Pages:
Author

Topic: Re: [ANN] [ICO] Bitclave -Zdecentralizowana Wyszukiwarka ★ ICO Zakończone ★ - page 2. (Read 738 times)

full member
Activity: 546
Merit: 105
Translation Service: English -> Polish
no to chłopaki grają na grubo jak widzę.
Za ile wbijasz wten porjekt bo widze ze całekiem przyszłosciowy jest.
Dawno dobrego ICO nie widziałem.

Starają się być konkurencją dla googla. Ja myślę, że pośle coś symbolicznie nie za dużo. A ico powoli wracją do łask ale to nie jest to co kiedyś, już nie ma takiego szaleństwa, zima idzie na ico.
sr. member
Activity: 333
Merit: 250
no to chłopaki grają na grubo jak widzę.
Za ile wbijasz wten porjekt bo widze ze całekiem przyszłosciowy jest.
Dawno dobrego ICO nie widziałem.
full member
Ważny update:

Przeprowadziliśmy ankietę w której aż 58% użytkowników chciało przesunięcia ico z powodu forka bitcoin!
Hard fork bitcoina został odwołany, dzięki czemu zespół bitclave wkrótce ogłosi datę ICO.
full member

Bitclave ogłasza partnerstwo z Uniwersytetem Carnegie Mellon! Dzięki tej współpracy zespół Bitclave może połączyć siły ze studentami technologi bezpieczeństwa i wspólnie pracować nad najnowszymi pomysłami, które pomogą rozwijać bezpieczeństwo technologii blockchain.

full member
Fałszywe Reklamy to wielki Problem. Jak możemy go uniknąć, aby dostać najbardziej dokładne wyniki wyszukiwania?

Artykuł:

https://medium.com/bitclave/ad-fraud-is-a-real-problem-how-can-we-avoid-it-and-maximize-search-accuracy-d2e092ae4212
full member
full member
Oczywiście nie może zabraknąć zdjęcia z Vitalikiem. Jest to tylko potwierdzenie, że zespół Bitclave jest prawdziwy i bierze udział w różnych eventach Smiley . Sam vitalik nie jest powiązany z Bitclave.

full member
BitClave wybiera QTUM!

BitClave ogłasza, że będzie budować swoją aplikację używając blockchaina QTUM. Ta współpraca pozwoli na szybsze transakcje, poprawi bezpieczeństwo oraz zezwoli na uruchomienie smart contractów z lekkich portfeli, które mogą być zainstalowane na każdym urządzeniu mobilnym. Wcześniej BitClave ogłosił partnerstwo z jakże niezawodnym protokołem Bancor.

full member

BitClave ogłasza partnerstwo z Bancor!

Bitclave będzie współpracował z Bancor, dzięki czemu będzie mógł używać Smart Tokenów w obrębie ekosystemu Aktywnego Wyszukiwania Bitclave (Bazy). Token  (CAT) będzie używał standardu ERC-20, który jest zgodny ze wszystkimi wspieranymi giełdami oraz portfelami. (CAT) będzie również automatycznie wymienialny na każdy token w obrębie sieci Bancor zgodnie z jego protokołem.
full member
W pre-sale zebrano $16 532 341 dolarów!!!
full member
stronka została zaktualizowana https://www.bitclave.com/en/

ICO zaczyna się za 17 dni
full member
STRONA WHITEPAPERFILMYSLACKTWITTERFACEBOOKTELEGRAMNAGRODY

Filmy