmadığı konusunda rahatım ama bu şu an ortalama %20 zararda olduğumuz gerçeğini de değiştirmiyor. umarım aramızda 16-17lerden satış yapan arkadaşlar olmamıştır, eğer olduysa onlar için büyük kayıp var. düşüş öldürmez, panik öldürür. tekrar 22ye yükseldi anında ama şu an ne alışta ne satışta bir hareketlilik var, herkes beklemede sanırım.

belirtmemde fayda var; ben 4000 quark kadar içeride bıraktım 2-3 aylık bir vadede düşünüyorum kısa vadede ne olup ne olmayacağı pek umrumda değil bu paraya satmadım, satmıcam. o yüzden çok yakından takip edemiyorum. yanlış bilgilendirmek istemiyorum kimseyi. eğer ciddi yatırım yapıyorsanız mesela redditteki bu olayları, twitteri falan çok yakından takip etmeniz gerekir. her yeri okumanız gerekir. üstüne basa basa söylüyorum bu bir pump&dump senaryosu değildir, yatırımcıların gaza gelip "ne o yoksa quark bitiyor mu hay sikeydim yaaa" deyip satış koymasıdır, alanlar ise "dur olm daha max keiser konuşacak" diyordur.

şimdilik ne olur ne olmaz konusunda hiçbir fikrim yok. 29dan 16ya kadar indi. yazıyı yazarken 24e kadar çıkmış. 21e tekrar inmiş.

"size temkinli davranın" dememin nedeni işte tam olarak buydu. ben temkinli davrandım yine de zarardayım ve "kısmet" diyebiliyorum. dilerim yüksek mebla bağlayanlar da aynı güvenlik önlemlerini almıştır. akşama doğru yatırımcısının sadakatine göre şekillenecektir akıbeti.

sr. member
December 13, 2013, 06:52:07 PM
bugün çin saatiyle öğlen 2 de. bizim saatimizle sabah 8 sularında btc38de satışa çıkacak.

ümidim yok pek ama bi 35 üzerini görsek güzel olur, sonra cryptsy pumplarıyla 40a doğru yaklaşır 19 aralığa kadar. şimdiden 36-37 aralığına satış emrinizi, 26-27 aralığına alış emrinizi koyun. gerçi bilmiyorum naparsanız yapın ben böyle yaptım:)

şurada çok güzel bi paylaşım var. nasıl quark alım satım yapacağınıza dair, ingilizce olsa da bilmeyenler de biraz anlayabilir grafiklerden.

http://forum.qrk.cc/thread/813/beginners-guide-money-quarks
sr. member
December 13, 2013, 07:02:32 AM
zaten btc38in pek etkiliceğini düşünmüyorum. sadece görmeleri açısından iyi olur, işlem hacmi pek yüksek değil bildiğim kadarıyla. ama megacoin'i uçurduklarına dair söylentiler de var.
Pages:
Jump to: