Pages:
Author

Topic: Qtum-Neo-Komodo-Stratis vs. Tabanlı Ico Takibi - page 2. (Read 847 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Kolion çok iyiymiş 3-4 ayda tam 8x yapmış ama adını hiç duymadık, ilk defa burada gördüm. Sadece 1 m supply olduğu için fiyatı burada da durmayacaktır, sürekli çıkma potansiyeline sahip coin.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
-Coinmarketcapte listelenme tarihleri eklendi.
-Qtum tabanlı Ink ve MediBloc eklendi
-Waves tabanlı Primalbase, Mercury, Kolion ve pre-icosu devam eden MyTrackNet eklendi.
-Mercury ico fiyatını bulamadığım için coinmarket çıkış fiyatını koydum zaten ico yerine Waves sahiplerine airdrop olarak dağıtılmış olabilir.
-Listede MyTrackNet haricindekilerin hepsi icosu bitmiş ve listelenmiş tokenler. Lütfen yakın zamanda başlayacak olan icolar varsa bildiriniz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
NEO ve Qtum tabanlı ICO ların ilk etapda çok kazandıracağını düşünüyorum.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Aslında mantıklı bir başlık olmuş, komodo özellikle ilk çıktığı zaman da dikkatimi çekmişti ama maalesef almak kısmet olmadı. Dediğiniz gibi çıkan icolara dikkat etmek lazım.

Stratis'in hem icosu hem kendisi Ocak'ta baya çıkacak diye düşünüyorum  Smiley
member
Activity: 108
Merit: 10
Qlink 4 dakikada hard cap yapmış arkadaşlar kaçırdık maalesef. Lütfen neo, qtum vs. tabanlı olacak icolardan haberdar ediniz buradan duyuralım.

he birde icoların çıkış tarihini eklerseniz iyi olur ona göre bir değerlendirme daha sağlıklı olur

Ekleyelim ico bitiş tarihini ya da coinmarkette listelenme tarihlerini baz alabiliriz.
Bu çinlilerden bize sıra zor gelir. Whitelistin e kaydoldum, kyc de tamam ama gel gör ki satış başladıktan sonra site açılıncaya kadar hardcap olmuş. Uzun süredir bu ico için bekliyordum kısmet değilmiş.  Undecided
sr. member
Qlink 4 dakikada hard cap yapmış arkadaşlar kaçırdık maalesef. Lütfen neo, qtum vs. tabanlı olacak icolardan haberdar ediniz buradan duyuralım.

he birde icoların çıkış tarihini eklerseniz iyi olur ona göre bir değerlendirme daha sağlıklı olur

Ekleyelim ico bitiş tarihini ya da coinmarkette listelenme tarihlerini baz alabiliriz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Çok güzel bir çalışma bu şekilde icosu olanları tek bir konu üzerinden takip etmek oldukça pratik. Emeklerin için teşekkürler. Özellikle değerlendirmeye aldığın platformlar ın üzerinde yapılan icodan bağımsız olarak değer kazanacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 105
komaddo dikkatimi çekti 0,9 cent iken almak isteyipte alamadığım ve fiyatı uçan bir coin  icoları yapılırsa oda alır başını gidecektir
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Neo ve waves projeleri ilerleyecek muhtemelen. Waves özellikle iyi gidiyor son zamanlarda altyapı olarak. Neo'da bir gelişme yok bir süredir.
member
Activity: 406
Merit: 12
2018 yılı içinde neo tabanlı 27 yeni iconun çıkacağı söyleniyor.
Her zaman diyorum neo olması gereken fiyatın çok altında.
full member
Activity: 210
Merit: 100
fakir işi icoların hepsi waves platformundan çıkıyor. neo ve stratis icolarını takip etmek gerekiyor şuan için.
member
Activity: 210
Merit: 11
waves tabanlı ıcoların hemen hemen hepsı çöp, zamanında çok ıyı para eder dıye aldıgım butun waves tabanlı coınler benı zarara soktu son gunlerde sadece waves kazandırıyor
full member
Activity: 728
Merit: 151
kolay token oluşturmayı siz avantaj sanıyorsunuz ama bence büyük bir sorun..çöp projelerin fırlaması demek bu...ethereum tabanlı airdropları gördünz işte ...gerçi o kadar bok attınız ama biz iyi kazandık Cheesy

neyse stratis üzerinden ocakta bi ico yapılacakmış..yapan adam çin milyoneri gibi birşeymiş sanırım...he birde icoların çıkış tarihini eklerseniz iyi olur ona göre bir değerlendirme daha sağlıklı olur

member
Activity: 182
Stratis ve Waves ' in ico fiyatlarını kaçırmak kadar kötüsü yok sanırım Smiley Fiyatları oldukça güçlendi daha da güçleniyor .. Değerlendirenlere tebrikler ..
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Eğer ico tokenleri ethden neo yada wavese kayarsa ethnin şişkin fiyatı patlayabilir. Waves tabanlı olanlar için önce wavesin uçması gerektiğini düşünüyorum
member
Activity: 392
Bunların anca ico'luları ve güzel projeler para yapar, airdrop olayı bu tabanlı projelerdede dönmeye başlar yakında ama hepsi çöp olur.
member
Activity: 406
Merit: 12
Bu konu iyi olmuş son bir haftadır neo tabanlı red pulse çıkışta.
Burada pek konusu olmadı galiba ama icosu yeni yapılan DeepBrain Chain twitter da gündemdeydi.
sr. member
Neo tabanlı ve muhtemelen ico fiyatını redpulse dan daha fazla katlayacak Qlink geliyor.Yarın (22 Aralık) Türkiye saati ile 16 da crawd sale başlıyor.İco fiyatı 1 NEO=400 QLC . Hard cap yapmasına kesin gözüyle bakıyorum.

Teşekkürler ekleyeyim konuya. Aslında yüklü girebilirdim buna ama whitelist kapanmış ve kyc de istiyor sanırım girmek istesekte giremeyiz artık.
member
Activity: 108
Neo tabanlı ve muhtemelen ico fiyatını redpulse dan daha fazla katlayacak Qlink geliyor.Yarın (22 Aralık) Türkiye saati ile 16 da crawd sale başlıyor.İco fiyatı 1 NEO=400 QLC . Hard cap yapmasına kesin gözüyle bakıyorum.
sr. member
Waves tabanlı olan tokenları oluşturmak çok kolay. Diğerleri nasıl.? basit mi yoksa zor mu.? Güzel bir araştırma. baktıkça insanlar kaçan balığın büyüklüğünü görecektir.

Waves tabanlı asset çok fazla var zaten çoğunu buraya eklemeyeceğiz biraz seçici olmamız lazım Waves tarafında. Komodo'da ilk defa düzenleneceği için bazı sıkıntılar var sanırım bu yüzden ertelendi biraz daha karmaşık sistemi var. Neo, qtum oluşturmak zor mu kolay mı bilmiyorum bilen arkadaşlar yazabilir.
Pages:
Jump to: