Pages:
Author

Topic: [QRK] Quarkcoin Bilgilendirme - page 5. (Read 13489 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
December 09, 2013, 03:38:27 PM
2.si dolaşımda olan paranın nerdeyse tamamı üretilmiş olduğu için fiyat stabilitesi sağlanmış durumda, yani bitcoin gibi astronomik artış ve düşüş yaşamak zor dolayısıyla daha risksiz

tek temennim kendisinin quarkcoine 5-10 dolar gibi bir hedef falan öngörmesi.

İki cümlede yazıdan alıntıdır sanırım yorum yapmaya gerek yok.
sr. member
Activity: 507
Merit: 252
December 09, 2013, 01:53:54 PM
Bu arada quark'a p/d diyenler nerede ? :

https://twitter.com/maxkeiser/status/405083488291803136

Yada Satoshi 980.000 btcyi bitcoin duyurulduktan sonra mi kazdi ? En buyuk scam coin Ltc sonra btc bence.

sr. member
December 09, 2013, 01:44:35 PM
SCAM diye bagirip baska yapabilcegi birseyi olmayanlar acaba kafalarini ne zaman duvara vuracak. ADT(androidtokens) isimli coin bile 3 katina cikti btc38e eklenecegi icin. Bakalim quark ne yapacak.
legendary
Activity: 1106
Merit: 1000
December 09, 2013, 12:34:56 PM
burada quark fan boyluk yapmak istemiyorum ama kanıtsız bir şekilde quark=scam denildiğinde kendimi tutamıyorum.

şimdi bakın. quark scam ise bitcoin de scam bu piyasa komple scam. neden?

1) elinde en yüksek bitcoin bulunduran 26 cüzdan. ki buna geliştiriciler de dahil. http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user3303/imageroot/2013/11/20131127_BTC3_0.png

2) büyük miktar quark ı elinde tutan insanlar(miningi erken yapanlar) tabi ki mevcut ama piyasayı incelersen bu büyük cüzdan sahiplerinin yavaş yavaş elinden çıkardıklarını ve coinlerin daha adil ve geniş bir şekilde dağıtıldığını göreceksin.

3) mining demişsin. şu an bitcoin mining i büyük asic cihaz üreten tekellerin elindeyken son kullanıcının mining e itiyaç duyacağını söyleme çok anlamsız. ki quark her sene 1m coin piyasaya sürecek ve mining cpu ile yapılacak.

4) ve bunun üzerine 30 sn transfer zamanı ve 6 kat doğrulama gibi ek özellikler mevcut.

5) kimsenin quark 100 dolar ve üstü olacak gibi bir beklentisi yok.

6) keiser değil ama bill still "eleman" denilip geçiştirilebilecek bir adam değil. bu adamın dünyada büyük bir popülaritesi ve saygınlığı mevcut. ki adam ilk videoyu çektiğinde quark zaten 10 katın üzerinde değer kazandı.

bu forumda muhtemelen her sayfada, bu şekilde dayanaksız quark scam diyen biri olacaktır. bunlara karşı oturup laf anlatmak uzun vadede ne kadar anlamlı onu da bilmiyorum. quarka inanıp inanmamak size ait, ama inanmayıp bunu burada dile getiriyorsanız kanıt da getirmek  zorundasınız. ve bunun ötesinde quark scam ise, ltc, nmc, ppc, ftc, xpm ve hatta btc ne? fazla uzatmayayım herkesin görüşüne saygım var ama scam argümanları defalarca çürütüldü topluluk tarafından. araştırmak lazım. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım.

full member
Activity: 132
BitCoin
December 09, 2013, 11:52:39 AM
Quark kopyasi ve biraz daha gelistirilmiside piyasaya cikabilir belki.
full member
Activity: 308
Merit: 102
December 09, 2013, 11:12:59 AM
piyasada 247milyon olan coinin kurucusunun elinde sadece 300-500k olduğuna inanıyomusunuz cidden  Cheesy quarkcoinin tanıtımını yapmaya çalışan herkes coin sahibinin(sahiplerinin) piyonluğunu yapıyolar sadece farkında değiller. konuyu ilk gördüğümde o anki gazla almaya kalktım ama sonra dur bi araştırayım dedim tamamen traş bi coin. bi kere doyumluluğa ulaşmış bi coin 1-5$ seviyesini kesinlikle göremez.bu işe sadece borsa gözüyle bakmayın bu işin birde üretim yani mining olayı var insanlar çok ciddi yatırımlar yapıyolar mining için. yukardaki arkadaşında dediği gibi heryerde propagandası var populerıtesı için çok uğraşılıyor turk-yabancı her forumda en az bi konusu var şu amerikan elemanda "yumulun" derse en fazla 2-3x kâr yaparsınız fakat scam dersede elinizdeki coinler çöp olur birden ona göre yatırım yapın derim.
sr. member
December 09, 2013, 10:25:34 AM
0,00043

edit:cryptsy bugu sanırım.
legendary
December 09, 2013, 04:58:58 AM
tıpkı btcde olduğu gibi piyasada hiçbir şey tahmin ettiğimiz gibi gelişmiyor. duvarlar birer birer yıkılıyor. btc38.com da işleme girip ardından keiser ın programı yayınlandığında 1 doları geçeriz gibi gözüküyor. asıl önemli nokta quarkın artık güçlü alım desteklerine de sahip olması.

full member
Activity: 140
December 09, 2013, 02:05:37 AM
Fiyat o eşiği çok rahat geçti, 16 cent şu an, tabi ben tırsıp almadiydim Sad
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
December 08, 2013, 04:46:10 PM
Cryptsy'deki QRK/BTC grafiği:

newbie
Activity: 44
Merit: 0
December 08, 2013, 04:38:46 PM
Alım yok 127 btc zaten işi zora sokmuş vaziyette.Fiyat düşebilir.
newbie
Activity: 24
December 08, 2013, 04:33:34 PM
ya nasıl bir iş bu?!!

şu an çok büyük risk taşıyor quark. çünkü çok büyük miktarlarda alım-satım oluyor. bir şeyler döndüğü belli. fazla riske girmeden yatırım yapmak gerekir diye düşünüyorum.
legendary
December 08, 2013, 04:23:22 PM
bu gece ilginç olacak. bence quark bu duvarı bu gece aşamayacak ve fiyat gerileyecek ama olur da aşarsa sonrasını düşünemiyorum.

legendary
December 08, 2013, 04:10:35 PM
bu başlığa yazmak için üye oldum. önce bill still in videosu ardından keiser ın twitleri derken yaklaşık 1 hafta önce 0.00016 btc değerinden piyasaya giriş yaptım. 1 haftada btc de qrk de düştü. ben de al sat yaparak maliyeti 0.00012ye kadar çektim.

piyasayı sürekli gözledim ve 0.00010 düzeyinde gerçek bir direnç var, bu değerin altına düşmedi ve şu an sadece geçmişte mining yapanlar elinden çıkarıyor. alanlar ise çoğunluğu bill still fanı amerikalılar. ve bu adamlar bill stille inanılmaz güveniyorlar ve uzun bir süre elinden çıkarmaya niyetleri yok.

bu 1 hafta boyunca

1)herkes quark spam dedi.
2)hatta blockchain i çöktü. coinmarketcap listeden kaldırdı
3)en büyük volume sahibi cryptsy defalarca çöktü.

quark topluluğu tüm olaylar karşısında tartışma yürüttü ve ortak tepki verdi. ve bu olaylara piyasanın verdiği tepki 0.00010 btc düzeyi oldu. demek istediğim yatırımcısının inanılmaz bir desteği mevcut. eski minerlar hariç elinden çıkarmak isteyen kimse yok.

herkes 16 ve 19unu bekliyor. cryptsy 0.00013 düzeyinde ve gittikçe toparlanıyor. sonuç itibariyle quark bu savaştan güçlü ayrılacak gibi.

scam diyenlerin btc-e deki trollerden bir farkı yok. scam argümanlarının hepsinin cevabı defalarca verildi.

ben quarka güveniyorum.

edit: 13ğnde btc38.comda işlem göreceği gibi bir bilgi de mevcuttu. btc38de logosu gözüküyor fakat tarihi doğrulatamadım. çinin de devreye girmesiyle gelecek günler çok daha hareketli geçeceğe benziyor.
newbie
Activity: 24
December 08, 2013, 01:47:47 PM
calligrapher

ben de quarkcoin konusunda ülkemizde bu coine yatırım yapmak isteyenlere bilgi vermek istiyorum. türkiye'de quarkcoine yatırım yapmak isteyenler için coini tanıtıcı ortak yazarlı bir blog kurabiliriz. ciddi şekilde coinle ilgilenenleri de yazar olarak ekleyip bu şekilde türkiye quarkcoin community'sini kurabiliriz. ne dersin?

bu şekilde paylaşımda bulunmak isteyen arkadaşlar bir grup kuralım mı?
full member
Activity: 140
December 08, 2013, 12:36:55 PM
Cyptsy konusunda şahsi deneyimimi paylaşiyim, bugün ilk defa BTC-E den cryptsy e transfer yaptim, 0.25 lik, 3 saatte hesabima geçti, bi olumsuzluk yaşamadim, tradedede böyle olur umarim.
newbie
Activity: 56
December 08, 2013, 12:36:14 PM
Bunu da başkası yazmış.

reuters, wsj gibi yerlerdeki bloglarda yayınlanması şu ajansa 89 dolares bastırmak suretiyle olmuştur: http://marketersmedia.com/ bu tür adamlara parayı veriyorsun, dğnyanın en büyük medya kurumlarının blog kısımlarına verdiğin press relesse metnini yayıyorlar. wsj yazısının en altındaki not da şöyle diyor: 'the wall street journal news department was not involved in the creation of this content.' yani gazetecilerin yaptığı bir haber değil, medya ajansının yaydığı bir press release. sen de aynı ajansa gidip ossuruktan bi press release yazıp wsj, ny times, reuters gibi yerlerin press release kısımlarında yayınlatabilirsin. ajansa 89 doları bastıran herkes yapabilir (beleş de yapılıyordur ama ajans daha hızlı yayıyor).

neyse, bu kadar reklam edilmesi tv'ye kadar ilan edilmesi scam olduğunu bas bas bağırıyor. max keiser gibi birinin güvenlik açıkalrı bulunan ve %90'ı pre-mine edilmiş dandirikten bir coinin bu kadar ısrarla reklam etmesi de ayrıca düşündürücü. keiser'in itibarını gözümde epey düşürdü. ya kendi de kandırılıp sağlam bir para bağladı ve parasını kurtarma peşinde, ya da developerlar bunun kuzeni, kankası falan. hadi litecoini anladık o gerçekten innovatif ve sağlamdı ama quark nedir ya, amdan götten dandirik bi şey.

04.12.2013 17:35 queen of the damned

Herkes yatırım kararını kendi vermeli. Kaybetmeyi göze alamayacağınız miktarlar yatırmamanızı tavsiye ederim.

+1
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
December 08, 2013, 11:45:38 AM
Bunu da başkası yazmış.

reuters, wsj gibi yerlerdeki bloglarda yayınlanması şu ajansa 89 dolares bastırmak suretiyle olmuştur: http://marketersmedia.com/ bu tür adamlara parayı veriyorsun, dğnyanın en büyük medya kurumlarının blog kısımlarına verdiğin press relesse metnini yayıyorlar. wsj yazısının en altındaki not da şöyle diyor: 'the wall street journal news department was not involved in the creation of this content.' yani gazetecilerin yaptığı bir haber değil, medya ajansının yaydığı bir press release. sen de aynı ajansa gidip ossuruktan bi press release yazıp wsj, ny times, reuters gibi yerlerin press release kısımlarında yayınlatabilirsin. ajansa 89 doları bastıran herkes yapabilir (beleş de yapılıyordur ama ajans daha hızlı yayıyor).

neyse, bu kadar reklam edilmesi tv'ye kadar ilan edilmesi scam olduğunu bas bas bağırıyor. max keiser gibi birinin güvenlik açıkalrı bulunan ve %90'ı pre-mine edilmiş dandirikten bir coinin bu kadar ısrarla reklam etmesi de ayrıca düşündürücü. keiser'in itibarını gözümde epey düşürdü. ya kendi de kandırılıp sağlam bir para bağladı ve parasını kurtarma peşinde, ya da developerlar bunun kuzeni, kankası falan. hadi litecoini anladık o gerçekten innovatif ve sağlamdı ama quark nedir ya, amdan götten dandirik bi şey.

04.12.2013 17:35 queen of the damned

Herkes yatırım kararını kendi vermeli. Kaybetmeyi göze alamayacağınız miktarlar yatırmamanızı tavsiye ederim.

sr. member
Activity: 532
Merit: 256
December 08, 2013, 09:52:32 AM
soranlar oluyor, arkadaşlar kriptocoin olayıyla ilgili hiçbir bilgim, hiçbir ekonomik, borsacı, kriptocu, kodlamacı falan yok, bilmiyorum.

Bundan sonra okumaya gerek yok aslında ama bir de şurayı alıntı yapayım.

2. paranız btcturk e geldikten bitcoine çevirin. sonra cryptsy.com a kayıt olun.

3. cryptsy hesabınızdan balance bölümüne gelin, bitcoin'in üzerine tıklayınca açılan sekmelerden autosell olanı seçince, cüzdan adresiniz görünecek. "34fdghj6345dsfdf44234fsdfsdf" gibi yazan şey oluyor işte bu adres.

Cryptsy bu ara sürekli problemlerle boğuşuyor. Bilginiz olsun.

cryptsy konusunda haklısınız, 13 aralıkta btc38 de işlem görmeye başlayacak, btc-e konusunda da çalışmaları sürüyor arkadaşların. ben de bu durumdan hiç memnun değilim ama malesef bir süre buna katlanmak zorundayız.

"ilgim yok, bana bulaşmayın" kısmına gelirsek; kimseyi bir şeyler konusunda yanlış yönlendirmek istemem ve yorumlarım tamamen en içten düşüncelerimdir zira kendim de yatırım yaptım. orada bunu üstüne basa basa belirtmemin nedeni ise kimsenin sorumluluğunu alıp, yatırım danışmanı veya spekülatör rolü üstlenip olası bir faciada duyacağım vicdan azabını nispeten hafifletmek içindir.

ayrıca eğer ekşisözlüğü takip ediyorsanız bilirsiniz, sözlükte 2 günde borsacı olup ayı tuzaklarını öngörenlerden, 3 günde bilgisayar mühendisi olup nasdaq borsasını hackleyene kadar geniş yelpazede insan vardır. benim böyle bir iddiam yok. ne borsacıyım ne developer ne de satoshi nakamoto. daha açık ifade edemem sanırım.

yoksa ben de temel düzeyde bazı şeyleri bilecek kadar, yatırım yapacak kadar cryptocoin dünyasını takip eden bir insanım. quarkcoin topluluğundaki yerim ise; gönüllü olarak olayın daha çok marka kimliği, görsel tasarım ve piyasaya sunum yönüyle alakalı. dolayısıyla kodlama, yazılım, fiyat öngörüsü gibi bana uzak konular hakkında fikir beyan etmek istemiyorum. yazılımcı veya borsacı da değilim. üstüne basa basa söylüyorum da bunu.

eğer kafanıza takılan bir şey varsa lütfen belirtin, tartışalım. görüşmek dileğiyle.
newbie
Activity: 28
December 08, 2013, 09:41:40 AM
2 haftada 1300 kadar aldım. şimdi yokmuş gibi devam. orta vadede 10$'a çıkmasını ümit ediyorum.
Pages:
Jump to: