Pages:
Author

Topic: Qtum-Neo-Komodo-Stratis vs. Tabanlı Ico Takibi - page 3. (Read 847 times)

member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Waves tabanlı olan tokenları oluşturmak çok kolay. Diğerleri nasıl.? basit mi yoksa zor mu.? Güzel bir araştırma. baktıkça insanlar kaçan balığın büyüklüğünü görecektir.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Arkadaşlar bildiğimiz gibi icoların ezici coğunluğu ethereum tabanlı çıkıyor. Dün ico sitelerinden en az 50-60 ethereum tabanlı ico inceledim bir çoğu çöp resmen. Sayıları az da olsa neo-qtum vs. tabanlı icolar çıkmaya başladı ve bunlar iyi kazandırıyor gibi. Bir kaç örnekle somutlaştırmak isterim neo tabanlı red pulse 6x yaptı qtum tabanlı bodhi-qbao 3x yaptı. Waves tarafında başarı oranı düşük benim bildiğim OceanLab var başarılı olan. Wagerr'da sanırım başarılı. PrimalBase, Bowhead gibi bir çok başarısız örnekte mevcut zaten Bowhead eth altyapısına geçecek. Komodo tarafında ise Monaize icosu ertelendi daha doğrusu dico diyorlar bunlara.

Şimdi buraya daha önce çıkmış icoların tabanını, ico fiyatını, mevcut fiyatını vs. yazıp takip etsek ve ayrıca şu an icosu düzenlenen ya da başlayacak olanları da yazarsanız başlıkta ben editlersem düzenli takibini yapabiliriz.

Lütfen bilgi vermeyecek goy goy mesajlarıyla konuyu kirletmeyin rica ediyorum. Konuyu self-moderated açıyorum post kasmak için atılmış bilgi vermeyen gereksiz mesajları sileceğim

Neo tabanlı icolar

Ico fiyatı         Şimdiki fiyat    Cmc çıkış tarihi

Red pulse:     $ 0.02761        $ 0.2535          28.09.2017
Qlink:           $  0.14            $  0.25            29.12.2017            
DeepBrain:    $ 0.025            $ 0.12           28.12.2017
Peeratlas:          ?                    ?                     ?               (ico martta büyük ihtimalle)
Zeepin:        $  0.13             $ 0.15           30.01.2018        
Trinity:         $ 0.06              $ 0.221           23.01.2018
Narrative:     $ 0.46                   ?                    ?                (ico 20 Şubatta)
Apex:          $ 0.16                    ?                   ?                 (ico hard cap yaptı)
Bridge:             ?                      ?                   ?                 (whitelist kapalı ico tarihi belirsiz)
Thekey:       $ 0.035             $ 0.035            07.02.2018
Alphacat:     $ 0.02               $ 0.02             09.02.2018
Nex:                ?                       ?                   ?                 (ico tarihi belirsiz)
Effect:             ?                       ?                   ?                 (ico martta)

Qtum tabanlı icolar

Ico fiyatı         Şimdiki fiyat     Cmc çıkış tarihi

Bodhi:           $  0.37           $  0.62              20.11.2017
Qbao:           $  0.33           $  0.67              03.12.2017
Ink:              $  0.25           $  0.22              20.11.2017
MediBloc:      $  0.009          $  0.041            22.12.2017
Aware           $  0.06           $  0.03              14.01.2018

Komodo tabanlı (d)icolar

Monaize:             ?                   ?                     ?

Stratis tabanlı icolar

Gluon                    ?                   ?                      ?             (whitelist açık)

Not: Güncel fiyatlar haftalık güncellenecektir. Ico fiyatları bonussuz baz alındı yanlışlık var ise yazarsanız düzeltebiliriz. Eksik bir çok ico var muhtemelen aynı formatta yazabilirseniz konu altına sevinirim.

Pages:
Jump to: